- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Allah yardımcın olsun ben okurken bunaldım... Peki nişanlın karışır mı giyimine,isteklerine,gelinliğinin straptezine vs... sanırım şu an karışmasa da ailesinin dolduruşuna gelebilecek gibi bir izlenim bıraktı bende yazdıklarından dolayı,dolduruşa gelmeyen erkekte yok ya neyse. Peki bu korkularından nişanlına bahsettinmii , bence en başından çizgini belirle ben buyum, böyle giyinirim,böyle gezerim tarzında çünkü 2 yıl sonra oraya taşınırsanız eve giriş çıkış saatlerin bile yön vermeye çalışabilirler gibi geldi bana
O karışır ama dozunda mini etek giyme fln der ama ne zmn ailesini görüyo herşey batıyo adama,ben onunla çok mutluyum hiçbi sorunumuz yok ama bu kafa yapısıyla yapamam.3 gunde bile aşırı bunaldım ,ailesine aşırı düşkün napıcam bilmıyorum.
burda daha ziyade nişanlının sana karşı tavrı önemli? sana karışıyor mu, o da baskıcı ve kısıtlayıcı mı? çünkü evlendikten kısa süre sonra tesettüre girebilirsin gibi bir his doğdu içime..
Nişanlım gayet normal bi insan 6 kardeşinin en küçüğü ve 5 senedir amerikadaydı yeni geldi,baskıcı sıkıcı biri değil ben üzülmiym diye ne dersem yapar ama iş aile olunca aşırı baskıya ikimizin gücü yetmiyo başka yerde oturusanız evinizie gelmem diyo babası ve abileri nişanlımda bişsey diyemiyo.Bizi rahat bıraksalar hiçbir derdimiz yok güzel güzel konusup izah edince gezmemede izinveriyo giyinip kuşanmamada ama aile öyle değil.Bizim kendi arkadaş grubumuz hayatımız var gayet mutluyuz ama ne zmn ki iç içe olsak bikaç gün yanlarında gitsem dayanamıyorum!
Nişanlım gayet normal bi insan 6 kardeşinin en küçüğü ve 5 senedir amerikadaydı yeni geldi,baskıcı sıkıcı biri değil ben üzülmiym diye ne dersem yapar ama iş aile olunca aşırı baskıya ikimizin gücü yetmiyo başka yerde oturusanız evinizie gelmem diyo babası ve abileri nişanlımda bişsey diyemiyo.Bizi rahat bıraksalar hiçbir derdimiz yok güzel güzel konusup izah edince gezmemede izinveriyo giyinip kuşanmamada ama aile öyle değil.Bizim kendi arkadaş grubumuz hayatımız var gayet mutluyuz ama ne zmn ki iç içe olsak bikaç gün yanlarında gitsem dayanamıyorum!
Bu aileyi bilerek evlilik kararı almışsınız.Size baştan söyleniyor 2sene sonra aynı siteye taşınacağınız ve onların yanında giyiminize dikkat etmeniz gerektiği.Bu size uymuyorsa yol yakınken dönmenizi tavsiye ederim.Evlendikten sonra değişeceğini ümit etmeyin.Aksine nişanlınızda evlendikten sonra size daha çok baskı uygulayacaktır buna emin olun.
Eğer nişanlınızın işi aile ile bağlantılı değilse ,sizde çalışır birlikte bir ev alabilirsiniz,ama ailenin verdiği evi satıp başka bir ev alma hayaliniz varsa unutun bence.
İnsanları değiştiremeyeyeceğinize göre bu aileyle anlaşabilecekmisiniz,ona karar verin.
Ben hiç kimsenin aileden uzak kalmasıyla fikirlerinin 360 derece ailede gördüğünün tersine döneceğine inanmıyorum... Eğer giyim konusunda ya da gezme konusunda sizinle aynı fikirdeyse nişanlınız neden izah etme gereği duyuyorsunuz... Demek ki nişanlınızla aranızda uyuşmayan düşünceler de var... Ailesiyle oturmak istiyormuş zaten oda :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?