Aşırı derecede sinirlendim eşime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atacağı mesajı size sorması garip geldi bana eşinizin. Kıskanç bir yapınız mı var normalde?

Eskiden açtığınız bir konuyu okudum. Sizin özgüven probleminiz var galiba.

İşe yeni başlayan 1 aydır tanıdığımız birinden bahsediyorum. Doğru düzgün okumadınız sanırım. Eşimin karşı cinsten arkadaşları da var gayet de görüşüyorlar telefonla veya yüzyüze. Hatta benle de tanıştırdı kendilerini beraber de dışarda görüşürüz. Uzun zamandır arkadaşlık ettiği dostlarıyla yeni tanıdığımız birini bir mi tutuyorsunuz? Bana kısıtlayıcı imajı çizmeye çalıştınız ama yanlış yerdesiniz.
Yooo gayet doğru yerdeyim aşşşırı sinir olmanız filan😂Sonuçta eşinizi en iyi siz tanırsınız sinir olup konu açtığınıza göre eşinize güvenmiyorsunuz bence.Gayet basit bir şekilde aman boşver yazma diyip geçmeniz gerekirdi.Bir aylık tanıdığına öyle yazamazsa destekte olmamalı o zaman sizin mantığınıza göre☺️

Atacağı mesajı size sorması garip geldi bana eşinizin. Kıskanç bir yapınız mı var normalde?
Hayır kıskançlıktan değil. Mesela daha önce erkek çalışma arkadaşlarımızdan birine bişey yazacaktı o zaman da sormuştu. Kararsız kalıyor sebebi bu. Twitterda yorum yapmadan öncede soruyo mesela yazsam saçma olur mu diye

Adam mesajı atmadan size sormuş ki sorun çıkmasın. Belli ki kiskancsiniz ona göre sormadan hareket etmiyor. Normalde şuna şöyle bir mesaj yazayım mı diye sormayız.
Adam sormuş, hayır cevabı almış durmuş. Birşey de dememiş. Siz neden ya da neyi uzatıyorsunuz ben onu anlamadım.

Eşinizde kötü niyet görmedim de gerçekten dangalakça haklısınız.

Hayır kıskançlıktan değil. Mesela daha önce erkek çalışma arkadaşlarımızdan birine bişey yazacaktı o zaman da sormuştu. Kararsız kalıyor sebebi bu. Twitterda yorum yapmadan öncede soruyo mesela yazsam saçma olur mu diye
Daha önce açtığınız bir konu var. Onu okuyunca özgüven problemi olan biri izlenimi bırakıyorsunuz insanda. O yüzden acaba gereksiz kıskançlık yapıyor olabilirmisiniz dedim

Bibi sadece kıskançlık demeyelim güvensiz diyelim aynı zamanda..ya da kendisi zamanında konuşan veya hikayesine yazan insanları hemen yanlış anladıysa kendinden pay biçiyor olabilir diyelim.
Yani aslında özgüvensizlikte olabilir muhabbet çok sacma zaten benim eşim yazsa bana söylemez bile niye soylesinki

Yani aslında özgüvensizlikte olabilir muhabbet çok sacma zaten benim eşim yazsa bana söylemez bile niye soylesinki

Adamcağızı sürekli eleştiriyorsa önden sorup onay almaya çalışıyordur, gerçi düşünmesi de kabahat garibanın. Bilemedim enterasan bi çift daha

Biri bana ha soyle yuzun gülsün diye yorum yazsa herkesin görebileceği yerde uyuz olurum, cunku herkesin halet-i ruhiyemi bilmesine ne gerek var? Ama birlikte teselli ettigim kadina benim kocam boyle bisey yazmaya kalksa saf ve iyi niyetle benim gozumde kalp emojisi cikar sanirim, canim koçum, iyi kalplim diye, ama herkese ifşa gerek yok, karsi taraf rahatsiz olmasin diye yazdirmam, bunun disinda bi pislik, fesatlik aramak aklima gelmez. Boyle yasamak yorar insani.

O kaar kıskançsın madem ne diye eşinle teselli ediyorsun kadını, o zaman tek başına teselli et adama da gün doğmasın. Hiç muhatap ettirme adamı, resmen ayarlarıyla oynamışsın saçı kısa aklı kısanın.
Ne alakası var ya. Nasılsın iyi misin diye sorsun veya dertleşmek istersen buyur gel evimize desin. Ama şöyle yüzün gülsün demesi rahatsız etti bunu anlayamıyor musunuz ben mi anlatamadım

Ne alakası var ya. Nasılsın iyi misin diye sorsun veya dertleşmek istersen buyur gel evimize desin. Ama şöyle yüzün gülsün demesi rahatsız etti bunu anlayamıyor musunuz ben mi anlatamadım

Dertleşmek isterse evinize mi gelsin, şu örneği adama vermediniz umarım 🙄

O da senin kendi karar verebilen eşle evlenmeden aaa... Benimki sabah kalkınca yumurtayı rafadan mı yesem kayısı mı diye soruyor :KK70: şaka şaka(ciddiye alan olur kesin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X