- 13 Nisan 2007
- 33.825
- 103.191
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Ama adamceğiz bırakmıyor diye ayrılamıyorsun di mi?bende uyumlu olduğumuzu düşünmüyorum..
her dedğini he dedğim için muhtelmelen biraz uyum yakalamışızdır ama bende insanım ya
Bi de sanki herkes guzel yapmayi becerio da
Koyuolar hamur olmus makarnayi bulamac gbi
Yukardan acmakla alakasi yok bunun kendine bahaneler bulmaona ilk yaptığım yemek mantı sanırım skalayı çok yukardan açtım
Cidden tedaviye ihtiyacın var senin bence.her geçen gün yeni bi problem çıkıyo o ise halledemiyeceğimiz hiç bişey olmadığını düşünüyo. beni kral yapacaksın biliyorum diyo
yatağımdaki düşman filmini izleyen var mı?
aynen evlenirse son paragrafı yaşayacağı çok bariz5 yıllık stalklama? Çok ürkütücü değil mi? Ben korkarım şahsen, afedersiniz de sapık gibi gözetlenmek... Bilemedim.
İlişkinin ikinci haftası eşya resimleri göndermek de ayrı bir talihsizlik. Çok itici bir durum bana göre, ne yani yangından mal mı kaçırıyor? Daha ilişki oturmadan eşya bakmak çok saçma!
Adam alkolik, üzerine bir de seni kısıtlıyor farkında mısın? Sosyal medya kullanımına, kıyafetine yasak getiriyor. Sence bunu yapmaya hakkı var mı?
Evlilik meraklısı adam, düğüne gelince yan çiziyor birden nedense? Zahmetsizce alıp, eve kapatmak niyetinde çünkü!
Bir de 2.5 ayda her nasılsa, adam henüz sevgilisi olan kıza, çok ilginç taleplerle gelebiliyor. Hangi cürretle size emirler verebiliyor bu adam? Neden izin verdiniz?
Bir de tüm bunlara rağmen bu adamın sizi sevdiği sonucuna vardınız öyle mi? Duyguları ayırt etmede ciddi sorunlarınız var. Ne sevgisi ya hu! Adam kendine tam zamanlı hizmetçi arıyor. Eh bir de düzenli cinsel hayat, bundan iyisi can sağlığı yani.
Valla köle gibi yaşamak istiyorsanız devam edin. Ne diyeyim?
Yarın öbür gün konu açarsınız artık, kocam dışarı çıkmama izin vermiyor. Anneme göndermiyor, içip içip beni dövüyor diye. Makarna yapınca da kafamdan aşağı tencereyi geçiriyor diye!
her geçen gün yeni bi problem çıkıyo o ise halledemiyeceğimiz hiç bişey olmadığını düşünüyo. beni kral yapacaksın biliyorum diyo
yatağımdaki düşman filmini izleyen var mı?
Yooo bence gitme.bu cumartesi yüz yüze konuşalım yüzüme söyle ayrılmak isteğini dedi..
o yüzden sizden destek almak için konu açtım.
:) sesini hiç yükseltmedi bana şimdiye kadarYooo bence gitme.
Büyük ihtimalle döver bu adam seni...
2.5 aylık bir herif için ben kılımı kıpırdatmazdım. Bu hanım telefon numarasına kadar değiştirmiş. Taviz tavizi doğurur. Olan tam olarak bu!aynen evlenirse son paragrafı yaşayacağı çok bariz
Belli oluyo:) sesini hiç yükseltmedi bana şimdiye kadar
yok numaramı değiğiştirmeye kalktı 2 hafta savaştı sonra kabul ettim bu seferde geçti söyler söylemez kabul etcektin dedi. değiştirtmedi2.5 aylık bir herif için ben kılımı kıpırdatmazdım. Bu hanım telefon numarasına kadar değiştirmiş. Taviz tavizi doğurur. Olan tam olarak bu!
canım bak zaten o yüzden biraz ağır yorumlar yapıyoruz. yol yakınken dön diye. yüzyüze diyemeyeceğini düşündü sanki. yüzüne de söyle artık sevmediğini ve bişey hissetmediğini. adam çok tehlikeli cümleler kuruyor. beni kral yapacaksın ne demek. seni çok fena ezme planları yapmış dikkat etbu cumartesi yüz yüze konuşalım yüzüme söyle ayrılmak isteğini dedi..
o yüzden sizden destek almak için konu açtım.
Hımmm....:) sesini hiç yükseltmedi bana şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?