Aşırı derecede sinirlendim eşime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmasını istememişsiniz, eşiniz de yazmamış. Devamında trip atmanıza, küsüp gezmeye gitmemenize filan ne gerek vardı, o kısmı gereksiz ve fazla olmuş.

Sanki uyardığınız halde ısrarla yazmış gibi davranmışsınız. Sizi kırmayıp istediğinizi yapmış. Peki sallamayıp yazsaydı ne tepki verecektiniz? Ciddi bir fark olmalı arada ama yok değil mi? Ortada gerçekleşmeyen bir konu var ve fazlaca gereksiz büyüterek zorla kadına dikkat çekiyorsunuz :(

Kendinden küçük ve tecrübesiz biri için bir nevi abilik maksadıyla motive edilmesine eyvallah denilebilir de toplumumuz ve yerleşik kültürümüzde evli erkek ya da kadın yasıt sayılabılecek duzeyde ıs arkadasıyla olan muhabbetleri pek hos karsılanmıyoro_O keza bunu eskiden çalıştıgım bir yerde evli bir ablamızın evli ve yasıtı sayılabılecek çalışan abimizle olan kankalığı için bana dahi gelen "kadın kocasını aldatıyor hemde bununla geçen çay ıcıyorlarmıs iş çıkışı karsılıklı "dıye anlattılar 😔Ki o abla şen şakrak biriydi ve içten biri oldugu için kadın aldatıyor olmuş oldu ve ben asla öyle düşünmedim hala da kondurmam fakat iş ortamlarının böyle olduğunuda o zaman anlamıstım mecburı bir çizgi olmak zorunda herkes için ....:KK52:Eşinizin de art niyetle bunu dediğini düşünmüyorum.Sizin de eşinize güvenmediğinizden değilde olası bir durumda yanlış anlaşılmasını ve üzülmenizi istemediğinizden koruma amaçlı uyarmak istemişsinizdir diye düşünüyorum...Hayati bir önemi var mı yazmasının HAYIR...O zaman yazmasada olur değil mi? Ben olsam aynen böyle derdim gerek yok yani...Canınızıda sıkmayın 🍀 :KK54:
IMG_20211024_025727.jpg

Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Bizde bu kıza eşimle destek olduk şöyle yap böyle davran biraz ortama ayak uydurması için tavsiyelerde bulunduk vs vs..
Bugün bu arkadaşımız bir yere gezmeye gitmiş. Bir kaç tane fotoğraf paylaşmış mutlu mesut bir şekilde.
Eşim bana diyor ki "he şöyle yüzün gülsün biraz diye cevap yazayım mı hikayelerine?"
Bende yanlış anlamaya çok müsait bir mesaj farkında mısın dedim sadece. Bunu yazmayı düşünmesi çok saçma değil mi? Her konuda bu şekilde insanları çok fazla düşünüyor. Uzatmak istemiyorum ama haksız mıyım?
Yani eş rşliğini bılmelı .Kımseye bısey yazmak zorunda deıl .

valla haklısın. erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz orada tanıştık. çok zor sürekli yan yana ve göz önünde olmak

Eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Çalıştığımız yerde yeni başlayan bir arkadaş vardı. İş ortamında bir takım sorunlar yaşadı adapte olmakta zorlandı ve biraz mobbinge maruz kaldı.
Bizde bu kıza eşimle destek olduk şöyle yap böyle davran biraz ortama ayak uydurması için tavsiyelerde bulunduk vs vs..
Bugün bu arkadaşımız bir yere gezmeye gitmiş. Bir kaç tane fotoğraf paylaşmış mutlu mesut bir şekilde.
Eşim bana diyor ki "he şöyle yüzün gülsün biraz diye cevap yazayım mı hikayelerine?"
Bende yanlış anlamaya çok müsait bir mesaj farkında mısın dedim sadece. Bunu yazmayı düşünmesi çok saçma değil mi? Her konuda bu şekilde insanları çok fazla düşünüyor. Uzatmak istemiyorum ama haksız mıyım?
Esinize Hadsiz sanane demissiniz tabiri caizse

Bence yeterli bı cevap uzatmaniza gerek yok

Niye böyle bir kanıt veya kendimi ispat derdim olsun ki. Bir pazar günü eve davet edelim diye konuştuk kendi aramızda. Abuk sabuk konuşup kendinize eğlence arıyorsunuz sanırım
Zaten o üye saçmalamış .
Kocanız o sizin elbette kiskanacaksiniz aksi için kanıt ispat çaba niye olacakmış ne mana

Bir sorun yokki burda. Karşıdakinin cinsiyetinden bağımsız bir cümle gibi geldi bana. Amaan cnm gündelik şeyler bunlar takılma canımı sıktığına değmez. 😉

Ortada bi sorun yok bence. Yazsa ne olacak ki..

