• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kıskanç eşe çözüm öneriniz var mı?

Umutluyumhalaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
94
11
88
Aşırı kıskanç bir eşim var bugün de konu açmıştım eşimle ilgili. Hiç bir yere tel gidemiyorum ya o gelicek ya kız kardeşim falan illa biri olucak yanımda. Ya dışarı çıkıyoruz yanımdan erkek geçinee hemen diğer tarafına alıyo. Mesela bir erkek bana baksın hemen bana bakıyo ben bakıyomuyum diye. Sosyal medya kullandırmıyor. Kişi kendinden bilir işi misali bence bana göre. Balkona çıkayım kızar içeri gir der. Ya geçen gün bu arabalarla ünlenmiş biri vardı eşimin çalıştığı yere araba yaptırmaya gelen biri bu adam ünlü ben de zengin mi bu adam fotoğraftakiler kadar dedim çok sinirlendi sanane elalemin adamından diyo ya dedim ben bişi için demedin ki meraktan söyledim dedim. Makyaj yapmamı istemiyo tabi ama ben yapıyorum yine de kendimi daha iyi hissediyorum dedim bide abartılı da yapmam yani. Kapalıyım elbise giyerim beni döndürür arkan bi yerin belli oluyomu diye. Bi kere elbisemin üstüne zorla yelek giydiricekti giymedim. Ya tamam her erkek kıskanç ama eşimde gereksiz bir abartı var nedense

Aşırı kıskanç bir eşim var bugün de konu açmıştım eşimle ilgili. Hiç bir yere tel gidemiyorum ya o gelicek ya kız kardeşim falan illa biri olucak yanımda. Ya dışarı çıkıyoruz yanımdan erkek geçinee hemen diğer tarafına alıyo. Mesela bir erkek bana baksın hemen bana bakıyo ben bakıyomuyum diye. Sosyal medya kullandırmıyor. Kişi kendinden bilir işi misali bence bana göre. Balkona çıkayım kızar içeri gir der. Ya geçen gün bu arabalarla ünlenmiş biri vardı eşimin çalıştığı yere araba yaptırmaya gelen biri bu adam ünlü ben de zengin mi bu adam fotoğraftakiler kadar dedim çok sinirlendi sanane elalemin adamından diyo ya dedim ben bişi için demedin ki meraktan söyledim dedim. Makyaj yapmamı istemiyo tabi ama ben yapıyorum yine de kendimi daha iyi hissediyorum dedim bide abartılı da yapmam yani. Kapalıyım elbise giyerim beni döndürür arkan bi yerin belli oluyomu diye. Bi kere elbisemin üstüne zorla yelek giydiricekti giymedim. Ya tamam her erkek kıskanç ama eşimde gereksiz bir abartı var nedense
Sevgiliyken nasıldı?

her erkek kıskanç değil, seven erkek kıskanır diye de bişey yok bence...
görünüşe göre nefes alamıyorsun, hatta doktorluk eşin o derece, bence sorununu kabul etmesini sağlayıp bi uzmana yönlendir
nerdeyse gözünü kaşından kıskanacak, çok anormal geldi

Eşim beni kıskanmıyor, yani beni sevmiyor mu? Hiç de bile. he şu mantalitede bir erkekte değil, herkes eşime baksın benim daha çok hoşuma gider gibi. Tamamen psikolojik, eşiniz hasta maalesef.

Bana çok abartı geldi. Nefes alamazdım. Adam resmen kendisine güvenmiyor o yüzden böyle. Yani kişi kendinden bilir işi doğru.. demekki kendisi milletin karısına kızına bakıyor o yüzden diğer erkeklerin de bakacağını düşünüyor.

Peki siz ona karşı nasılsınız sizde onu kısıtlarmısınız? Tamam insan doğası gereği kıskançtır ama kendinden ve eşinden eminse, özgüven problemi yoksa bu derece balkonu bile yasaklamak çok fazla abartı geldi, sabır diliyorum ve yardımcı bir tedavi alabilir veyahut.

O gitsin evliyken ona buna mesajlar atsın seni aldatsın sen daha kıskançlıktan bunalıyorum de.
Ne diyelim biz şimdi..

Evliliğinin 2 senesi güneşliklerini açamamış bir kadın olarak söylüyorum değişmez değişmiyor anca sen duruma ayak uydurursun o kadar.

önceki konusunu okusuna...
Bir çok konusuna göz gezdirdim şimdi. Seven tek taraf sanırım konu sahibi. Ve sanki adamı da bu kızla zorla evlendirmisler gibi. Dedim ya adam hasta, kıskanç falan değil. Kişi kendinden bilir işi, adam evli, eski sevgilisi ile flortlesiyor, biliyor erkeklerin ne anasının gözü olduğu tabi...

Back
X