Aşırı bonkör eşim

Ama eşine kendi eşinden gizlemek için saklasın diye vermiş borca karşılık vermemiş yani parası var ama ödemiyor durum daha kötü yani.. haklılığı artıyor bence konu sahibinin..

Bu 20 000 dolar esinize ait bir hesapta hala duruyor mu? Duruyorsa sayet bu durum her seye farkli bir bakis acisi kazandirir. Eger o para hala esinizdeyse, bu abi kardes bayag bayag eslerden mal kaciriyor durumuna düserler. Siz arabanizi alin, adamin da dolarlarini verin, sonra da herkes kocasiyla oturup olanlari gozden gecirsin.

ama abiye vermemiski al borcun karsiligi diye. sen sakla karimdan gizli biriktirdim diye vermis. allah askina bu abi kardesi parasini istediginde yok ilk önce borcunu öde dermiydi sizce hic.

O yüzsüz ne diye almış arabayı? Şimdi görüşüyor musunuz abisiyle? Ay ben sinir oldum.

Olay bu değil ki?
Evin, ailenin bir malı kadına danışılmadan verilmiş. Valla bana sorulmadan en ufka eşyamı verene ben de böyle yapaırm

Aynen öyle ben görüşmüyorum o günden beri. Sinirim geçmiyor gerçekten zorluk çekip birikim yapmaya çalışıyoruz. Nasıl böyle yaptı inanamıyorum
Ay o kadar uyuz oldum ki okuyamıyorum konuyu sizi tebrik ederim güzel sabrediyorsunuz

Aşırı bonkör değilde kibar haliyle aşırı saf diyelim biz ona.

Peki şu an aranız nasıl, yaptığı hatanın farkına vardı mı ?

Ay kusura bakmayın ama eşiniz deli mi? Şoktayım ya şu an böyle bi saçmalık gerçekten olmuş olamaz

Eşinize kişinin önemli olmadığını, paranında önemli olmadığını ama aileniz için önemli o lan bu kadar önemli bir konuda size danışmadan karar vererek hareket etmesinin yanlış olduğunu irdeletin.

Eminim siz şimdi onun gözünde kardeşini kıskanan gelin olarak görünüyorsunuz. İşte bu erkekler anlayamıyorlar maalesef.

Bir de siz o parayı belki 2-3 yılda anca alırsınız... O kadar borcu olan adam nasıl verecek çıkarıp 150 000 i ?
Hadi 75 000 kredi çekti ki düşük bir ihtimal ihtiyaç kredisi için. Geri kalan 75 000 i ne zaman verecek ?

O yüzsüz ne diye almış arabayı? Şimdi görüşüyor musunuz abisiyle? Ay ben sinir oldum.
Böyle insanlar yüzsüz olmuyor hiç merak etmeyin. Gayet de güzel kullandı arabamızı. Ne koparırsak kar diye düşünüyorlar. Bir de eşime ne ayaklar yaptı aranız bozuksa arabayı vereyim diye. Eşimle o kadar çok kavga ediyorduk ki adamda stresten Sedef çıktı. Araba da BMW yani ki içinde benim altınlarım da vardı. En son baktım bu aileyle olmayacak, ailemin yanına döndüm. Araba geldi. Abisi de eşimi suçladı, huzursuz olduklarını bilmiyorum dedi. Ha herkes enayi olmadığımı anladı, iyi oldu. Kimse kolay kolay bi şey isteyemez. Ben de akıllandım, eşimi sürekli borçlandırıyorum. Böyle böyle bir ev iki araba sahibi olduk. Baktım alacak bi şey kalmadı. Kredi çektirip dolar aldırdım. Çünkü adamın potansiyeli var. Bugün istesinler varını yoğunu verir ailesine. Ama aile benim onaylamadığımı biliyor en azından.

Bana da yollasin 100 bin ayda 1 tl den oderim önemli olan mutluluk

Allah akil versin ne diyim

haha evet yüzsüzlükde doktora yapmis oluyor bu tür insanlar. benim kv de son dogumuma 10 kala esimle ufak bi atismamizda esime dedi ki, ufak kendimize ait bi yerimiz var, oglum bosanmadan burayida benim adima yap, ki ortada bosanmanin b sini bile gerektirecek bi durum yoktu

Bu yuva yıkıcı aileleri hiç anlamıyorum anlamayacağım da...
Sonsuz yaşamı buldular sanki. Bugün varsın yarın yoksun senden sonra eşi ve çocuklarıyla mutlu mutlu devam etsin işte. Neyin çekememezliği ne para sevdası ya

Valla kimse kabul etmez, en doğrusunu yapmışsınız. Bu tipler evlenmesin ya kendini kullandırsın, bütün parasını malını versin, hatta haftasonu evlerine temizliğe gitsin, ailesine paspas olsun. Ne diye evlenip eşinin hakkına giriyorsun, eşin yapmak zorunda değil. Ki hadi o da yapacaksa niye evlensin kendi ailesine yapar. Kimse ah evleneyim de kocamın ailesine kendimi feda edeyim diye evlenmiyor.

ay para etse tamam dicem. ama parada etmiyo ki dogru düzgün. satsa orayi külüstür bir araba ya alinir ya alinmaz o derece yani.

o kadar icim almiyor ki resmen artik nefret bile etmiyorum.

Ah bnde mi konu acsam asiri cinri esim diye dermisim tabi öyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…