Aşırı iyi kayınvalide

Ben de yarım gün calısıyırm 14.30 da evdeyim markete ugrayınca arıyorlardı 14.0 oldu merak ettik diye annemde kvdemde
Tam gün calıssam ögleden sonra ofise getirceklerdi herhdle biraz da sen bak diye
Allahtan kres leveline ulastık

Kayınpederiniz de 2 ay kızında mı kalacak bu durumda?
2 ay nedir yani çok uzun bir süre.
Nasıl kalabiliyor gelme biz hallediyoruz demenize rağmen ben inanın anlamadım.
El yıkama konusu rahatsız edici,kabul edilemez bence,en çok buna takıldım ben. Suya sabuna dokunmadan tuvaletten çıkan insanları anlamam,olduğu gibi kabul etmem vs mümkün değil zira.

Sabah 8.15- 11.30 arası çalışıyorum sadece o da biraz kafam dağılsın diye başladım. Kafam kalmadı artık
Ben de yarım gün 9-14.00 calısıyorm
İlk zamanlar oturup aglıyordm eve gelince cocumu özledim diye
Sonra geciyor neyseki

Söyleyeyim mi bunu da? Ellerini yika lütfen diye.

Ama anlattığıniza göre kendi gidecek gibi durmuyor .Meydanı kimseye bırakmak istemiyor bence .Tabiki iyi insandır ama her insna bazı konularda düşüncesiz olabiliyor .Kendi düşünmesini bekleyeceksiniz ama bence düşünüyor da yapmıyor .Yoksa açık açık söylemişsiniz zaten.

bu zamana kadar nasıl soylemedıgınızı hayret edıyorum
ben kayınvalıdemle gorustugum donemde (oda ellerını yıkamaz pis huyları vardır) geldıklerı zaman tuvaletdekı aynaya lutfen sifonu cekmeyı unutmayınız ve ellerınızı yıkayınız yazılı kagıt yapıstırıyordum

onlar her geldıgınde o kagıt orada oluyordu

Ya eşime dedim o da annesine sen elini yıkamıyor musun demiş. O da monoceto mu söyledi demiş. Ama hala aynı ...

Ya eşime dedim o da annesine sen elini yıkamıyor musun demiş. O da monoceto mu söyledi demiş. Ama hala aynı ...
ayy benımkıde yemek yaparken koca kepceyle yemegın tadına bakar sonra o kepceyı tencereye yıne sokar karıstırır karıstırırdı
benımde mıdem karısır karısırdı
bır keresınde hep bırlıkte yemekteydık eltıme dedım kı amme hızmetı sonucta benım yedıgımı ye yemedıgımı yeme kadın kasıgı daldırdı heryere
esıme de kaş goz yaptım soyledım yanı
anne sen yıne agzına surdugun kasıgı yemeye daldırdın dımı dedı
oda ne olacak kı hepınız yavrumsunuz demıstı

yemın ederım kayınvalıdeler bırbırıyle yarısır yok mu arttıran

Kesinlikle katılıyorum ben rahat edemedikten sonra yemek yapmış temizlik yapmış ne alaka belki ben haftada bir yapıcam yetecek

Bende yazın kendime zincir ve bileklik almıştım 1 hafta gittik onlara 2 ay sonra kolunda bileklik ve zincir gördüm yeni almış

2 ay çok uzun bir süre üstelik gelme denildiği halde gelmesi çok abes. Daha da vahim olan tuvaletten sonra ellerini yıkamaması .

Gelip kalması konusunda birsey diyemeyeceğim ama ellerini yıkaması için mutlaka uyarın . Bebeklere ve cocuga dokunuyordur bir de o ellerle .

Mevzu eşte bitiyor aslında. Eşiniz biraz mesafe koymayı denese, rahatsız olduğunuzu belirtemez mi?
Kesinlikle katılıyorum benimki de babası Bi yerlere gittiğinde ki adam 40 yıldır iş için gidiyor ne hikmetse evlenince aklına gelmiş gibi annesi ve kardeşleeini getirme derdine düşüyor kış günü benim fikrimi sormadan ben rahat edemeyeceğimi söyleyince de alınıyor küsüyor normal zamanda ziyarete gelmeleri ayrı bir şey ama evime aylarca gidince görevmiş gibi gelmeleri ayrı bir şey erkeklerin bazıları maalesef bunu hiç anlamıyor.... Küsüyor yaa tribe giriyor

Kendi anneniz bile olsa bi süre sonra sürekli kalması batar sağolsun annem geldi doğumda bu zamana kadar kaldı belli sorunlar nedeniyle o halde bile eşim rahat edemedi yani eve gelince uzanıp dinlenmek istediğini söyledi bende onun annesi gelse aynı şekilde rahat edemiyorum. Sizin annenizle olan düzen iyiymiş ama bu kadar ısrar sonucunda ne denir ki alınıp küsseler biraz rahat eder insan ama küsmezler

Seni eski konularından beri tanıyorum ben. Sen çok yumuşak başlı tatlı bir kızsin.

Bir konunda sakinliğinle bana sinir krizi geçirtmiştin .

Bu konuda da sen kıramazsın kimseyi . O işi birak senin yapacağın şey değil.

Bence sen surat asma politikasından yürü.

Küçük ama etkili bir yöntemdir.

Hep bu kocalar yüzünden. Kendi kocası ilgili olsa, karısını mutlu etse niye adamı postalayip oğluna gelsin. Adamlar hep ilgisiz hep ilgisiz ya. Tee gençlikten koltuğa yayılıp TV izleyerek ömür çürütüyorlar yaşlanınca hele hiç çekilmiyorlar kadın yolunu bulmuş kocada hayır yok bari oglanda en azından torun torba bakar zaman geçiririm diyor herhalde

Yani ne desem bilemedim.Aşırı iyi faydalı biri olduğunu belirtmişsiniz.Bırakın gelsin baksın çocuklara yemeği temizliği yapsın sizde keyfinize bakın. Zaten 3 çocuk var evde başbaşa kalma şansınız yok eşinizle bir fazla bir eksik farketmez
Birde şu var ya tersi olsaydı? Yani çok kötü bir insan olup eşinizle aranızı bozup,fitnelik yapıp,birde sizden hizmet bekleseydi?üstüne eşinizde annesine çok düşkün olup laf söyletmeseydi?
Yani bu durumda olan arkadaşların sayısı forumda bir hayli fazla
Siz en iyisi kaynananızdan mümkün olduğunca faydalanın .Bırakın çocukları gidin takılın eşinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…