Aşırı bonkör eşim

Haklısınız kimseye güvenilmeyecek. Eşim şöyle düşünüyor kardeşi esnaf olduğu için eline bazen toplu para geçiyor mal alıyor ya da borç kapatıyor fazla birikim yapamıyor diyor

Haklısınız kimseye güvenilmeyecek. Eşim şöyle düşünüyor kardeşi esnaf olduğu için eline bazen toplu para geçiyor mal alıyor ya da borç kapatıyor fazla birikim yapamıyor diyor
Eşiniz için diyecek sözüm yok benim, size bol sabır dileyebilirim sadece

Ağaç nerde / Balta kesti / Balta nerde / Suya düştü / Su nerde / İnek İçti / İnek nerde / Dağa kaçtı / Dağ nerde / Yandı bitti kül oldu…

Evet bir de 12,000 vardı, bunlar şimdi işi inada bindirip bu parayı almadan notere gitmiyoruz demesinler?

Bi benim ki öyle sanıyordum. Aynı durum bizde de yaşanır yani o derece. Ha bide sürekli borç isteyen arkadaşı da var. Gören arkadaşına borcumuz var da onu ödüyoruz sanar. O kadar daimi. Gece gece dellendim yine. Neyse sizin konunuza gelelim ev bulun bi tane hadi beğendim alalım borcu ödesinler de deyin

telefonu açmıyorsa evlerine git al arabayı 12 bine mama alsın madem ayranı yok içmeye tahtırevalliye ne gerek var. terbiyesizler. eşniz de bonkör değil m*lın bayrak tutanı kusura akmayın kendi başına karar vermesin mantıklı düşünebilen biri değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…