- 20 Mart 2008
- 141.997
- 214.021
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi canocano25
-
Eve kapatmak yaşama diyor resmen,kendine köle arıyor bunu kabullen artık lütfen.çok şükür ailem baskıcı değil. çok rahat yetiştim bu ise tam tersi. sorun hep buralardan çıktı. ailem kendi ayaklarının üzerinde dur diyor. o ise çalışma diyor. memurluğumu yakamam çok beklesin
MühendisMeslegi ne bu varligin?
tek çocuğum bir deEve kapatmak yaşama diyor resmen,kendine köle arıyor bunu kabullen artık lütfen.
Senden kaç yaş büyük kızım var benimde o yaşamış olsaydı bunları öğrenir içinden geçerdim oğlanın .
Ailen sen üzülesin diye büyütmedi seni.
haklısınız. kendimi sadece inandırmaya şartladığım için diğer türlüsünü asla bilmiyorumSizin de acilen psikolojik destek almaya devam etmeniz gerekiyor. Böyle bir ruh hastasını 5 yıl çeken ve onu nasıl ikna ederim, kendime inandırırım diyen biri de hiç normal değildir.
Yahu bunu anlamayacak neyi var öküz herif tatşı dille yapıyor bunu,biliyor kendine itiraz gelmeyeceğini.işte bunu o an anlamıyorsun sonra da niye ayrılmadın diyorlar. öyle laflar ediyor ki ben abarttım zannediyorum. her şeyi güzelleştiriyor
Tv izlememe mi karışıyor ve sen bununla devam mı ediyorsun??Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
özgüvenimi o yerle bir etti.Sizi değiştirmeye çalışan ,tüm hayatınızı kısıtlayıp kukla gibi kontrol etmeye çalışan, toksik ,ruh hastası bir hödükle sevgilisiniz. Umarım eski sevgiliniz olur ve ayrılırsınız. Onun dediklerini yapıyor kabul ediyorsanız sizde de büyük bir özgüven sorunu var bence. Mutlu olmak istiyorsanız ayrılın.
Çip mi var üzerinizde? Bir de tasma alın günde iki kez çişe çıkarsın sizi. Tasvir ettiğiniz hayatın başka açıklaması yok.Çok haklısınız. Kurumda bir toplantı olsun delirir. Amirim bana bir şey söylesin neden onca insan dururken sana diyor diye çıldırıyor
istediği buydu ama yapmadım. gün geçtikçe azalır diye sabrettim sadece.Çip mi var üzerinizde? Bir de tasma alın günde iki kez çişe çıkarsın sizi. Tasvir ettiğiniz hayatın başka açıklaması yok.
Tek çocuk olması sorun değil evladım,benimde 1 kızım var o yaşamış olsaydı içim parçalanırdı benim.tek çocuğum bir de
bir iki kere laf etti ama erkekleri mi izliyorsun deyince film koptu bendeTv izlememe mi karışıyor ve sen bununla devam mı ediyorsun??
ben buyum diyen birisi. tamam kabul ediyorum bazen patlıyorum ama dikkat edeceğim diyor. sonra hop en başaTek çocuk olması sorun değil evladım,benimde 1 kızım var o yaşamış olsaydı içim parçalanırdı benim.
Gözünü aç artık seni ararsada sakın dönüş yapma kanma sakın laflarına,helede değişeceğim söz filan der bu ayı sakın ha kanma.
Bu kadar inan ayını şeyleri söylüyorsak vardır bir doğruluğu.
Çıplak biskolata erkeklerini izliyorum deseydin tövbe yarabbim,kendi ne haltlar işliyor acaba.bir iki kere laf etti ama erkekleri mi izliyorsun deyince film koptu bende
Ayy kimi niye arayıp helalleşiyorsun ya? Adamın ailesini mi aradın? Niye ve ne sıfatla? Ne hakkı hukuku ya? Evli değilsin nişanlı değilsin, niye gereksiz samimiyetler kuruyorsun?valla arayıp hellaleştim yarın olup olmayacağım belli değil dedim. bu işin olmayacağını anladılar artık
Etmez bunlar hastalıklı tiplerdir değişmezler asla ve asla.ben buyum diyen birisi. tamam kabul ediyorum bazen patlıyorum ama dikkat edeceğim diyor. sonra hop en başa
Yani okul cehaleti almis ama eseklik baki kalmis yine.Mühendis
Naptın sen öyle helalleşmek ne demek.valla arayıp hellaleştim yarın olup olmayacağım belli değil dedim. bu işin olmayacağını anladılar artık
Karşıdaki kişi deli! Her gün Bir cinayet haberi okuyoruz hiç mi korkmuyorsun? Senin de psikolojim iyi değil celladına aşık bir bağımlılık bu!ben buyum diyen birisi. tamam kabul ediyorum bazen patlıyorum ama dikkat edeceğim diyor. sonra hop en başa
Okumuş ama eşekklik kalmış bünyesinde.Mühendis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?