Aşırı derecede sinirlendim eşime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dertleşmek isterse evinize mi gelsin, şu örneği adama vermediniz umarım 🙄
Vermedim ama gelebilir uzak değil evimiz hatta olaylar daha yeniyken çağırmayı bile düşündük. Ben yüzün gülsün olayına takıldım sadece ilgilenmesine değil.

Burdaki kadinlar bunun icin sizi lincliyorsa demekki benim kiskancligimi duysalar ne yaparlardi acaba😂
Bence haklisiniz ne gerek var boyle bisey yazmaya.
Bence yazmayın. Çok kıskanç insan kadın veya erkek olsun genelde itici geliyor bize. Hele erkeklerinki resmen karşısındakini baskı altına almak için yapılmış hareketler iyyyyy

Vermedim ama gelebilir uzak değil evimiz hatta olaylar daha yeniyken çağırmayı bile düşündük. Ben yüzün gülsün olayına takıldım sadece ilgilenmesine değil.

Şurda bize kıskanç olmadığınızı kanıtlamak için eve çağırabilir filan demeyin siz evde yokken başbaşa dertleşirler başınıza iş açarsınız. Kadın bunu da yanlış anlar ayrıca.

Burdaki kadinlar bunun icin sizi lincliyorsa demekki benim kiskancligimi duysalar ne yaparlardi acaba😂
Bence haklisiniz ne gerek var boyle bisey yazmaya.

7 senedir evliyiz, sevgiliyken de dahil kiskançlik sebebiyle bir defa olsun tartişmadik. 🙄 Ben de konu sahibine hak verdim ama kiskanç oldugumu dusunmuyorum...🥴

Burdaki kadınları reel de merak ediyorum burdan atıp tutuyorlar da :)))
Ben benimkini eve kapattım, telefon internet falan yasak. Perdeleri de kapalı tutuyorum, balkona sadece geceleri bütün mahalle uyuyunca çıkabiliyor.

O değil de, yazacağı mesajı soran adama da kızılmaz be. 😂 Yazık.

Şurda bize kıskanç olmadığınızı kanıtlamak için eve çağırabilir filan demeyin siz evde yokken başbaşa dertleşirler başınıza iş açarsınız. Kadın bunu da yanlış anlar ayrıca.
Niye böyle bir kanıt veya kendimi ispat derdim olsun ki. Bir pazar günü eve davet edelim diye konuştuk kendi aramızda. Abuk sabuk konuşup kendinize eğlence arıyorsunuz sanırım

Aynı işyerinde olduğum arkadaşımın bana bu şekilde mesaj atmasını istemezdim. Isyeri haricindeki hayatım hakkında konuşulsun hiç istemem.Hele evliyse asla istemem ne olur ne olmaz. Türlü türlü insan var. Nerden ne çıkarır belli olmaz.Ne kendimi strese atmak isterim ne de insanların arası bozulsun isterim.. yani eşinizin mesaj atmaması daha iyi olur

Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Bizde bu kıza eşimle destek olduk şöyle yap böyle davran biraz ortama ayak uydurması için tavsiyelerde bulunduk vs vs..
Bugün bu arkadaşımız bir yere gezmeye gitmiş. Bir kaç tane fotoğraf paylaşmış mutlu mesut bir şekilde.
Eşim bana diyor ki "he şöyle yüzün gülsün biraz diye cevap yazayım mı hikayelerine?"
Bende yanlış anlamaya çok müsait bir mesaj farkında mısın dedim sadece. Bunu yazmayı düşünmesi çok saçma değil mi? Her konuda bu şekilde insanları çok fazla düşünüyor. Uzatmak istemiyorum ama haksız mıyım?
Bana göre doğru söylemişsiniz ne gerek var öyle yazmasına, şimdi şunu düşünün farz edelim ki iş yerinize bir erkek geldi ve mobinge uğruyor siz yardımcı oldunuz bu erkek arkadaşınız mutlu fotoğrafini paylaştı siz eşinize sorsaydiniz böyle bir yorum atayım mi diye güzel karsilarmiydi eğer normal karsiliyorsa yanlış yapmışsınız karşındaki adama bağlı

