Her şeyden önce insan kardeşinin arabasına el koymaya utanır ama bunlar alışmışlar eşimi yolmaya. Beni de denediler acaba yine eskisi gibi yemeye devam edebiliriz mi diye. Ama sert kayaya tosladılar.Valla kimse kabul etmez, en doğrusunu yapmışsınız. Bu tipler evlenmesin ya kendini kullandırsın, bütün parasını malını versin, hatta haftasonu evlerine temizliğe gitsin, ailesine paspas olsun. Ne diye evlenip eşinin hakkına giriyorsun, eşin yapmak zorunda değil. Ki hadi o da yapacaksa niye evlensin kendi ailesine yapar. Kimse ah evleneyim de kocamın ailesine kendimi feda edeyim diye evlenmiyor.
İnsanlar nasıl bu hale geliyor anlamıyorum. O tartışmanın içerisinde o mu gelmiş aklına. Benim düğün altınlarım bankada kasa da benim üzerime ki benim hakkım. Kv altınları alıp gidecem diye kalp krizi geçirecek bir gün.Yıllardır ne numaralar denedi üstümden aldırmak için olmadı.En son bana dedi ki sen öğretmensin seni işten atarlar altınlarına el koyarlar altınlarını gel benim evime koy dedi. Güldüm sadece. Para hastası insanlarla yaşamak gerçekten çok zor.haha evet yüzsüzlükde doktora yapmis oluyor bu tür insanlar. benim kv de son dogumuma 10 kala esimle ufak bi atismamizda esime dedi ki, ufak kendimize ait bi yerimiz var, oglum bosanmadan burayida benim adima yap, ki ortada bosanmanin b sini bile gerektirecek bi durum yoktu
Evet bana hiçbir nakit ödemese kıyameti koparırım. Ama ortada verilen bir para var hemde dolarla. Daha karlı bile çıkabilir konu sahibi.20 bin doları araba için mi vermiş? Sende dursun diye vermekle aynı şey mi Allah aşkına? Borcunu odemek niyetinde olsaydı zaten derdi abi sendeki para ne kadar yapıyor kura göre hesapla borçtan duş diye. Kaldı ki o para hala abide mi o bile belli değil.
Kendi başınıza gelse ortalığı yikarsiniz. Ama başkasına gelince ay çok kotusunuz.ok canim
İnsanlar nasıl bu hale geliyor anlamıyorum. O tartışmanın içerisinde o mu gelmiş aklına. Benim düğün altınlarım bankada kasa da benim üzerime ki benim hakkım. Kv altınları alıp gidecem diye kalp krizi geçirecek bir gün.Yıllardır ne numaralar denedi üstümden aldırmak için olmadı.En son bana dedi ki sen öğretmensin seni işten atarlar altınlarına el koyarlar altınlarını gel benim evime koy dedi. Güldüm sadece. Para hastası insanlarla yaşamak gerçekten çok zor.
Ama siz en başından beri benim abi kardeş arasında ;"bize anlatmadiginiz bir para alışverişi var mı?" sorularıma öyle bir şeyin asla olmadığını söylüyordunuz.Simdi bunu söylüyorsunuz ?Doğru valla evi köyü yapar bunların üzerine mutlu olsunlar diyebide karşı tarafın durumu iyi geçenlerde eltimden habersiz yanlış hatırlamıyorsam 20 bin dolar biriktirmiş eşime vermiş senin hesabında dursun sıkışınca alırım diye yani paran var versene madem daha neler neler var çok sinir bozan şeyler
Eltim sosyal medyada resim paylaşamam tatil heba oldu diye delirmiştir muhtemelen
Ama şimdi iş değişti
Baştan söylemediniz konu sahibi
Kardeşi eşinize 20.000 dolar vermiş karısından gizli biriktirip eşiniz saklasın istemiş
O para eşinizdeyse o zaman üstüne de 12 bin koyunca şu an ki kur ile kardeşinin size 25 bin falan borcu kalmış oluyor ki bu da normal bence kardeş arasında yani bunu bende yapardım
Bir de siz motor aldığını karısından gizledi bende söyledim karışsın ortalık demişsiniz
Bunu neden demediniz
Motor kaç lira ki
Ben olsam senden habersiz 20.000 dolar biriktirdi derdim bu daha da gıcık ederdi onu değil mi
Bilmiyorum değişik geldiniz bana biraz
Bende aynısını düşündüm. Başta ortada çok büyük bir haksızlık var gibi gelmişti. Ama hazırda verdikleri 20.000 dolar varsa ben direk eşimden o parayı alır karşı tarafla da bu kadar yüzgöz olmazdım muhtemelen.
