- 15 Nisan 2016
- 94
- 11
- 88
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
Aşırı kıskanç bir eşim var bugün de konu açmıştım eşimle ilgili. Hiç bir yere tel gidemiyorum ya o gelicek ya kız kardeşim falan illa biri olucak yanımda. Ya dışarı çıkıyoruz yanımdan erkek geçinee hemen diğer tarafına alıyo. Mesela bir erkek bana baksın hemen bana bakıyo ben bakıyomuyum diye. Sosyal medya kullandırmıyor. Kişi kendinden bilir işi misali bence bana göre. Balkona çıkayım kızar içeri gir der. Ya geçen gün bu arabalarla ünlenmiş biri vardı eşimin çalıştığı yere araba yaptırmaya gelen biri bu adam ünlü ben de zengin mi bu adam fotoğraftakiler kadar dedim çok sinirlendi sanane elalemin adamından diyo ya dedim ben bişi için demedin ki meraktan söyledim dedim. Makyaj yapmamı istemiyo tabi ama ben yapıyorum yine de kendimi daha iyi hissediyorum dedim bide abartılı da yapmam yani. Kapalıyım elbise giyerim beni döndürür arkan bi yerin belli oluyomu diye. Bi kere elbisemin üstüne zorla yelek giydiricekti giymedim. Ya tamam her erkek kıskanç ama eşimde gereksiz bir abartı var nedense