Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo gayet doğru yerdeyim aşşşırı sinir olmanız filanİşe yeni başlayan 1 aydır tanıdığımız birinden bahsediyorum. Doğru düzgün okumadınız sanırım. Eşimin karşı cinsten arkadaşları da var gayet de görüşüyorlar telefonla veya yüzyüze. Hatta benle de tanıştırdı kendilerini beraber de dışarda görüşürüz. Uzun zamandır arkadaşlık ettiği dostlarıyla yeni tanıdığımız birini bir mi tutuyorsunuz? Bana kısıtlayıcı imajı çizmeye çalıştınız ama yanlış yerdesiniz.
Hayır kıskançlıktan değil. Mesela daha önce erkek çalışma arkadaşlarımızdan birine bişey yazacaktı o zaman da sormuştu. Kararsız kalıyor sebebi bu. Twitterda yorum yapmadan öncede soruyo mesela yazsam saçma olur mu diyeAtacağı mesajı size sorması garip geldi bana eşinizin. Kıskanç bir yapınız mı var normalde?
Daha önce açtığınız bir konu var. Onu okuyunca özgüven problemi olan biri izlenimi bırakıyorsunuz insanda. O yüzden acaba gereksiz kıskançlık yapıyor olabilirmisiniz dedimHayır kıskançlıktan değil. Mesela daha önce erkek çalışma arkadaşlarımızdan birine bişey yazacaktı o zaman da sormuştu. Kararsız kalıyor sebebi bu. Twitterda yorum yapmadan öncede soruyo mesela yazsam saçma olur mu diye
Bibi sadece kıskançlık demeyelim güvensiz diyelim aynı zamanda..ya da kendisi zamanında konuşan veya hikayesine yazan insanları hemen yanlış anladıysa kendinden pay biçiyor olabilir diyelim.Kıskançlara göre ne gerek var bana göre gayet normal bir mesaj![]()
Yani aslında özgüvensizlikte olabilir muhabbet çok sacma zaten benim eşim yazsa bana söylemez bile niye soylesinkiBibi sadece kıskançlık demeyelim güvensiz diyelim aynı zamanda..ya da kendisi zamanında konuşan veya hikayesine yazan insanları hemen yanlış anladıysa kendinden pay biçiyor olabilir diyelim.
Yani aslında özgüvensizlikte olabilir muhabbet çok sacma zaten benim eşim yazsa bana söylemez bile niye soylesinki
Eleştirilerek büyümüş genel itibariyle benle alakası yok hep şunu yapsam saçma mı olur falan bu tarz kararsızlık yaşıyor.Adamcağızı sürekli eleştiriyorsa önden sorup onay almaya çalışıyordur, gerçi düşünmesi de kabahat garibanın. Bilemedim enterasan bi çift daha
Ne alakası var ya. Nasılsın iyi misin diye sorsun veya dertleşmek istersen buyur gel evimize desin. Ama şöyle yüzün gülsün demesi rahatsız etti bunu anlayamıyor musunuz ben mi anlatamadımO kaar kıskançsın madem ne diye eşinle teselli ediyorsun kadını, o zaman tek başına teselli et adama da gün doğmasın. Hiç muhatap ettirme adamı, resmen ayarlarıyla oynamışsın saçı kısa aklı kısanın.
Ne alakası var ya. Nasılsın iyi misin diye sorsun veya dertleşmek istersen buyur gel evimize desin. Ama şöyle yüzün gülsün demesi rahatsız etti bunu anlayamıyor musunuz ben mi anlatamadım
Burdaki kadınları reel de merak ediyorum burdan atıp tutuyorlar da :)))Burdaki kadinlar bunun icin sizi lincliyorsa demekki benim kiskancligimi duysalar ne yaparlardi acaba
Bence haklisiniz ne gerek var boyle bisey yazmaya.
O da senin kendi karar verebilen eşle evlenmeden aaa... Benimki sabah kalkınca yumurtayı rafadan mı yesem kayısı mı diye soruyorYani aslında özgüvensizlikte olabilir muhabbet çok sacma zaten benim eşim yazsa bana söylemez bile niye soylesinki