Ama eşine kendi eşinden gizlemek için saklasın diye vermiş borca karşılık vermemiş yani parası var ama ödemiyor durum daha kötü yani.. haklılığı artıyor bence konu sahibinin..20.000 doları eşinize verdiğini bile bile bu hareketleri yaptıysanız gerçekten lohusa kadının ahını almışsınız. Şimdi ki kutla en fazla 30 bin TL borcu oluyor size ki o da hayli hayli ödenir kardeş arasında, adamın da durumu gayet iyiymiş dediğinize göre. Sizde az değilmişsiniz.
ama abiye vermemiski al borcun karsiligi diye. sen sakla karimdan gizli biriktirdim diye vermis. allah askina bu abi kardesi parasini istediginde yok ilk önce borcunu öde dermiydi sizce hic.20.000 doları eşinize verdiğini bile bile bu hareketleri yaptıysanız gerçekten lohusa kadının ahını almışsınız. Şimdi ki kutla en fazla 30 bin TL borcu oluyor size ki o da hayli hayli ödenir kardeş arasında, adamın da durumu gayet iyiymiş dediğinize göre. Sizde az değilmişsiniz.
O yüzsüz ne diye almış arabayı? Şimdi görüşüyor musunuz abisiyle? Ay ben sinir oldum.Benim eşim bedavaya vermişti arabasını üstelik borcunu ödüyorduk. Ne yaptım,evi terk ettim. Boşanma aşamasına geldik. Ortada çocuk yok tabi, böyle bir aileden kurtulurum diye düşündüm. Sonra abisi arabayı geri verdi, eşimle barıştık.
20.000 doları eşinize verdiğini bile bile bu hareketleri yaptıysanız gerçekten lohusa kadının ahını almışsınız. Şimdi ki kutla en fazla 30 bin TL borcu oluyor size ki o da hayli hayli ödenir kardeş arasında, adamın da durumu gayet iyiymiş dediğinize göre. Sizde az değilmişsiniz.
Ay o kadar uyuz oldum ki okuyamıyorum konuyu sizi tebrik ederim güzel sabrediyorsunuzAynen öyle ben görüşmüyorum o günden beri. Sinirim geçmiyor gerçekten zorluk çekip birikim yapmaya çalışıyoruz. Nasıl böyle yaptı inanamıyorum
Peki şu an aranız nasıl, yaptığı hatanın farkına vardı mı ?Benim eşim bedavaya vermişti arabasını üstelik borcunu ödüyorduk. Ne yaptım,evi terk ettim. Boşanma aşamasına geldik. Ortada çocuk yok tabi, böyle bir aileden kurtulurum diye düşündüm. Sonra abisi arabayı geri verdi, eşimle barıştık.
Ay kusura bakmayın ama eşiniz deli mi? Şoktayım ya şu an böyle bi saçmalık gerçekten olmuş olamazBu sebep yüzünden boşanma olursa ben merhametsiz olduğum için olurmuş kardeşinin mutlu olması onu mutlu ediyormuş. Ben rahatımdan ödün vermek istemediğim için bu durumdaymışız.Off valla yazıp yazıp sinirleniyorum neyseki haklı olduğumu gösterdi herkes
Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Aramız hala iyi değil. Keşke o zaman boşansaymışız. Hala ailesine çok düşkün ve bencil. Her gün aklımda boşanma düşüncesiyle geziyorum.Peki şu an aranız nasıl, yaptığı hatanın farkına vardı mı ?
