- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
bu adam dan kacın kacabildiginiz kadar. hemde bi an önceilişkiden aradığım tutku ve sadakat demiştim tutku kısmını fazla abarttı
EvetOnunki muştalıyor muydu kız?
Tutku derken?ilişkiden aradığım tutku ve sadakat demiştim tutku kısmını fazla abarttı
şaka yaptım senin makarna yapıp önüme koymayacağını tabiki biliyorum diyo. ama içimden çıkmadı tabikide
Bilmiyorum ama muşta taytı gölgede bırakmıştı , muşta ne diye googlea yazmıştım ondan unutmuyorum işteTayt da ne var ki?
Anam bu adamlara şu minicik elbiseli ben denk geleydim,pempe çamaşırlarımı kafalarını geçirip işe öyle gönderirdim!!!!
ilgili romantik hep telefonda tartışıyoruzKaç kurtar kendini. Yan yana geldiğinizde nasıl
Bi de sanki herkes guzel yapmayi becerio daTabi ki biliyor,
Makarna koyarsan yapar yani dediğini.
Ayrıca nedir bu makarna nın çektiği yaa,
gayet güzel bir yemek.
Herkes küçümsüyor ama yemege gelince yapmayan yok
şaka yaptım senin makarna yapıp önüme koymayacağını tabiki biliyorum diyo. ama içimden çıkmadı tabikide
ona ilk yaptığım yemek mantı sanırım skalayı çok yukardan açtımBi de sanki herkes guzel yapmayi becerio da
Koyuolar hamur olmus makarnayi bulamac gbi
Kaşınıyosun senilişkiden aradığım tutku ve sadakat demiştim tutku kısmını fazla abarttı
seni sevdiğinden yapmıyo tabii ki. yazdığın konuyu baştan sona oku bi. seven insan sevdiğinin isteklerini önemser. seninki kendi isteklerini önemsiyo kendini seviyo. emin ol seni sevmiyor. tez vakitte ayrıl. düzelmesini asla bekleme öyle bişey daha yaşanmadıseni sevdiğimden yapıyorum benimsin bana aitsin bla bla diyo
bende uyumlu olduğumuzu düşünmüyorum..Valla diyecek kelime bulamıyorum.
Okudum okudum en sona doğru mükemmel uyumlu çiftiz diyordu kısmında elim ayağım tittredi yeminle.
Siz böyle düşünmüyorsunuz değil mi?
Makarnayı beğenmiyorsa aşçıbaşı ile evlensin o vakit.
Ooo sen çok hamarat o da çoook tutkuluona ilk yaptığım yemek mantı sanırım skalayı çok yukardan açtım
5 yıllık stalklama? Çok ürkütücü değil mi? Ben korkarım şahsen, afedersiniz de sapık gibi gözetlenmek... Bilemedim.ilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.
beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.
annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..
alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.
aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.
evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..
alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)
bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..
beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..
hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
yemek yapılacak hizmetçi mi arıyomuş beyfendi. emin ol evlilikte öyle hal geliyo ki hastalık vs benim bırak makarnayı yemek yapmadığım çoktur. uzaklaş yol yakınkenşaka yaptım senin makarna yapıp önüme koymayacağını tabiki biliyorum diyo. ama içimden çıkmadı tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?