Aşırı derecede sinirlendim eşime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem gevşekliginden yapmio niye sana soruyo ne yazacagini? Destur almasi gerektiğini düşünüyor kendi de yani. E o zaman yapmasin, çok mu onemli bu insanlar kendi aile huzurundan anlamiorum bu el iyisi adamlari ben.

Bir aydır işyerinde olan ama hiç samimi olmadığınız biri değil.Yaşadigi sorunlara kari koca birlikte destek olmuşsunuz yanlış mı okudum.Hatta eve davet etmiş ya da etmeyi düşünebilirmişsiniz sanırım.Hiç alakanız olmayan birine böyle yazsa saçma olurdu, ama aranızdaki destek olma durumundan ötürü bana garip gelmedi.Haa çok gerekli mi değil ama büyütülecek bir şey de değil bence.

Üstelik size sorup yazmamişken aşırı derecede neye sinirlendiginizi ben anlamadım.

Uzatılacak bir şey yok ki size sormuş cevabını almış zaten

Madem bu kadar kıskançsınız eşinizin sosyal medya ya eklemesine hatta mobinge maruz kalınca yardım etmesine neden izin verdiniz ? Vallahi gariplikte üstümüze yok .
Eşimin sosyal medya hesabı yok WhatsApp durumuna cevap olarak yazacaktı. Bahsettiğim arkadaşım bana mesajla istifa etmeyi düşünüyorum tarzında Bi şeyler sormuştu. Biz memuruz bu arada. Bende aradım telefonda konuştuk sonra eşim yanımdaydı beraber hoparlöre verip konuştuk. Telefonu kapattıktan sonra ne kadar çok üzerine gitmişler diye aramızda konuşmuştuk. Eve davet edelim yüzyüze konuşalım bazı konuları diye aramızda konuştuk sonra. Ben sadece mesaja takıldım. Destek olmak için yüzün gülsün tarzı mesaj atmasına gerek yok çünkü anlatabiliyor muyum? Eve çağıralım diye konuşmamız geçen pazar günü oldu. Mesaj atmayı sorması dün oldu. Kendimle çelişmiyorum anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz

Bencr esiniz acaip iyi niyetli, temiz kalpli bi adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…