Güzel bi konu olmus ben de 2 ay evvel bi aşılama denedim ama olumsuz oldu.
Inşallah güzel hikayeler dinleriz ve biz de bi gun buraya hikayemizi yazarız..
Bende bu ayın 1 inde aşılama oldum günler geçmek bilmiyo inşallah hayırlı sonuçlar olur
Merhaba canim aşılama sonucunu merak ettim bizimle paylaşırmışım..Bende bu ayın 1 inde aşılama oldum günler geçmek bilmiyo inşallah hayırlı sonuçlar olur
Doktor adetin bigün gecince tuttu kabul ediyoruz dedi şugün test yap demedi bugün 14.gündü idrar testi aldım yaptım negatif cıktı zaten bişe hisstemiyorum adetime 5 gün kaldı 20 sinde olcam inşallah düzenli olur gecikmez tekrar tedaviye başlarızMerhaba canim aşılama sonucunu merak ettim bizimle paylaşırmışım..
Adet olmazsinda bebeğin sürpriz yapmış olur sanaDoktor adetin bigün gecince tuttu kabul ediyoruz dedi şugün test yap demedi bugün 14.gündü idrar testi aldım yaptım negatif cıktı zaten bişe hisstemiyorum adetime 5 gün kaldı 20 sinde olcam inşallah düzenli olur gecikmez tekrar tedaviye başlarız
Anlıyorum valla bende çok skildim allah yardımcımız olsun 4gun önce aşılama yaptım ınsallah sonucu pozitif olur..Hiç sanmıyorum ama inşallah olur artık cok sıkıldık bi senedir olmuyo
İnşallah olur zor süreç yaşadığımız bakalım sen ne zaman test yapcanAnlıyorum valla bende çok skildim allah yardımcımız olsun 4gun önce aşılama yaptım ınsallah sonucu pozitif olur..
28ekimde test yapcam ınsallah güzel haberleri yazarimİnşallah olur zor süreç yaşadığımız bakalım sen ne zaman test yapcan
Bende 12snde aşılama oldum ınsallah ikimizinkide tutar bebislerimiz olur yaaaKızlar herşey gönlünüzce olsun bende 12 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım 29una belli olacakmış pkoluyym ama adetlerim düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?