Böyle insanlar yüzsüz olmuyor hiç merak etmeyin. Gayet de güzel kullandı arabamızı. Ne koparırsak kar diye düşünüyorlar. Bir de eşime ne ayaklar yaptı aranız bozuksa arabayı vereyim diye. Eşimle o kadar çok kavga ediyorduk ki adamda stresten Sedef çıktı. Araba da BMW yani ki içinde benim altınlarım da vardı. En son baktım bu aileyle olmayacak, ailemin yanına döndüm. Araba geldi. Abisi de eşimi suçladı, huzursuz olduklarını bilmiyorum dedi. Ha herkes enayi olmadığımı anladı, iyi oldu. Kimse kolay kolay bi şey isteyemez. Ben de akıllandım, eşimi sürekli borçlandırıyorum. Böyle böyle bir ev iki araba sahibi olduk. Baktım alacak bi şey kalmadı. Kredi çektirip dolar aldırdım. Çünkü adamın potansiyeli var. Bugün istesinler varını yoğunu verir ailesine. Ama aile benim onaylamadığımı biliyor en azından.O yüzsüz ne diye almış arabayı? Şimdi görüşüyor musunuz abisiyle? Ay ben sinir oldum.
Bana da yollasin 100 bin ayda 1 tl den oderim önemli olan mutlulukMerhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Böyle insanlar yüzsüz olmuyor hiç merak etmeyin. Gayet de güzel kullandı arabamızı. Ne koparırsak kar diye düşünüyorlar. Bir de eşime ne ayaklar yaptı aranız bozuksa arabayı vereyim diye. Eşimle o kadar çok kavga ediyorduk ki adamda stresten Sedef çıktı. Araba da BMW yani ki içinde benim altınlarım da vardı. En son baktım bu aileyle olmayacak, ailemin yanına döndüm. Araba geldi. Abisi de eşimi suçladı, huzursuz olduklarını bilmiyorum dedi. Ha herkes enayi olmadığımı anladı, iyi oldu. Kimse kolay kolay bi şey isteyemez. Ben de akıllandım, eşimi sürekli borçlandırıyorum. Böyle böyle bir ev iki araba sahibi olduk. Baktım alacak bi şey kalmadı. Kredi çektirip dolar aldırdım. Çünkü adamın potansiyeli var. Bugün istesinler varını yoğunu verir ailesine. Ama aile benim onaylamadığımı biliyor en azından.
haha evet yüzsüzlükde doktora yapmis oluyor bu tür insanlar. benim kv de son dogumuma 10 kala esimle ufak bi atismamizda esime dedi ki, ufak kendimize ait bi yerimiz var, oglum bosanmadan burayida benim adima yap, ki ortada bosanmanin b sini bile gerektirecek bi durum yoktu
Valla kimse kabul etmez, en doğrusunu yapmışsınız. Bu tipler evlenmesin ya kendini kullandırsın, bütün parasını malını versin, hatta haftasonu evlerine temizliğe gitsin, ailesine paspas olsun. Ne diye evlenip eşinin hakkına giriyorsun, eşin yapmak zorunda değil. Ki hadi o da yapacaksa niye evlensin kendi ailesine yapar. Kimse ah evleneyim de kocamın ailesine kendimi feda edeyim diye evlenmiyor.Böyle insanlar yüzsüz olmuyor hiç merak etmeyin. Gayet de güzel kullandı arabamızı. Ne koparırsak kar diye düşünüyorlar. Bir de eşime ne ayaklar yaptı aranız bozuksa arabayı vereyim diye. Eşimle o kadar çok kavga ediyorduk ki adamda stresten Sedef çıktı. Araba da BMW yani ki içinde benim altınlarım da vardı. En son baktım bu aileyle olmayacak, ailemin yanına döndüm. Araba geldi. Abisi de eşimi suçladı, huzursuz olduklarını bilmiyorum dedi. Ha herkes enayi olmadığımı anladı, iyi oldu. Kimse kolay kolay bi şey isteyemez. Ben de akıllandım, eşimi sürekli borçlandırıyorum. Böyle böyle bir ev iki araba sahibi olduk. Baktım alacak bi şey kalmadı. Kredi çektirip dolar aldırdım. Çünkü adamın potansiyeli var. Bugün istesinler varını yoğunu verir ailesine. Ama aile benim onaylamadığımı biliyor en azından.
Bu yuva yıkıcı aileleri hiç anlamıyorum anlamayacağım da...
Sonsuz yaşamı buldular sanki. Bugün varsın yarın yoksun senden sonra eşi ve çocuklarıyla mutlu mutlu devam etsin işte. Neyin çekememezliği ne para sevdası ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?