Aradaki samimiyete göre değişirdi bu durum…Bir de karşı tarafın tavrına tepkisine vs göre…Çünkü kimisi var olgundur yerini bilir “bu insan zor zamanımda bana destek oldu iyi birisi ya” der geçer kimisi var “ayyhh bu da evli ama bana böyle yazdığğğğ hihihiiihhi” kafasına girer..İş arkadaşı sonuçta ne var ki denilemeyecek kadar açık uçlu bir durum…Geçen gün bizim iş yerinde bi arkadaşın yeğeni olunca bir kutu kek getirdi herkes yesin diye, son 1 tane kalmıştı erkek iş arkadaşım çayıyla yemeye niyetlendi ama sonra başka bi kız arkadaş “kek bitti mi yaa” diye sorunca “al sen ye” diye ona verdi kendi yemedi diye kız çocuğa resmen taktı kafayı..Çocuğunda sevgilisi var üstelik 2 kez iş yerine gelmişti hepimiz görmüştük ama kız halen daha bunun bile altında bir şeyler arayıp dört gözle çocuktan gelecek başka bir hamle bekliyor…Yani kimin neye ne tür bir anlam yükleyeceğini bilemiyorsunuz maalesef…
Aaa deli mi ne?

Sonuna kadar haklısınız o yorumları yazan arkadaslar acaba nişanlıları eşleri öyle bir davranış da bulunsalar yine hoşgörü ile mi karşılarlar çok merak ediyorum.
Bir erkek ağır olmalı ayrıca cinsiyet farketmez işyerinde o kadar kimseyle içli dışlı olunmaz moral verilir tamam ama mesafeli korunmalı. Dışarıda görüşülmemeli. Hem ne gerek var sosyal medya da eklenmiş hemen eşiniz . Yakısmıyor bir erkeğe bu hareketler . Sizde dahil eşiniz işyeri arkadaslarınız ile mesafenizi korumalısınız.

Siz eşinizi güzel bi şekilde uyarmışsınız, eşiniz de size güzel bi şekilde sormuş, atmadan önce sorması bile düşünceli olduğunu gösteriyor. Anladığım kadarıyla eşiniz iyi niyetli birisi, insanlara değer veren de birisi yapısını değiştiremezsiniz ki güzel bir meziyet bu. Verdiğiniz durum için siz haklısınız, eşinize karşı üslubunuz da gayet normal. Bu yüzden bi problem çıkmasın aranızda,ben sizin yerinizde olsam benzer bi tepki gösterirdim, hak veriyorm size. Ama bu bi olay ilişkinize zarar vermesin 🤍

Sonuna kadar haklısınız o yorumları yazan arkadaslar acaba nişanlıları eşleri öyle bir davranış da bulunsalar yine hoşgörü ile mi karşılarlar çok merak ediyorum.
Bir erkek ağır olmalı ayrıca cinsiyet farketmez işyerinde o kadar kimseyle içli dışlı olunmaz moral verilir tamam ama mesafeli korunmalı. Dışarıda görüşülmemeli. Hem ne gerek var sosyal medya da eklenmiş hemen eşiniz . Yakısmıyor bir erkeğe bu hareketler . Sizde dahil eşiniz işyeri arkadaslarınız ile mesafenizi korumalısınız.
Adam mesaj atsa kıskanıyor ama kadını eve davet edecek.

Aradaki samimiyete göre değişirdi bu durum…Bir de karşı tarafın tavrına tepkisine vs göre…Çünkü kimisi var olgundur yerini bilir “bu insan zor zamanımda bana destek oldu iyi birisi ya” der geçer kimisi var “ayyhh bu da evli ama bana böyle yazdığğğğ hihihiiihhi” kafasına girer..İş arkadaşı sonuçta ne var ki denilemeyecek kadar açık uçlu bir durum…Geçen gün bizim iş yerinde bi arkadaşın yeğeni olunca bir kutu kek getirdi herkes yesin diye, son 1 tane kalmıştı erkek iş arkadaşım çayıyla yemeye niyetlendi ama sonra başka bi kız arkadaş “kek bitti mi yaa” diye sorunca “al sen ye” diye ona verdi kendi yemedi diye kız çocuğa resmen taktı kafayı..Çocuğunda sevgilisi var üstelik 2 kez iş yerine gelmişti hepimiz görmüştük ama kız halen daha bunun bile altında bir şeyler arayıp dört gözle çocuktan gelecek başka bir hamle bekliyor…Yani kimin neye ne tür bir anlam yükleyeceğini bilemiyorsunuz maalesef…
Bakın işte bazen de insanlar kocasına, sevgilisine güvenmediği için kıskanmıyor. Böyle kadınların varlığını bildiği için rahatsız oluyor. Az şeyden çok şey çıkar hiç gerek yok. Benim kocam sorsa yazmak için ben de kızarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X