20.000 doları eşinize verdiğini bile bile bu hareketleri yaptıysanız gerçekten lohusa kadının ahını almışsınız. Şimdi ki kutla en fazla 30 bin TL borcu oluyor size ki o da hayli hayli ödenir kardeş arasında, adamın da durumu gayet iyiymiş dediğinize göre. Sizde az değilmişsiniz.
Arkadaşlar o 20 bin doların bizimle ilgisi yok ki kardeşi eltimden gizlemek adına eşime veriyor bunu sakla diye araba borcu filan değil yani. Öyle olsa ödüyo der yine susarım. Evet motor aldığını dedim o an sinirle aklıma bu para gelse onu da söylerdim. İtham ettiğiniz gibi değişik ve lohusa kadının ahını alacak kadar merhametsiz değilim[/CENTER] Ama siz en başından beri benim abi kardeş arasında ;"bize anlatmadiginiz bir para alışverişi var mı?" sorularıma öyle bir şeyin asla olmadığını söylüyordunuz.Simdi bunu söylüyorsunuz ?
arabayi aldiniz mi üzerinize?Arkadaşlar o 20 bin doların bizimle ilgisi yok ki kardeşi eltimden gizlemek adına eşime veriyor bunu sakla diye araba borcu filan değil yani. Öyle olsa ödüyo der yine susarım.
Bu kardeşte hem abisine hem eşine kazık atma peşinde.. eltiye de üzülmeye başlayacağım sanırım..Arkadaşlar o 20 bin doların bizimle ilgisi yok ki kardeşi eltimden gizlemek adına eşime veriyor bunu sakla diye araba borcu filan değil yani. Öyle olsa ödüyo der yine susarım. Evet motor aldığını dedim o an sinirle aklıma bu para gelse onu da söylerdim
Aynen dediğiniz gibi parası var ama araba için vermiyor karısından saklamak için eşime veriyor. Bi üye sormuş motor kaç para diye 18 bin tl lik bi motor onu söyledim eltime ki ondan da haberi yoktu.Ama eşine kendi eşinden gizlemek için saklasın diye vermiş borca karşılık vermemiş yani parası var ama ödemiyor durum daha kötü yani.. haklılığı artıyor bence konu sahibinin..
İyi de zorla o para bizim vermem mi diyecek eşim hayatta demez. Kardeşinin demesi lazım al bunu borcuma say diyeTamam da 150 bin borç veriyorum diyelim karşı tarafın 125 bini zaten bende ise kaygılanmama gerek yok ki her halükarda kalan 25 bin de gelir yani
Ama güzelim istenmemiş ki para sizdenİyi de zorla o para bizim vermem mi diyecek eşim hayatta demez. Kardeşinin demesi lazım al bunu borcuma say diye
tr de nasil oluyor bu arbaa devir islemi? satan kisiyle mi gitmeniz lazim yada imzasi falan gerekiyor mu yoksa ruhsat yeterli oluyor mu?Eşimle aramız tam düzelmedi ama çok kötü de değil. Çarşamba izin günümüz o zaman üzerime alacağım inşallahBana da ders oldu bu olay bundan sonra kendim içinde birikim yapacağım
Öyle birşey yapsanız o elti paradan niye haberi olmadığını sorgulamak yerine paramızı gaspettiler diye dünyayı ayağa kaldırır valla..İyi de zorla o para bizim vermem mi diyecek eşim hayatta demez. Kardeşinin demesi lazım al bunu borcuma say diye
Öyle olsa eşim 20 bin doları bizim oldu kalanını öder derdi. Kardeşi genelde böyle yapar altın filan bozunca annesine yada abisine verir sonra alır. Eşi harcar diye saklıyor.Ama güzelim istenmemiş ki para sizden
Para sizde duruyor
Eşinde bunu düşündü belki
Onunda 20 bin doları bende dedi
Yani bir nevi karşılığı olan alacak sizinki
Neyse olan oldu
Ağzınızın yadı yerine gelsin en önemlisi bu
Aynen öyle yapar paramızı yiyorsunuz derÖyle birşey yapsanız o elti paradan niye haberi olmadığını sorgulamak yerine paramızı gaspettiler diye dünyayı ayağa kaldırır valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?