• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı dengesiz biri mi yoksa benimle dalga mı geçiyor ?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Bu çocuğun amacı ne benimle dalga mı geçiyor yoksa dengesizin teki mi?

kızlar merhaba benm daha önceki konumu okuyanlar bilir belki konuştuğum biri vardı başta çok yalvarmıştı kabul ettm geri çekildi istemiyorm dedi peki dedim şimdi yalvarmaya başladı çok pişmanım diyo tekrardan kaç kere aynı şey oldu bıktım artık dengesiz birimi bu sizce kızlar ne yapmalıyım ayrıca çevresnde çok kız arkadaşı var bu yüzden de kavga etmştk ne yapacağımı bilmiyorm ne yapmaya çalışıyor bu çocuk sizce benimle dalgamı geçiyor yoksa aşırı dengesiz mi Ayrıca konuşmayı kestiğimiz istemiyorum dediğii gün gitmiş bi kız arkadaşının iş yerine ziyarete gitmiş normal arkadaşı ama bana garip geldi tam da o gün gitmesi ben çözemedim bu çocuğu arkadaşlar ya şimdi yalvarıyor tekrar cevap vermiyorum ben kabul etsem tekrar başa dönecek istemiyorum diyecek biliyorum :( ne yapmalıyım tekrar üzülmek istemiyorum yoksa son kez şans vermeli miyim kızlar ne olur bi akıl verin :(

Son düzenleme:
Hayır şans verme. Oyun mu oynuyor ? Önce yalvarıp sonra istemiyorum da ne demek. Bir insanı seviyorsan adam gibi devam edersin 15 yaşındaki ergen bebeler gibi davranmazsın. Böyle erkeklerin hayatında genelde 1 kadın olmaz. Birkaç kadın olur birinden diğerine ondan başkasına döner durur. Barışacağın zaman aynı şeyi yapacaktır.. üzme kendini hiç yere, önüne bak.. Davranışların yüzünden içimde sana karşı bir şey kalmadı üzgünüm de. o da önüne baksın

Hayır şans verme. Oyun mu oynuyor ? Önce yalvarıp sonra istemiyorum da ne demek. Bir insanı seviyorsan adam gibi devam edersin 15 yaşındaki ergen bebeler gibi davranmazsın. Böyle erkeklerin hayatında genelde 1 kadın olmaz. Birkaç kadın olur birinden diğerine ondan başkasına döner durur. Barışacağın zaman aynı şeyi yapacaktır.. üzme kendini hiç yere, önüne bak.. Davranışların yüzünden içimde sana karşı bir şey kalmadı üzgünüm de. o da önüne baksın

çok haklısın aynen böyle diyeceğim sanırım çok sağol

EsRa sana kesinlikle katılıyorum. Ayrica soran arkadasim icin söylüyorum. Hoslandigim insan bana neden bie cift olamayacagimizi anlasamadigimizi anlata anlata bitiremedi. Beni ariyo bulusuyoruz ama sacmasapan sekilde sevgili degiliz diodu. Ben de eeeeehhh dedim tamam dedim biraktim pesini. Sonra da ben daha ne istiyorum demis kendince ve sewgili olalim dedi. Aylarca hayir dedim ama sonunda tamam dedim ama affedemedim o yaptiklarini. Hem de cidden görüştüğü birileri illa ki oluyo

hayır balık burcu :(
Şimdi sana balık burcu erkeğinin anahtarını veriyorum bebişim: burçlardan biraz anlarım da :ssz:
Aynı dengesizliği sen de yapıcaksın. Bir anda hayatından çık, ortadan kaybol. İnternette de bi şey paylaşma, ama hesaplarını falan kapatma. Sanki bilgisayarını ve telefonunu evde bırakıp şehir dışına tatile çıkmışsın gibi. Aradığında meşgule de atma, whatsappta görünme, mesaj atarsa cevap atma. Bırak çalsın.

Artık "nerelerdesin" diye delirmeye başladığında "afedersin canım ya, görmedim işlerim vardı, noldu?" de. kavganızın üstüne bile olsa yap bunu. Yani dinsizin hakkından imansız gelecek kısacası. Bakalım neler değişecek beyefendide. :4:

çok haklısın aynen böyle diyeceğim sanırım çok sağol

Ona karşı hislerin ne derece bilmiyorum ama şans vermemen senin için iyi olur. Eğer hayatında sadece sen olsaydın ve gerçekten aşık olsaydı böyle davranmazdı emin ol.. Önüne daha iyileri çıkacaktır ^_^

