Aşırı iyi kayınvalide

Ay sürekli evde peşimde. Bebekler ağlıyor bana şöyle yap böyle uyut diye akıl veriyor. İyice geriliyorum ben gerildikce bebekler de gerilip daah çok ağlıyor herşeyi üstüne yikayim o zaman demi. Haketti yani.

Okurken bile içim kötü oldu Allah sabır versin size. Çocuklara bakma işini bir düzene oturtursaniz belki gelmek istemez. Gelir torunlarını görür 3-5 gun kalır gider ama aylarca evde başka birinin olmasi bile insanı rahatsız eder. Misafirlik kısa olur. Eşiniz konuşsun siz hiç dahil olmayın

Ay bu kadin iyi falan değil siz niye bu kadar dertleniyosunuz ki. Dan dan söyleyin derdinizi, kirilirsa krilsin çeksin gitsin evine Bu ne ya

arada bır gelıp uzaktan geldıgı ıcın 1 hafta kalıp gıtse ıdare edersınız de bu sekılde tum duzenınızı bozarak aylarca kalması buyuk sorun gercekten

esınızde gelme dıyor sızde annemle bakıcam dıyorsunuz hala ısrar edıyor ya demek kı bıraz daha sert konusmak gerek
suan musaıt degılız desenız ? sızde ısrarla ertelesenız

İşte aynen öyle.. zaten doğum yaptım geldi iki ay kaldı. Annemde o varken gelemedi bile doğru düzgün. Ne bebekleri emzirebildim ne buyukle istediğim gibi ilgilenebildim. Fırsat vermiyor anneme resmen. Annemle bakmak istiyorum biraz da dedim daha ne diyeyim ya anlamasi için. Yine de anlamamak da ısrar ediyor. Kötü olsam bu iyiliklere karşı herkes beni kötu bilecek. Eşimin ailesuni seviyorum çok hoş insanlar böyle bir intiba oluşturmak da istemiyorum. Kendi gitsin istiyorum.

Zaten ben kendim baktım hep. Lohusayken bile bebeklerin her işini ben yaptım. Her gün yıkarım bebejleri daha bir kere başkasına yikatmis değilim. Bıktırdı beni ya.

Açıkçası bu iyilik amacını aşmış. Ev üstüne ev olmaz, kalınacaksa büyük ailelerde toplanılır bizde, kaynana kayınvalide gidip aylarca evli genç çiftlerin evinde kalmaz. Biz mesela haftasonları annemlerde hep bir arada oluyoruz. Açık açık konuşulması gerek, üstü kapalı gerek yoktan anlamıyorsa bayağı kırılacak konuşursanız.

Artık bu sefer gelecek malesef. Bazen laf çarptığımda oluyor gık demiyor. Ama bu geldiğinde biraz pişman olsun istiyorum ama kötü olmak da istemiyorum.

Konuşsam ciddi ciddi çok kırılır. Zaten diğer eltimle de arası pek yok. O çok güzel restini çekmiş. Arada laf ediyor ama ona da. Kavgaları filan oluyor resmen. Ama yani artık ben de o raddeye gelmek üzereyim anlamıyor. Tıpkı işte sofrada illa ye ölümü gör ye diyen tipin illa gelcem versiyonu.

Artık bu sefer gelecek malesef. Bazen laf çarptığımda oluyor gık demiyor. Ama bu geldiğinde biraz pişman olsun istiyorum ama kötü olmak da istemiyorum.
tamam gelsın ozaman sızde kafa dınleyın cıkın gezın erteledıgınız her ısı halledın esınızle bas basa dısarıda takılın keyfınıze bakın

tamam gelsın ozaman sızde kafa dınleyın cıkın gezın erteledıgınız her ısı halledın esınızle bas basa dısarıda takılın keyfınıze bakın
O da ne hali varsa üç çocuk koca evle görsün demi. Ben de böyle düşünüyorum. Ama evin hakimiyetini vermek de koyuyor biraz. Bakalım hangimiz daha inatçı cikcaz ..

Bilmiyorum alakası var mı ama bütün mutfağıni antresini de benim dolap ve yer döşemesinin aynısından yaptırdı. Biraz garip geldi bu da.
benım kayınvalıdem de evlenırken aldıgımız setın bırebır aynısını aldı yatakodası salon mutfak masası halılar perdeler aynısını yaptırdı
ama ben bundan rahatsız olmadım ne guzel ufku acılmıs kadının

Yahu nasıl bir muhteşemsin, her yorumu insanın özen intizam olmaz kiiii...

Zaten ben kendim baktım hep. Lohusayken bile bebeklerin her işini ben yaptım. Her gün yıkarım bebejleri daha bir kere başkasına yikatmis değilim. Bıktırdı beni ya.

Valla bikmayacak gibi değil fazlaca sabırlı davranmissiniz. Şimdi acik açık konuşsanız bebeklere bakarken iyidi diye söylenir arkanızdan, konuşmasaniz aynen devam eder. En iyisi eşiniz güzel bir konuşma yapacak ki kırılırsa da kendi evladına kırılacak. Kadın evinde mutlu değil herhalde sizin eve kafayı takmış gibi :)

Ben de öyle dedim beğenmiş.demek.ki hoşuna gitmiş dedim. Ama evime yerlesme çabasını görünce rahatsız olmaya başladım.

Eşim annesine çok düşkün asla kırmaz. Öyle birşeyi de istemem çünkü benim.anneme karşı da oldukca munis bir adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…