- 21 Ağustos 2015
- 31.880
- 96.778
- 598
- 37
Ben de yarım gün calısıyırm 14.30 da evdeyim markete ugrayınca arıyorlardı 14.0 oldu merak ettik diye annemde kvdemdeBenim kayınvalidem de kendi ısrarı ile çocuga bakmaya geldi. Öğlene kadar çalışmama rağmen 'daha erken gelsen olmaz mı' der, yemek yapmaz. Çocugun yemeğini bile çoğunlukla ben bırakırım. Yaptığım şeyleri de eleştirdiği de olur. Bu şekilde 2 ay kaldı. Beterin beteri var bacım şükret
Ben de yarım gün 9-14.00 calısıyormSabah 8.15- 11.30 arası çalışıyorum sadece o da biraz kafam dağılsın diye başladım. Kafam kalmadı artık
Söyleyeyim mi bunu da? Ellerini yika lütfen diye.Kayınpederiniz de 2 ay kızında mı kalacak bu durumda?
2 ay nedir yani çok uzun bir süre.
Nasıl kalabiliyor gelme biz hallediyoruz demenize rağmen ben inanın anlamadım.
El yıkama konusu rahatsız edici,kabul edilemez bence,en çok buna takıldım ben. Suya sabuna dokunmadan tuvaletten çıkan insanları anlamam,olduğu gibi kabul etmem vs mümkün değil zira.
Ama anlattığıniza göre kendi gidecek gibi durmuyor .Meydanı kimseye bırakmak istemiyor bence .İşte aynen öyle.. zaten doğum yaptım geldi iki ay kaldı. Annemde o varken gelemedi bile doğru düzgün. Ne bebekleri emzirebildim ne buyukle istediğim gibi ilgilenebildim. Fırsat vermiyor anneme resmen. Annemle bakmak istiyorum biraz da dedim daha ne diyeyim ya anlamasi için. Yine de anlamamak da ısrar ediyor. Kötü olsam bu iyiliklere karşı herkes beni kötu bilecek. Eşimin ailesuni seviyorum çok hoş insanlar böyle bir intiba oluşturmak da istemiyorum.Kendi gitsin istiyorum.
bu zamana kadar nasıl soylemedıgınızı hayret edıyorumSöyleyeyim mi bunu da? Ellerini yika lütfen diye.
Ya eşime dedim o da annesine sen elini yıkamıyor musun demiş. O da monoceto mu söyledi demiş. Ama hala aynı ...bu zamana kadar nasıl soylemedıgınızı hayret edıyorum
ben kayınvalıdemle gorustugum donemde (oda ellerını yıkamaz pis huyları vardır) geldıklerı zaman tuvaletdekı aynaya lutfen sifonu cekmeyı unutmayınız ve ellerınızı yıkayınız yazılı kagıt yapıstırıyordum
onlar her geldıgınde o kagıt orada oluyordu
ayyYa eşime dedim o da annesine sen elini yıkamıyor musun demiş. O da monoceto mu söyledi demiş. Ama hala aynı ...
Kesinlikle katılıyorum ben rahat edemedikten sonra yemek yapmış temizlik yapmış ne alaka belki ben haftada bir yapıcam yetecekSiz talep etmeden fazlasoyla yapilan iyilik, iyilik olmaktan çıkıyor. Asiri iyi bir kayinvalide olduğunu düşünmekten vazgecin öncelikle. Asiri iyi olsa insanlarin sınırlarına saygı duyardi öncelikle. O yuzden ona ve yaptıklarına tesekkur etmeyin en basta. Iyi bisey yaptigini sanmaktan vazgecsin. Yemek yapsin temizlik yapsin, yorsun dursun kendibu , minnet etmek tesekkur etmek bir yana, suray edin. Cunku yaptigi haksizlik. O sizi düşündüğü icin yapmiyo kendini tatmin ediyor. Mesafe koyun. Yaptigi seyleri beenmediginizi, rahatsiz oldugunuzu her firsaatta belli edin. Malesef biraz gaddarca davranmaniz gerekiyor, ama bence artik bi sınır koyun
Bende yazın kendime zincir ve bileklik almıştım 1 hafta gittik onlara 2 ay sonra kolunda bileklik ve zincir gördüm yeni almışbenım kayınvalıdem de evlenırken aldıgımız setın bırebır aynısını aldı yatakodası salon mutfak masası halılar perdeler aynısını yaptırdı
ama ben bundan rahatsız olmadım ne guzel ufku acılmıs kadının
Adam daha ne desin. Anne bu hafta gelme dedi. Daha ne denir ya. Hemen vicdan yaptı.Mevzu eşte bitiyor aslında. Eşiniz biraz mesafe koymayı denese, rahatsız olduğunuzu belirtemez mi?
Kesinlikle katılıyorum benimki de babası Bi yerlere gittiğinde ki adam 40 yıldır iş için gidiyor ne hikmetse evlenince aklına gelmiş gibi annesi ve kardeşleeini getirme derdine düşüyor kış günü benim fikrimi sormadan ben rahat edemeyeceğimi söyleyince de alınıyor küsüyor normal zamanda ziyarete gelmeleri ayrı bir şey ama evime aylarca gidince görevmiş gibi gelmeleri ayrı bir şey erkeklerin bazıları maalesef bunu hiç anlamıyor.... Küsüyor yaa tribe giriyorMevzu eşte bitiyor aslında. Eşiniz biraz mesafe koymayı denese, rahatsız olduğunuzu belirtemez mi?
Seni eski konularından beri tanıyorum ben. Sen çok yumuşak başlı tatlı bir kızsin.Söyleyeyim mi bunu da? Ellerini yika lütfen diye.
Neden çıldırtıyor?Baya buyuk dert bu zaten. Hadsiz ve merakli bi insanin ben yokken evimde dolasmasi beni çıldırtır acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?