bnde 2 mart yaptirdim aramizda bie gün var dün cok feci regl olcakmişim gibi ağri oldu size de olmuşmuydu bi süre geçmedi1 Martta 2. aşılamayı yaptırdım. 1. Tutmadı maalesef.. Sağ tarafta 3 yumurta büyümüştü. Ovitrll çatlatma iğnesi kullandım. Aşılamam 8 martta 8 gün olacak iğnenin 9. Günü . 3 yumurta da çatlamıştı. Bu gece (7 Mart) sağ tarafımda hafif kasık ağrısı var. İnşallH bebeğim benımledirrDualarım tüm isteyenlerle, sizlerde durum nedir
evet regl gibi bel kasık ağrısı çok benzer bunda da oluyor ama arada çok feci değil gün içinde ara ara tutan aşılamamda fazlasıyla çok oluyordubnde 2 mart yaptirdim aramizda bie gün var dün cok feci regl olcakmişim gibi ağri oldu size de olmuşmuydu bi süre geçmedi
hayırlısı olsun evet gonalf mi kullandınıız siz deevet regl gibi bel kasık ağrısı çok benzer bunda da oluyor ama arada çok feci değil gün içinde ara ara tutan aşılamamda fazlasıyla çok oluyordu
evet gonal f kullandım sağ sol da 5 tane 15mm yumurta oluştu ve çoğul gebelik tiski var denildi ve aşılama yapıldı gonal f 75mg vuruldum 7 gün boyuncahayırlısı olsun evet gonalf mi kullandınıız siz de
.evet gonal f kullandım sağ sol da 5 tane 15mm yumurta oluştu ve çoğul gebelik tiski var denildi ve aşılama yapıldı gonal f 75mg vuruldum 7 gün boyunca
ben 100 kullandım hatirlamiyorm ne kdr kullandım 2 tane 18-19 vardi bi tane de 14 vardi iğne vuruldm ay hala yürüyrm evde ağri geçmedi acaba cok yumurta olduundan mi acaba kiste mi dönüştü belime vuruo ağri ya sende mi öyleydn bug
olabilif kesşlke doktoruna gitsen çok ağrım var diye bana hemen bakmışlardı
ya bulundğm yerde bi tane hastane var oda ilgilenmiyor randevu bulmak imkansiz koca memlekette bi hastane varevet gonal f kullandım sağ sol da 5 tane 15mm yumurta oluştu ve çoğul gebelik tiski var denildi ve aşılama yapıldı gonal f 75mg vuruldum 7 gün boyunca
anladım çok durulamıyacak gibiyse durma hiç bi çaresini bul dururum dersen de test gününü bekle bklmya bulundğm yerde bi tane hastane var oda ilgilenmiyor randevu bulmak imkansiz koca memlekette bi hastane var
anladım çok durulamıyacak gibiyse durma hiç bi çaresini bul dururum dersen de test gününü bekleya bulundğm yerde bi tane hastane var oda ilgilenmiyor randevu bulmak imkansiz koca memlekette bi hastane var
biraz yemek yiyince geçti şuan evde haraketsix oldğm için mi oldu sebebbni bilsem yürüyüşe çikciaz az snra eşimleanladım çok durulamıyacak gibiyse durma hiç bi çaresini bul dururum dersen de test gününü bekle
geçmiş olsun haberleşelimbiraz yemek yiyince geçti şuan evde haraketsix oldğm için mi oldu sebebbni bilsem yürüyüşe çikciaz az snra eşimle
haberleşelim canımgeçmiş olsun haberleşelim
iğnenin 9 günü test yaptım pozitif çıktı silik çıkıyorhaberleşelim canım
bnm bgn iğne 9.gün aynı miyiz ki sen çarşamba mi vurulmuştıniğnenin 9 günü test yaptım pozitif çıktı silik çıkıyor
evet çarşamba gece 11 de vuruldum ama perşembeden sayıyoruöbnm bgn iğne 9.gün aynı miyiz ki sen çarşamba mi vurulmuştın
Merhaha canım inşallah bebeğin bu sefer olmuştur:) ben de femara kullandım bu ay ilk defa verdi doktor Çarşamba çatlatma iğnesi vuruldu dün ilişki oldu bugün boş yarın da olacak bugün halsizlik ve sağ kasik ağrısı yaşıyorum herhalde yumurtalarum çatladı1 Martta 2. aşılamayı yaptırdım. 1. Tutmadı maalesef.. Sağ tarafta 3 yumurta büyümüştü. Ovitrll çatlatma iğnesi kullandım. Aşılamam 8 martta 8 gün olacak iğnenin 9. Günü . 3 yumurta da çatlamıştı. Bu gece (7 Mart) sağ tarafımda hafif kasık ağrısı var. İnşallH bebeğim benımledirrDualarım tüm isteyenlerle, sizlerde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?