Vermedim ama gelebilir uzak değil evimiz hatta olaylar daha yeniyken çağırmayı bile düşündük. Ben yüzün gülsün olayına takıldım sadece ilgilenmesine değil.Dertleşmek isterse evinize mi gelsin, şu örneği adama vermediniz umarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermedim ama gelebilir uzak değil evimiz hatta olaylar daha yeniyken çağırmayı bile düşündük. Ben yüzün gülsün olayına takıldım sadece ilgilenmesine değil.Dertleşmek isterse evinize mi gelsin, şu örneği adama vermediniz umarım![]()
Bence yazmayın. Çok kıskanç insan kadın veya erkek olsun genelde itici geliyor bize. Hele erkeklerinki resmen karşısındakini baskı altına almak için yapılmış hareketler iyyyyyBurdaki kadinlar bunun icin sizi lincliyorsa demekki benim kiskancligimi duysalar ne yaparlardi acaba
Bence haklisiniz ne gerek var boyle bisey yazmaya.
Vermedim ama gelebilir uzak değil evimiz hatta olaylar daha yeniyken çağırmayı bile düşündük. Ben yüzün gülsün olayına takıldım sadece ilgilenmesine değil.
Burdaki kadinlar bunun icin sizi lincliyorsa demekki benim kiskancligimi duysalar ne yaparlardi acaba
Bence haklisiniz ne gerek var boyle bisey yazmaya.
Ben benimkini eve kapattım, telefon internet falan yasak. Perdeleri de kapalı tutuyorum, balkona sadece geceleri bütün mahalle uyuyunca çıkabiliyor.Burdaki kadınları reel de merak ediyorum burdan atıp tutuyorlar da :)))
Niye böyle bir kanıt veya kendimi ispat derdim olsun ki. Bir pazar günü eve davet edelim diye konuştuk kendi aramızda. Abuk sabuk konuşup kendinize eğlence arıyorsunuz sanırımŞurda bize kıskanç olmadığınızı kanıtlamak için eve çağırabilir filan demeyin siz evde yokken başbaşa dertleşirler başınıza iş açarsınız. Kadın bunu da yanlış anlar ayrıca.
Bana göre doğru söylemişsiniz ne gerek var öyle yazmasına, şimdi şunu düşünün farz edelim ki iş yerinize bir erkek geldi ve mobinge uğruyor siz yardımcı oldunuz bu erkek arkadaşınız mutlu fotoğrafini paylaştı siz eşinize sorsaydiniz böyle bir yorum atayım mi diye güzel karsilarmiydi eğer normal karsiliyorsa yanlış yapmışsınız karşındaki adama bağlıEşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Bizde bu kıza eşimle destek olduk şöyle yap böyle davran biraz ortama ayak uydurması için tavsiyelerde bulunduk vs vs..
Bugün bu arkadaşımız bir yere gezmeye gitmiş. Bir kaç tane fotoğraf paylaşmış mutlu mesut bir şekilde.
Eşim bana diyor ki "he şöyle yüzün gülsün biraz diye cevap yazayım mı hikayelerine?"
Bende yanlış anlamaya çok müsait bir mesaj farkında mısın dedim sadece. Bunu yazmayı düşünmesi çok saçma değil mi? Her konuda bu şekilde insanları çok fazla düşünüyor. Uzatmak istemiyorum ama haksız mıyım?
Ne güzel siz de esiniz de belli ki cok iyi niyetli insanlarsiniz elinizden geldigince yardimci olmuşsunuz.Belliki esiniz de kiza yapılan haksizliga cok üzülmüş iyi niyetinden mesaj atmak istemis..Niyeti iyi olsa da frenlemeniz iyi olmuş.Kiz belki sizden habersiz ona bu mesaji attigini,amacinin farkli oldugunu düşünebilir is yerinden biriyle paylasabilir hos olmaz..Ama eşinizin iyi niyetinden sonuçta eminsiniz,size danismis aksi bir hareket yapmamış bence guzelce açıklayıp buna gerek olmadığını söylemeniz daha yerinde olur..Bu yüzden huzursuz olmayin benceEşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Bizde bu kıza eşimle destek olduk şöyle yap böyle davran biraz ortama ayak uydurması için tavsiyelerde bulunduk vs vs..
Bugün bu arkadaşımız bir yere gezmeye gitmiş. Bir kaç tane fotoğraf paylaşmış mutlu mesut bir şekilde.
Eşim bana diyor ki "he şöyle yüzün gülsün biraz diye cevap yazayım mı hikayelerine?"
Bende yanlış anlamaya çok müsait bir mesaj farkında mısın dedim sadece. Bunu yazmayı düşünmesi çok saçma değil mi? Her konuda bu şekilde insanları çok fazla düşünüyor. Uzatmak istemiyorum ama haksız mıyım?
HaksızsınEşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Eşiniz desteğide, gereksiz duyarı da bıraksa iyi olur..Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.