Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Bizde bu kıza eşimle destek olduk şöyle yap böyle davran biraz ortama ayak uydurması için tavsiyelerde bulunduk vs vs..
Bugün bu arkadaşımız bir yere gezmeye gitmiş. Bir kaç tane fotoğraf paylaşmış mutlu mesut bir şekilde.
Eşim bana diyor ki "he şöyle yüzün gülsün biraz diye cevap yazayım mı hikayelerine?"
Bende yanlış anlamaya çok müsait bir mesaj farkında mısın dedim sadece. Bunu yazmayı düşünmesi çok saçma değil mi? Her konuda bu şekilde insanları çok fazla düşünüyor. Uzatmak istemiyorum ama haksız mıyım?
Eşimin akranı olan bir kadına he şöyle yüzün gülsün biraz diye yazmayı düşünmesi hoşuma gitmedi. Hemen kötü kalpli mi oldum.Haksız + kötü kalplisiniz. Ne var? Yazsın.
Uzatıp da başka bisey demedim zaten ama dışarı çıkacaktık çıkasım gelmedi vazgeçtim falan dedimGerekeni söylemişsiniz zaten uzatmanıza gerek yok , nabız mı yoklamış ne yapmaya çalışmış anlayamadım .
Ne kadar abartmışsınızz bir mesaj atma isteğini. Eşiniz size sormuş, sözünüzü de dinlemiş güzel güzel daha ne?Uzatıp da başka bisey demedim zaten ama dışarı çıkacaktık çıkasım gelmedi vazgeçtim falan dedim
Valla ağzına çakardım bir tane eşimin. Asla müsade etme bu konuda tavrını koy. Ortam zaten bozulmuş adam o niyetle yazmasada şimdi ki bayanlar yapışıyor. Dikkat edin derimEşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Bizde bu kıza eşimle destek olduk şöyle yap böyle davran biraz ortama ayak uydurması için tavsiyelerde bulunduk vs vs..
Bugün bu arkadaşımız bir yere gezmeye gitmiş. Bir kaç tane fotoğraf paylaşmış mutlu mesut bir şekilde.
Eşim bana diyor ki "he şöyle yüzün gülsün biraz diye cevap yazayım mı hikayelerine?"
Bende yanlış anlamaya çok müsait bir mesaj farkında mısın dedim sadece. Bunu yazmayı düşünmesi çok saçma değil mi? Her konuda bu şekilde insanları çok fazla düşünüyor. Uzatmak istemiyorum ama haksız mıyım?
Evet. Hemen sevişcekler filan mı? Insanlar yaşıtlarıyla arkadaş olur.Eşimin akranı olan bir kadına he şöyle yüzün gülsün biraz diye yazmayı düşünmesi hoşuma gitmedi. Hemen kötü kalpli mi oldum.
İşe yeni başlayan 1 aydır tanıdığımız birinden bahsediyorum. Doğru düzgün okumadınız sanırım. Eşimin karşı cinsten arkadaşları da var gayet de görüşüyorlar telefonla veya yüzyüze. Hatta benle de tanıştırdı kendilerini beraber de dışarda görüşürüz. Uzun zamandır arkadaşlık ettiği dostlarıyla yeni tanıdığımız birini bir mi tutuyorsunuz? Bana kısıtlayıcı imajı çizmeye çalıştınız ama yanlış yerdesiniz.Bana da erkek arkadaşlarım yorum yazar kimseyi yanlış anlamadım daha…Size biri bunu yazsa ne hissedeceksiniz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?