EsRa sana kesinlikle katılıyorum. Ayrica soran arkadasim icin söylüyorum. Hoslandigim insan bana neden bie cift olamayacagimizi anlasamadigimizi anlata anlata bitiremedi. Beni ariyo bulusuyoruz ama sacmasapan sekilde sevgili degiliz diodu. Ben de eeeeehhh dedim tamam dedim biraktim pesini. Sonra da ben daha ne istiyorum demis kendince ve sewgili olalim dedi. Aylarca hayir dedim ama sonunda tamam dedim ama affedemedim o yaptiklarini. Hem de cidden görüştüğü birileri illa ki oluyo

Evet mutlaka görüştüğü 2. veya 3. kişiler vardır :/

Şimdi sana balık burcu erkeğinin anahtarını veriyorum bebişim: burçlardan biraz anlarım da :ssz:
Aynı dengesizliği sen de yapıcaksın. Bir anda hayatından çık, ortadan kaybol. İnternette de bi şey paylaşma, ama hesaplarını falan kapatma. Sanki bilgisayarını ve telefonunu evde bırakıp şehir dışına tatile çıkmışsın gibi. Aradığında meşgule de atma, whatsappta görünme, mesaj atarsa cevap atma. Bırak çalsın.

Artık "nerelerdesin" diye delirmeye başladığında "afedersin canım ya, görmedim işlerim vardı, noldu?" de. kavganızın üstüne bile olsa yap bunu. Yani dinsizin hakkından imansız gelecek kısacası. Bakalım neler değişecek beyefendide. :4:

resti çektim ben seni istiyorum dedi yok dedim bitirdim kafamda tamamen ergenler gibi davranıyosn sevseydn böyle davranmazdn dedim arkadaşımızn dediklerini söyledm tmm dedi bakalm bundan sonra bişy yaparmı bilmiyorum artık :(

koç erkeğinin formulunü istesem uygun olur mu kuzumm :27:

resti çektim ben seni istiyorum dedi yok dedim bitirdim kafamda tamamen ergenler gibi davranıyosn sevseydn böyle davranmazdn dedim arkadaşımızn dediklerini söyledm tmm dedi bakalm bundan sonra bişy yaparmı bilmiyorum artık :(
Böylesi daha iyi. Mutlaka adım atacaktır. İşte o zaman dediğimi yap. "Noldu, işim vardı görmedim" falan de peşinden koşmaya başladığında :)

Tam d bir kısır döngüyü başlatmak elinizde..siz devam edelim dediğiniz zaman onun ve sizin için yine aynı kısır döngü başlayacak..ben şuanda ciddi düşünmüyorum,yaptıklarına tekrar katlanırım..diyorsanız devam edin.
Ama ne olursa olsun gerçekten seven biri istiyorum hayatımda ,iliskimizde başka şahıslar olmasın,değerini bilsin istiyorsan canım o zaman sakın dönme..vaktine yazık,gözyaşına yazık..

Tam d bir kısır döngüyü başlatmak elinizde..siz devam edelim dediğiniz zaman onun ve sizin için yine aynı kısır döngü başlayacak..ben şuanda ciddi düşünmüyorum,yaptıklarına tekrar katlanırım..diyorsanız devam edin.
Ama ne olursa olsun gerçekten seven biri istiyorum hayatımda ,iliskimizde başka şahıslar olmasın,değerini bilsin istiyorsan canım o zaman sakın dönme..vaktine yazık,gözyaşına yazık..

haklısın canım öyle yaptım ama kabulleneceğini düşünmüyorum değişemez mi böyle biri acaba sevmesem hiç affetmeyeceğim ama kıyamıyorum işte iyi biri gerçekten ama bu huyu beni çok üzüyor tam buluşacaığımız gün süslendim giyindim ondan mesaj bekliyorum demesinmi bana ben istemiyorum kusura bakma diye şok geçirdim resmen ya bende bozuntuya vermedim peki sen bilirsin dedim yarım saat sonrada mesaj atmş pişman oldu galiba ama cvapp vermedim bende. beni üzmekten korkuyomş ondan böyle bişy yapmş şimdide karar vermiş ben onun için doğru kişiymişim anlamıyorum gerçekten :(

bu da sorumu allahını seversen....
dengesiz işte...
oyun yapmış bu durumu resmen..
sen taviz verdikçe hep aynı şey olumaya devam edecek belliki...

Canım ondaki bu dengesizlik varken ilişkide daha çok sorun çıkardı zaten. Sen bir kere ona evet demişsin, istemiyorum demiş sana, aklı başında olan bir insan bu lafı söyledikten sonra bir daha pişman olup gelip yalvarmaz zaten. Rest çekmen iyi olmuş, biraz kendine gelip olgunlaşır belki.

walla bende katılıyorum kızlar size, bencede arama sorma canım hiç gerek yok böle tiplerle zaman kaybetme...

mümkünse bende yengeç burcunun anahtarını istiyorum :52::52::52:

Back
X