AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

her geçen gün yeni bi problem çıkıyo o ise halledemiyeceğimiz hiç bişey olmadığını düşünüyo. beni kral yapacaksın biliyorum diyo

yatağımdaki düşman filmini izleyen var mı?

yaşınız kaç? yetişkin bir birey olarak sizin üstünüzde bu kadar otorite kurmasına neden izin veriyorsunuz? siz hep onun yanlışlarını yazmışsınız ancak bence asıl hata kendi kişiliğinizi, prensiplerinizi, hayat duruşunuzu yok sayıp bu şekilde kontrol edilmeye boyun eğmek.

sevgi böyle bir şey değil, daha şimdiden bu derece patalojik boyutta davranan biri imzayı atınca neler yapmaz...

her geçen gün yeni bi problem çıkıyo o ise halledemiyeceğimiz hiç bişey olmadığını düşünüyo. beni kral yapacaksın biliyorum diyo

Cidden tedaviye ihtiyacın var senin bence.
Adamın ruh hastası olduğunu görmüyorsun!!!!!!!!

aynen evlenirse son paragrafı yaşayacağı çok bariz

Amma da çok seviyormus he sevmese boğar atar. 2 buçuk aylık iliskide nasil çok seviyorum diyebiliyorsunuz ? Sizde ayrı bi kafasiniz. Ayrilmaniza izin vermiyorsa ölü taklidi filan yapın. Böyle ilişki mi olur

Hala nasıl çok uyumluyuz diyebiliyorsun anlamiyorum. Adam düğün bile istemiyor .
Seni gerçekten sevse isteklerine önem verirdi. Sana da söz hakkı tanirdi. Ben böyle düşünüyorum ama seni üzmek istemem fikrin nedir diye sorardı . Iki ay olmuş henüz yol ver gitsin.

Kurbağanın öpünce prense dönüşmesi sadece masallarda olur
İkinizde bunu biliyorsunuz değil mi?

Şaka gibi. Arkanıza bakmadan kaçmanız gerekiyor. Tüm bunlara rağmen iyi anlaşıyoruz demişsiniz pes doğrusu.
Hayatı kendime nasıl zehir ederim sorusunun cevabı gibi olmuş konunuz. Saygısız bir adamla yaşayacağınız bir hayatın pespembe olduğuna inanıyorsanız büyük yanılgı içerisindesiniz.

2.5 aylık bir herif için ben kılımı kıpırdatmazdım. Bu hanım telefon numarasına kadar değiştirmiş. Taviz tavizi doğurur. Olan tam olarak bu!
yok numaramı değiğiştirmeye kalktı 2 hafta savaştı sonra kabul ettim bu seferde geçti söyler söylemez kabul etcektin dedi. değiştirtmedi

bu cumartesi yüz yüze konuşalım yüzüme söyle ayrılmak isteğini dedi..

o yüzden sizden destek almak için konu açtım.
canım bak zaten o yüzden biraz ağır yorumlar yapıyoruz. yol yakınken dön diye. yüzyüze diyemeyeceğini düşündü sanki. yüzüne de söyle artık sevmediğini ve bişey hissetmediğini. adam çok tehlikeli cümleler kuruyor. beni kral yapacaksın ne demek. seni çok fena ezme planları yapmış dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…