AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Dört tane ilaç içmiş de, üstüne alkol almış, bir de 1,5 saatlik yolu 45 dakikada gelmiş. Tamamen yalan. Gözüm dönerse bak neler yaparım ayarı veriyor aklınca.

Aynı zamanda die, edio, diil, bekliosun gibi kelimeler de yok dilimizde fakat siz başka birini uyarırken dilimizi daha beter katlediyorsunuz. Y harfini iptal etmişsiniz kendinizce ve onu bu şekilde uyarmanız çok komik.
Evt solediklerinizde bi miktar dogruluk payi var lakin benim yaptigimla konu sahibinin yaptigi sey arasinda fark olduunu dusunuorum
Sadece "y" harfi diil "ğ" yi de yok etmisim onu atlamissiniz

ay benimki de birazcık karışsa keşke:))) yahu hiç karışmıyor.bu yüzden de insan şüphe ediyor:) gerçi benim hiç görüştüğüm kimse yok biliyor da ondan da rahat sanırım:)

Şimdi böyle olan "sen onun olunca" neler yapar düşünmek bile istemiyorum.
Yol yakınken ayrıl derim

O kadar destan yazmışsın etmekten üzüldüm alıntı yaptığınız kişi bir erkek ve ona normal geliyor böyle şeyler.

Mevsim34 kullanıcısı bir erkektir arkadaşlar hiç mi dikkat etmiyorsunuz hep erkeği tutma derdinde erkek lütfen dikkat edin yazmayın veya yaptığı yorumlara karşılık cevap ben şikayet ettim ama sadece 1 günlük cezası oldu kaldırıldı banı yoksa üyelik felan iptal edemiyorlar malesef ki

Yani bu kadarını söyleyen Ada'mdan Nasıl ayrılamyı düşünmüyorsun ben anlamadım gerçekten evlendikten sonra mı çıkaracaksın at gözlüklerini

O dram dediginiz hayatin gercekleri siz baska ulkede yasiyorsaniz bilemem

Ozge hanim siz yalancisiniz yalaninizi yuzunuze vurdum bu sekilde konusmaniz normal insanlari kandirmayin burada yuvalari yikmayiniz lutfen siz biseyler yasadiniz diye herkezi ayni gormeyin

Ozge hanim siz yalancisiniz yalaninizi yuzunuze vurdum bu sekilde konusmaniz normal insanlari kandirmayin burada yuvalari yikmayiniz lutfen siz biseyler yasadiniz diye herkezi ayni gormeyin

Sen kimsin bana bu şekilde konuşmaya sen ancak kendini kandırırsın anladın mı ben senin kim olduğunu gayet iyi biliyorum kendi kendini ele verdin benim konumda herşeyiyle aynısın burda yorumların aynı hep bana ne söylediysen iptal et üyeliğini

Erkekse iptal ederler komple

Guluyorum soze sadece cok komiksiniz

Guluyorum soze sadece cok komiksiniz
Komik olan sensin biliyorsun bu kadar acizsin işte buraya üyelik alıp yorum yapmakla ne geçiyor eline tüm kadınlar konu açanları gaz veriyor dimi o Zaman'larda da demiştin bana zaten aynısın hiçbir zaman değişmezsin sen napıyorsun şu konuya yaptığın yorumu okudum çok Mutlu olurmuş evlendikten sonra hangi kafayı taşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…