- 9 Haziran 2015
- 62
- 69
- 88
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Evt solediklerinizde bi miktar dogruluk payi var lakin benim yaptigimla konu sahibinin yaptigi sey arasinda fark olduunu dusunuorumAynı zamanda die, edio, diil, bekliosun gibi kelimeler de yok dilimizde fakat siz başka birini uyarırken dilimizi daha beter katlediyorsunuz. Y harfini iptal etmişsiniz kendinizce ve onu bu şekilde uyarmanız çok komik.
O kadar destan yazmışsın etmekten üzüldüm alıntı yaptığınız kişi bir erkek ve ona normal geliyor böyle şeyler.Siz gerçek misiniz? Defalarca ayrılmak istedim, bırakmadı, diyor. Adam daha tanımıyorken 5 yıl sosyal medyadan giydiğine ettiğine kadar takip etmiş.
Onu yapamazsın bunu yapamazsın diye baskı kurup kadının kişiliğini öldürmüş. Kadın kendisi diyor her dediğine evet diyorum diye.
Var mıdır, yarın öbür gün bu kadının evlilik içi tecavüze maruz kalmayacağının garantisi?
Adamın bariz bir şiddet eğilimi var.
İnanın o 3. sayfa haberlerine konu olan kadınlar aynı sizin gibi "herkes yapıyor" kafasında olanlar. Herkes yapmıyor, siz kendinizi kandırıyorsunuz.
%90 falan da böyle değil ayrıca, o da sizin inancınız.
Benim ne yakın ne uzak çevremde böyle tipler çoğunlukta falan değil, olan da feci dışlanır zaten.
Kendi hayatıma da asla böyle bir adam almadım, almam da. Şu adama karı olmaktansa sittin sene bekar kalmayı tercih ederim.
Hadi biz sizin tabirinizle gaz veriyoruz, biz haksızsak en fazla henüz 2,5 aydır tanıdığı bir adamdan ayrılmış olacak
Peki biz haklıysak?
Hamileyken "bu piç kimden ulan" diye karnına tekme atan bir adamla evlenmiş olacak.
Erkek olduğundan emin misiniz, varsayımınız mı bu yönde? Ben bu şekilde düşünen kadın gördüm çünkü.O kadar destan yazmışsın etmekten üzüldüm alıntı yaptığınız kişi bir erkek ve ona normal geliyor böyle şeyler.
Mevsim34 kullanıcısı bir erkektir arkadaşlar hiç mi dikkat etmiyorsunuz hep erkeği tutma derdinde erkek lütfen dikkat edin yazmayın veya yaptığı yorumlara karşılık cevap ben şikayet ettim ama sadece 1 günlük cezası oldu kaldırıldı banı yoksa üyelik felan iptal edemiyorlar malesef ki
O dram dediginiz hayatin gercekleri siz baska ulkede yasiyorsaniz bilememHangi tip erkek dizi filmlerde var? Her gün eve elinde çiçekle gelip sürekli seni seviyorum diyen bayık romantikler evet dizilerde. Gerçek hayatta insanlar sevgilileriyle eşleriyle sohbet ederler. Sabah uyanır işe gidilir akşam koştur koştur gelinir çıkış saatinde telefonlaşılır ne yemek yapalım diye. Eve önce gidersen eşin gelene kadar yemeği yetştirmeye çalışırsın. Yemek biter çay içilir bu arada bi film açarsın. Bulaşık yıkama kavgası yapılır. Her gün ben yıkıyorum bugün de sen yıka diye bağırırsın mesela. Bu haftasonu annenlere gitmeyelm gezmeye gidelm diye kavga edersin. Yerleri süpür diye kavga çıkar banyoyu temiz bırak vs. Sizin yaşadıklarınız ise ancak dram filmlerinde olur.
Mevsim34 kullanıcısı bir erkektir arkadaşlar hiç mi dikkat etmiyorsunuz hep erkeği tutma derdinde erkek lütfen dikkat edin yazmayın veya yaptığı yorumlara karşılık cevap ben şikayet ettim ama sadece 1 günlük cezası oldu kaldırıldı banı yoksa üyelik felan iptal edemiyorlar malesef
[/QUOTE sizide elestirmisdim yalaninizi yuzunuze vurmusdum sizde bayag dertlisiniz haklisiniz sizi kimse elestirmeyecek hep haklisiniz diyecek degilmi ozge hanim
Ozge hanim siz yalancisiniz yalaninizi yuzunuze vurdum bu sekilde konusmaniz normal insanlari kandirmayin burada yuvalari yikmayiniz lutfen siz biseyler yasadiniz diye herkezi ayni gormeyinMevsim34 kullanıcısı bir erkektir arkadaşlar hiç mi dikkat etmiyorsunuz hep erkeği tutma derdinde erkek lütfen dikkat edin yazmayın veya yaptığı yorumlara karşılık cevap ben şikayet ettim ama sadece 1 günlük cezası oldu kaldırıldı banı yoksa üyelik felan iptal edemiyorlar malesef ki
Ozge hanim siz yalancisiniz yalaninizi yuzunuze vurdum bu sekilde konusmaniz normal insanlari kandirmayin burada yuvalari yikmayiniz lutfen siz biseyler yasadiniz diye herkezi ayni gormeyin
Erkekse iptal ederler kompleMevsim34 kullanıcısı bir erkektir arkadaşlar hiç mi dikkat etmiyorsunuz hep erkeği tutma derdinde erkek lütfen dikkat edin yazmayın veya yaptığı yorumlara karşılık cevap ben şikayet ettim ama sadece 1 günlük cezası oldu kaldırıldı banı yoksa üyelik felan iptal edemiyorlar malesef ki
Erkekse iptal ederler komple
Guluyorum soze sadece cok komiksinizMevsim34 kullanıcısı bir erkektir arkadaşlar hiç mi dikkat etmiyorsunuz hep erkeği tutma derdinde erkek lütfen dikkat edin yazmayın veya yaptığı yorumlara karşılık cevap ben şikayet ettim ama sadece 1 günlük cezası oldu kaldırıldı banı yoksa üyelik felan iptal edemiyorlar malesef ki
EdilirEdemiyorlar malesef sadece o günlük ceza verdiler malesef bir bayan ağzından yazıyor çünkü
Komik olan sensin biliyorsun bu kadar acizsin işte buraya üyelik alıp yorum yapmakla ne geçiyor eline tüm kadınlar konu açanları gaz veriyor dimi o Zaman'larda da demiştin bana zaten aynısın hiçbir zaman değişmezsin sen napıyorsun şu konuya yaptığın yorumu okudum çok Mutlu olurmuş evlendikten sonra hangi kafayı taşıyorsunGuluyorum soze sadece cok komiksiniz
Canım yazdım aynen ispatlanmayınca edilmiyorEdilir
Erkek üye yasak
Belki erkek değildir belki de ispatlanmadı diyedir
Mune Hanım'ı etiketliyorum, görünce bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?