Aradaki samimiyete göre değişirdi bu durum…Bir de karşı tarafın tavrına tepkisine vs göre…Çünkü kimisi var olgundur yerini bilir “bu insan zor zamanımda bana destek oldu iyi birisi ya” der geçer kimisi var “ayyhh bu da evli ama bana böyle yazdığğğğ hihihiiihhi” kafasına girer..İş arkadaşı sonuçta ne var ki denilemeyecek kadar açık uçlu bir durum…Geçen gün bizim iş yerinde bi arkadaşın yeğeni olunca bir kutu kek getirdi herkes yesin diye, son 1 tane kalmıştı erkek iş arkadaşım çayıyla yemeye niyetlendi ama sonra başka bi kız arkadaş “kek bitti mi yaa” diye sorunca “al sen ye” diye ona verdi kendi yemedi diye kız çocuğa resmen taktı kafayı..Çocuğunda sevgilisi var üstelik 2 kez iş yerine gelmişti hepimiz görmüştük ama kız halen daha bunun bile altında bir şeyler arayıp dört gözle çocuktan gelecek başka bir hamle bekliyor…Yani kimin neye ne tür bir anlam yükleyeceğini bilemiyorsunuz maalesef…

Haksızsınız. Yanlış anlamaya müsait bir mesaj değil bence. Karşı taraf bu kadar detaycı böyle her şeyi yanlış anlamaya meyilliyse de kendi sorunu. İnsanların aklını okuyamayız değil mi? Bence mesajda bir şey yok ama sizin doğrunuza göre atılmaması gerekirmiş. Eşiniz de sizi dinlemiş atmamış zaten. Neye aşırı derecede sinirlendiğinizi anlayamadım

"Hah şöyle biraz yüzün gülsün" cümlesi en yakın arkadaşa söylenebilir ama 3 günlük tanıdığına söylersen karşındaki adam bana yazıyor tarzında fazla samimi cümle olduğu için flörtöz bir cümle olur. İş yerinde samimiyet iyi olmuyor, resmiyet her zaman iyidir. Kadının ruh hali eşinizi değil özel hayatındakileri alakadar eder.. Çok gereksiz bir davranış.. Ben olsam sanane milletten derim.. Ama sinir olmaya gerek yok, lafını esirgeme bozulan o olsun!!

Arada abi kardeş gibi bi yaş farkı olsa, Babacan bi tavır olarak algılanabilir, ama daha yeni bir iş arkadaşlığı olduğu için tepkisi bilinemez sonuçta, diğer arkadaşların dediği gibi, ya olgunlukla karşılar yada yanlış anlayıp evli ama yazıyor mu bana ne der. Nasılsın iyi misin dese sıkıntı değil de. O mesaj biraz hafiften yanlış anlaşılmaya müsait. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, güven problemi yoksa. Fazla tepki vermeniz, ve planınızı iptal etmeniz bence yanlış olmuş.

Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Bizde bu kıza eşimle destek olduk şöyle yap böyle davran biraz ortama ayak uydurması için tavsiyelerde bulunduk vs vs..
Bugün bu arkadaşımız bir yere gezmeye gitmiş. Bir kaç tane fotoğraf paylaşmış mutlu mesut bir şekilde.
Eşim bana diyor ki "he şöyle yüzün gülsün biraz diye cevap yazayım mı hikayelerine?"
Bende yanlış anlamaya çok müsait bir mesaj farkında mısın dedim sadece. Bunu yazmayı düşünmesi çok saçma değil mi? Her konuda bu şekilde insanları çok fazla düşünüyor. Uzatmak istemiyorum ama haksız mıyım?
Ne güzel siz de esiniz de belli ki cok iyi niyetli insanlarsiniz elinizden geldigince yardimci olmuşsunuz.Belliki esiniz de kiza yapılan haksizliga cok üzülmüş iyi niyetinden mesaj atmak istemis..Niyeti iyi olsa da frenlemeniz iyi olmuş.Kiz belki sizden habersiz ona bu mesaji attigini,amacinin farkli oldugunu düşünebilir is yerinden biriyle paylasabilir hos olmaz..Ama eşinizin iyi niyetinden sonuçta eminsiniz,size danismis aksi bir hareket yapmamış bence guzelce açıklayıp buna gerek olmadığını söylemeniz daha yerinde olur..Bu yüzden huzursuz olmayin bence

Bence birlikte destek olunca bunu da bir destek cümlesi gibi düşünmüş ondan cesaret alıp sormuş başka türlü olsa iyi düşünmezdim ama erkekler biraz düz yaşıyor hayatı takılmayın bence de kötü niyet olsa sana niye sorsun

Haksızsın

Eşiniz desteğide, gereksiz duyarı da bıraksa iyi olur..
Su akar yolunu bulur.. Kimsenin işine karışmamak en iyisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X