Bende bu havalarda iyice aşka geliyorumm sevgiyle dolup taşmak istiyorum :))) Çekince de değişmiyor ki neden böyle anlamıyorumhavalardan havalardan arada böyle geliyor herkese bence. Sende kendini geri çek biraz bence
Son bir iki aya kadar herşey çoook güzeldi . Hatta ağustosta nişanımız var . Ne oldu anlamadımUzun süreli ilişkilerin kaderi bu bence. Konusmayı dememişsiniz olmamış biraz da kendi haline bırakın bakalım anlayacak mı sizi uzdugunu.
Evet dmi baya uzamış :)) 1-2 yıldan önce evlenemeyiz ne yazık ki . Bu yaz ilk adım atılacak bakalım :))sizinki cok uzadı biran once evlenin bence:)
Öyle mi dersinSoğumuş. ..seven insan iki soze erinmez
bahanesi olmaz
canım niye aramıyon niye boyle dedikce duzelmiyor biliyorsun heleki bir adama bunu ne kadar dersen de sen istiyosun diye arıycak o an belkide sende bunu yapma kendine is sorunu yuzunden boyledir muhakkak zor belki ama gitme ustune mesaja cvp yazmıyormu sende niye yazmıyorsun deme dur bakalım is durumu duzelsin hala boyle ilgisizmi olucak ona gore hareket edersinEvet dmi baya uzamış :)) 1-2 yıldan önce evlenemeyiz ne yazık ki . Bu yaz ilk adım atılacak bakalım :))
Birak bi kendi haline bakalimÖyle mi dersinAma açık sözlüdür soğusa kesin yüzüme söylerdi diye düşünüyorum . Tabi iç dünyasını bilemem
Sadece bir kez söyledm çok üzülüyorum diye bi daha demedim . Üstüne gitmek istemiyorum çünkü dediğin gibi ters tepiyor. Tabi bi de ben dediğim için araması da beni üzer . Çalışırkende yorgun oluyor . Yarın başlıyor çalışmaya bakalım . Offf çok karışık çok zor bu işler :)canım niye aramıyon niye boyle dedikce duzelmiyor biliyorsun heleki bir adama bunu ne kadar dersen de sen istiyosun diye arıycak o an belkide sende bunu yapma kendine is sorunu yuzunden boyledir muhakkak zor belki ama gitme ustune mesaja cvp yazmıyormu sende niye yazmıyorsun deme dur bakalım is durumu duzelsin hala boyle ilgisizmi olucak ona gore hareket edersin
İnşallah bakalım :))Birak bi kendi haline bakalim
Normale donerse senindir...:)
Zaman zaman herkese karşı sergilenebilir bir durum olabilir bu. Son bir kaç haftadır birileri telefonumu aradığında benim için ne kadar değerli biri olursa olsun off diyip telefonu fırlatıyorum. Içimden açmak ya da bulusmak gelmiyor. Bu kesinlikle karşımdaki kişi ile ilgili de değil, tamamen benim ruh halimle alakali. Erkek arkadaşınız da benzer bir durum yaşiyor olabilir belki. Sebebini bilmiyorum bu durumun.Son bir iki aya kadar herşey çoook güzeldi . Hatta ağustosta nişanımız var . Ne oldu anlamadım
Yok alıngan değilim . Düşünsene sevgilini arıyosun ama ararken kesin meşgul atacak diyosun ve tataaaamm meşgul tonu :) Mutlaka canın sıkılır . Çeksem daha kötü olur onu 10 yıldır çok iyi tanıyorum :) Bi de ben yapmacık olarak kendimi çekemiyorum içimde sevgi var olmuyo yani mutlaka aramam yazmam lazım :)Belki de sen bu aralar biraz alıngansın.
O yönden bak.
Benim de kırıldığım noktalar var erkek arkadaşıma ama burada konunu sabote etmek istemiyorum.
Mesela bugün izin günüymüş yiğeniyle geçirdi.
Canına okudum tırım tırım arıyor şimdi.
Kendini çek.
En iyi çözüm.
Evet bu da aklıma geliyor acaba stres mi yapıyor nasıl olacak diye diyorum . Ama 2 ay oldu be canım onca zamandır ilgisiz kalınca insan iyice kendini kötü hissediyor .Zaman zaman herkese karşı sergilenebilir bir durum olabilir bu. Son bir kaç haftadır birileri telefonumu aradığında benim için ne kadar değerli biri olursa olsun off diyip telefonu fırlatıyorum. Içimden açmak ya da bulusmak gelmiyor. Bu kesinlikle karşımdaki kişi ile ilgili de değil, tamamen benim ruh halimle alakali. Erkek arkadaşınız da benzer bir durum yaşiyor olabilir belki. Sebebini bilmiyorum bu durumun.
Nisanımız olacak dediniz. Belki bu durum onda stres yaratıyordur. Başka bir sebep gelmiyor aklıma.
İnşallah yoktur bi sorun . Ayrı şehirlerdeyiz üstüne bi de . Yani sürekli dip dibe olsak sıkıldı mı acaba benden diyeceğim .10 yıl çok fazla mutlaka bir iniş oluyor
Bence sorun yoktur kafana takma normal yani.
Başka birine karşı bir şey hissediyor olabilir mi?İnşallah yoktur bi sorun . Ayrı şehirlerdeyiz üstüne bi de . Yani sürekli dip dibe olsak sıkıldı mı acaba benden diyeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?