Aşırı ilgisizlik :(

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum .Size ve evlatlarınıza uzun , sağlıklı ömürler dilerim .

Çoğunuzun bildiği gibi nerdeyse arkadaşlık dönemi ile birlikte 10 yıllık bi ilişkim var . Sevgilimle çok fazla zorluklar atlattık neyse bunlara girmeyeyim . Bana olan sevgisini herkes farkında .Bende onu gerçekten çok seviyorum . Ama özellikle son 1-2 aydır bana karşı aşırı ilgisiz . Arıyorum onu ya meşgul atıyor , ya da yanında birileri oluyor öylesine konuşup kapatıyor . Saatlerce konuşalım demiyorum 5 dk konuşalım ama arkadaş gibi değil sevgili gibi güzelce birbirimize biraz güzel sözler söyleyelim istiyorum .
İki üç hafta önce güzelce söyledim 'hayatım nolur ben çok üzülüyorum birazcık ilgilen bana seni çok seviyorum de , çok özledim de ara sıra ara bunları her kadın gibi duymak istiyorum ' dedim tamam dikkat edicem bundan sonra dedi ama yine aynı en ufak bi ilerleme yok .
En son dün akşam aradım saat 22 civarında meşgul attı . Dizi izliyorum ararım uyumadan önce dedi tamam dedim . Sonra ne bi arama , ne de bi mesaj . Annesiyle tartışmış biraz yatmış uyumuş .
Uzun gelenler için asıl derdimi kısaca yazayım Durduk yere asla seni seviyorum , özledim gibi sözler yok . Doğru düzgün aramıyor , arasam da coğu zaman meşgul atıyor . Çalışırken yorgunum diyordu son 1 aydır işsiz moralim bozuk diyor . Yarın işe başlıyor yorgunum diyecek bu seferde .
Abartıyor muyum bilmiyorum ama kendimi aşırı derece yalnız hissediyorum ve çok üzülüyorum .
Sizin de sevgilileriniz böyle mi ??
Buradaki üyeliğimi bildiği için belki okuyup kızacak bana ama inanın kimsem yok anlatabileceğim

havalardan havalardan arada böyle geliyor herkese bence. Sende kendini geri çek biraz bence
Bende bu havalarda iyice aşka geliyorumm sevgiyle dolup taşmak istiyorum :))) Çekince de değişmiyor ki neden böyle anlamıyorum

Uzun süreli ilişkilerin kaderi bu bence. Konusmayı dememişsiniz olmamış biraz da kendi haline bırakın bakalım anlayacak mı sizi uzdugunu.
Son bir iki aya kadar herşey çoook güzeldi . Hatta ağustosta nişanımız var . Ne oldu anlamadım

sizinki cok uzadı biran once evlenin bence:)
Evet dmi baya uzamış :)) 1-2 yıldan önce evlenemeyiz ne yazık ki . Bu yaz ilk adım atılacak bakalım :))

Soğumuş. ..seven insan iki soze erinmez
bahanesi olmaz
Öyle mi dersin Ama açık sözlüdür soğusa kesin yüzüme söylerdi diye düşünüyorum . Tabi iç dünyasını bilemem

Evet dmi baya uzamış :)) 1-2 yıldan önce evlenemeyiz ne yazık ki . Bu yaz ilk adım atılacak bakalım :))
canım niye aramıyon niye boyle dedikce duzelmiyor biliyorsun heleki bir adama bunu ne kadar dersen de sen istiyosun diye arıycak o an belkide sende bunu yapma kendine is sorunu yuzunden boyledir muhakkak zor belki ama gitme ustune mesaja cvp yazmıyormu sende niye yazmıyorsun deme dur bakalım is durumu duzelsin hala boyle ilgisizmi olucak ona gore hareket edersin

Belki de sen bu aralar biraz alıngansın.
O yönden bak.
Benim de kırıldığım noktalar var erkek arkadaşıma ama burada konunu sabote etmek istemiyorum.
Mesela bugün izin günüymüş yiğeniyle geçirdi.
Canına okudum tırım tırım arıyor şimdi.
Kendini çek.
En iyi çözüm.

Sadece bir kez söyledm çok üzülüyorum diye bi daha demedim . Üstüne gitmek istemiyorum çünkü dediğin gibi ters tepiyor. Tabi bi de ben dediğim için araması da beni üzer . Çalışırkende yorgun oluyor . Yarın başlıyor çalışmaya bakalım . Offf çok karışık çok zor bu işler :)

Son bir iki aya kadar herşey çoook güzeldi . Hatta ağustosta nişanımız var . Ne oldu anlamadım
Zaman zaman herkese karşı sergilenebilir bir durum olabilir bu. Son bir kaç haftadır birileri telefonumu aradığında benim için ne kadar değerli biri olursa olsun off diyip telefonu fırlatıyorum. Içimden açmak ya da bulusmak gelmiyor. Bu kesinlikle karşımdaki kişi ile ilgili de değil, tamamen benim ruh halimle alakali. Erkek arkadaşınız da benzer bir durum yaşiyor olabilir belki. Sebebini bilmiyorum bu durumun.

Nisanımız olacak dediniz. Belki bu durum onda stres yaratıyordur. Başka bir sebep gelmiyor aklıma.

10 yıl çok fazla mutlaka bir iniş oluyor
Bence sorun yoktur kafana takma normal yani.

Yok alıngan değilim . Düşünsene sevgilini arıyosun ama ararken kesin meşgul atacak diyosun ve tataaaamm meşgul tonu :) Mutlaka canın sıkılır . Çeksem daha kötü olur onu 10 yıldır çok iyi tanıyorum :) Bi de ben yapmacık olarak kendimi çekemiyorum içimde sevgi var olmuyo yani mutlaka aramam yazmam lazım :)

Evet bu da aklıma geliyor acaba stres mi yapıyor nasıl olacak diye diyorum . Ama 2 ay oldu be canım onca zamandır ilgisiz kalınca insan iyice kendini kötü hissediyor .

10 yıl çok fazla mutlaka bir iniş oluyor
Bence sorun yoktur kafana takma normal yani.
İnşallah yoktur bi sorun . Ayrı şehirlerdeyiz üstüne bi de . Yani sürekli dip dibe olsak sıkıldı mı acaba benden diyeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…