Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum .Size ve evlatlarınıza uzun , sağlıklı ömürler dilerim .
Çoğunuzun bildiği gibi nerdeyse arkadaşlık dönemi ile birlikte 10 yıllık bi ilişkim var . Sevgilimle çok fazla zorluklar atlattık neyse bunlara girmeyeyim . Bana olan sevgisini herkes farkında .Bende onu gerçekten çok seviyorum . Ama özellikle son 1-2 aydır bana karşı aşırı ilgisiz . Arıyorum onu ya meşgul atıyor , ya da yanında birileri oluyor öylesine konuşup kapatıyor . Saatlerce konuşalım demiyorum 5 dk konuşalım ama arkadaş gibi değil sevgili gibi güzelce birbirimize biraz güzel sözler söyleyelim istiyorum .
İki üç hafta önce güzelce söyledim 'hayatım nolur ben çok üzülüyorum birazcık ilgilen bana seni çok seviyorum de , çok özledim de ara sıra ara bunları her kadın gibi duymak istiyorum ' dedim tamam dikkat edicem bundan sonra dedi ama yine aynı en ufak bi ilerleme yok .
En son dün akşam aradım saat 22 civarında meşgul attı . Dizi izliyorum ararım uyumadan önce dedi tamam dedim . Sonra ne bi arama , ne de bi mesaj . Annesiyle tartışmış biraz yatmış uyumuş .
Uzun gelenler için asıl derdimi kısaca yazayım Durduk yere asla seni seviyorum , özledim gibi sözler yok . Doğru düzgün aramıyor , arasam da coğu zaman meşgul atıyor . Çalışırken yorgunum diyordu son 1 aydır işsiz moralim bozuk diyor . Yarın işe başlıyor yorgunum diyecek bu seferde .
Abartıyor muyum bilmiyorum ama kendimi aşırı derece yalnız hissediyorum ve çok üzülüyorum .
Sizin de sevgilileriniz böyle mi ??
Buradaki üyeliğimi bildiği için belki okuyup kızacak bana ama inanın kimsem yok anlatabileceğim