Haklısınız kimseye güvenilmeyecek. Eşim şöyle düşünüyor kardeşi esnaf olduğu için eline bazen toplu para geçiyor mal alıyor ya da borç kapatıyor fazla birikim yapamıyor diyorKaynınızın 20 bin doları olacak eşinden gizli, sonra sizin arabayı alacak, esiniz de mama veriyorlar bebeğe, borç isteyemem diyecek. 20 bin dolar biriktirecek gelir var ama mama parası dert oluyor.. O para normal bir geliri olan adamın eşinden gizli biriktirecegi bir para değil.
Abi kardeş güvenilir değiller kesinlikle. İkisi de aile birliğinden bı haber. Bundan sonra kendinizi ve kızınızı düşünerek yapın herseyi.
Eşiniz için diyecek sözüm yok benim, size bol sabır dileyebilirim sadeceHaklısınız kimseye güvenilmeyecek. Eşim şöyle düşünüyor kardeşi esnaf olduğu için eline bazen toplu para geçiyor mal alıyor ya da borç kapatıyor fazla birikim yapamıyor diyor
Sanırım 3 ümüz gideriztr de nasil oluyor bu arbaa devir islemi? satan kisiyle mi gitmeniz lazim yada imzasi falan gerekiyor mu yoksa ruhsat yeterli oluyor mu?
Araba kimin üzerineyse o gelmeli sizinleSanırım 3 ümüz giderizben de tam bilmiyorum kardeşi gelmeden halledemeyiz bence
o zaman üzgünüm ama asla ora arabayi üzerinize alamayacaksiniz gibi geliyor bana malesefSanırım 3 ümüz giderizben de tam bilmiyorum kardeşi gelmeden halledemeyiz bence
Araba kimin üstüneyse o gelmeli. Siz kaynınızı bırakın önce eşinizi düzeltmeye çalışın..Sanırım 3 ümüz giderizben de tam bilmiyorum kardeşi gelmeden halledemeyiz bence
Bencedeo zaman üzgünüm ama asla ora arabayi üzerinize alamayacaksiniz gibi geliyor bana malesef
Bencede
Şimdilik sussun diye vermişler
Ağaç nerde / Balta kesti / Balta nerde / Suya düştü / Su nerde / İnek İçti / İnek nerde / Dağa kaçtı / Dağ nerde / Yandı bitti kül oldu…Gidemin gitmiştir, gittiği gün bitmiştir kamyon yazısı, tam size göre şuan.
O parayı taksit taksit 5 senede 100 bin alırsanız şükredin.
Para teslim almadan, devir etmek ne demek yahu?
Böyle bir dangalaklık nasıl yapılabilir, aklım almıyor.
Araba nerede araba yok, para nerede para yok.
Resmen trajedi yani.
Aklıma geldi, vallahi geldiYa o 12 binlerini de alican aslında bunların ava giderken avlansin enayiler de neyse artık
Bi benim ki öyle sanıyordum. Aynı durum bizde de yaşanır yani o derece. Ha bide sürekli borç isteyen arkadaşı da var. Gören arkadaşına borcumuz var da onu ödüyoruz sanar. O kadar daimi. Gece gece dellendim yine. Neyse sizin konunuza gelelim ev bulun bi tane hadi beğendim alalım borcu ödesinler de deyinMerhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?