Aşırı bonkör eşim

Her şeyden önce insan kardeşinin arabasına el koymaya utanır ama bunlar alışmışlar eşimi yolmaya. Beni de denediler acaba yine eskisi gibi yemeye devam edebiliriz mi diye. Ama sert kayaya tosladılar.

Herhalde bir temiz döverdim kocamı sinirden ne yapacağımıda bilemezdim.Yani tamam iyi niyetli olalım art niyetli insanlar olmayalım da bu kadar da saf olmanın alemi yok ya.150 bin tl lik araba ve 12 bin tl ödeme, bir dünya borcu olan adam kaç yılda ödeyecek bu arabayı.İnşallah ya arabanızı ya paranızı kurtarırsınız karşı taraftan

İnsanlar nasıl bu hale geliyor anlamıyorum. O tartışmanın içerisinde o mu gelmiş aklına. Benim düğün altınlarım bankada kasa da benim üzerime ki benim hakkım. Kv altınları alıp gidecem diye kalp krizi geçirecek bir gün.Yıllardır ne numaralar denedi üstümden aldırmak için olmadı.En son bana dedi ki sen öğretmensin seni işten atarlar altınlarına el koyarlar altınlarını gel benim evime koy dedi. Güldüm sadece. Para hastası insanlarla yaşamak gerçekten çok zor.

Evet bana hiçbir nakit ödemese kıyameti koparırım. Ama ortada verilen bir para var hemde dolarla. Daha karlı bile çıkabilir konu sahibi.
Lütfen bilip bilmeden sallamayın yahu. Adam dolar vermiş arabayı almış neye güvenebilir başka da 150 bin liralık arabayı alabilir sizce?

Ay bu ne saçmalık.
Kusura bakmayın ama bu bonkörlük falan değil olamaz.
12 bin lira ödemiş 150 bin lira değerinde arabayı almış eşinizin elinden ve kalaninı ödemese ödemez yani ki muhtemelen borcum var vs diyerek ya azar azar ödeyecek yada ödemeyecek ,öteleyecek.
Bilemedim,büyük konuşmak istemiyorum ama eşim böyle birşey yapsa büyük sorun çıkarırım

ay benim kaynanam konu acmalik degil roman yazmalik, kafa bile sallayamiyorum artik ciddi olduguna inanamiyorum bazen

[/CENTER] Ama siz en başından beri benim abi kardeş arasında ;"bize anlatmadiginiz bir para alışverişi var mı?" sorularıma öyle bir şeyin asla olmadığını söylüyordunuz.Simdi bunu söylüyorsunuz ?

Arkadaşlar o 20 bin doların bizimle ilgisi yok ki kardeşi eltimden gizlemek adına eşime veriyor bunu sakla diye araba borcu filan değil yani. Öyle olsa ödüyo der yine susarım. Evet motor aldığını dedim o an sinirle aklıma bu para gelse onu da söylerdim. İtham ettiğiniz gibi değişik ve lohusa kadının ahını alacak kadar merhametsiz değilim

Bu kardeşte hem abisine hem eşine kazık atma peşinde.. eltiye de üzülmeye başlayacağım sanırım..

Ama eşine kendi eşinden gizlemek için saklasın diye vermiş borca karşılık vermemiş yani parası var ama ödemiyor durum daha kötü yani.. haklılığı artıyor bence konu sahibinin..
Aynen dediğiniz gibi parası var ama araba için vermiyor karısından saklamak için eşime veriyor. Bi üye sormuş motor kaç para diye 18 bin tl lik bi motor onu söyledim eltime ki ondan da haberi yoktu.

Tamam da 150 bin borç veriyorum diyelim karşı tarafın 125 bini zaten bende ise kaygılanmama gerek yok ki her halükarda kalan 25 bin de gelir yani

Eşimle aramız tam düzelmedi ama çok kötü de değil. Çarşamba izin günümüz o zaman üzerime alacağım inşallah Bana da ders oldu bu olay bundan sonra kendim içinde birikim yapacağım

İyi de zorla o para bizim vermem mi diyecek eşim hayatta demez. Kardeşinin demesi lazım al bunu borcuma say diye
Ama güzelim istenmemiş ki para sizden
Para sizde duruyor
Eşinde bunu düşündü belki
Onunda 20 bin doları bende dedi
Yani bir nevi karşılığı olan alacak sizinki

Neyse olan oldu
Ağzınızın yadı yerine gelsin en önemlisi bu

Eşimle aramız tam düzelmedi ama çok kötü de değil. Çarşamba izin günümüz o zaman üzerime alacağım inşallah Bana da ders oldu bu olay bundan sonra kendim içinde birikim yapacağım
tr de nasil oluyor bu arbaa devir islemi? satan kisiyle mi gitmeniz lazim yada imzasi falan gerekiyor mu yoksa ruhsat yeterli oluyor mu?

Kaynınızın 20 bin doları olacak eşinden gizli, sonra sizin arabayı alacak, esiniz de mama veriyorlar bebeğe, borç isteyemem diyecek. 20 bin dolar biriktirecek gelir var ama mama parası dert oluyor.. O para normal bir geliri olan adamın eşinden gizli biriktirecegi bir para değil.

Abi kardeş güvenilir değiller kesinlikle. İkisi de aile birliğinden bı haber. Bundan sonra kendinizi ve kızınızı düşünerek yapın herseyi.

İyi de zorla o para bizim vermem mi diyecek eşim hayatta demez. Kardeşinin demesi lazım al bunu borcuma say diye
Öyle birşey yapsanız o elti paradan niye haberi olmadığını sorgulamak yerine paramızı gaspettiler diye dünyayı ayağa kaldırır valla..

Öyle olsa eşim 20 bin doları bizim oldu kalanını öder derdi. Kardeşi genelde böyle yapar altın filan bozunca annesine yada abisine verir sonra alır. Eşi harcar diye saklıyor.
Öyle geldi geçti diyelim napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…