AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve kapatmak yaşama diyor resmen,kendine köle arıyor bunu kabullen artık lütfen.
Senden kaç yaş büyük kızım var benimde o yaşamış olsaydı bunları öğrenir içinden geçerdim oğlanın .
Ailen sen üzülesin diye büyütmedi seni.

tek çocuğum bir de

Sizin de acilen psikolojik destek almaya devam etmeniz gerekiyor. Böyle bir ruh hastasını 5 yıl çeken ve onu nasıl ikna ederim, kendime inandırırım diyen biri de hiç normal değildir.
haklısınız. kendimi sadece inandırmaya şartladığım için diğer türlüsünü asla bilmiyorum

işte bunu o an anlamıyorsun sonra da niye ayrılmadın diyorlar. öyle laflar ediyor ki ben abarttım zannediyorum. her şeyi güzelleştiriyor
Yahu bunu anlamayacak neyi var öküz herif tatşı dille yapıyor bunu,biliyor kendine itiraz gelmeyeceğini.
Adam akılı ve uyanık nasıl kaçırsın seni demi.

Tv izlememe mi karışıyor ve sen bununla devam mı ediyorsun??

özgüvenimi o yerle bir etti.

Çok haklısınız. Kurumda bir toplantı olsun delirir. Amirim bana bir şey söylesin neden onca insan dururken sana diyor diye çıldırıyor
Çip mi var üzerinizde? Bir de tasma alın günde iki kez çişe çıkarsın sizi. Tasvir ettiğiniz hayatın başka açıklaması yok.

tek çocuğum bir de
Tek çocuk olması sorun değil evladım,benimde 1 kızım var o yaşamış olsaydı içim parçalanırdı benim.
Gözünü aç artık seni ararsada sakın dönüş yapma kanma sakın laflarına,helede değişeceğim söz filan der bu ayı sakın ha kanma.
Bu kadar inan ayını şeyleri söylüyorsak vardır bir doğruluğu.

ben buyum diyen birisi. tamam kabul ediyorum bazen patlıyorum ama dikkat edeceğim diyor. sonra hop en başa

valla arayıp hellaleştim yarın olup olmayacağım belli değil dedim. bu işin olmayacağını anladılar artık
Ayy kimi niye arayıp helalleşiyorsun ya? Adamın ailesini mi aradın? Niye ve ne sıfatla? Ne hakkı hukuku ya? Evli değilsin nişanlı değilsin, niye gereksiz samimiyetler kuruyorsun?
Ayrıca bir hak geçtiyse de 5 senede senin hakkın geçmiş, limon gibi sıkmış kızım seni adam. Aaa hala hak hukuk diyor.

ben buyum diyen birisi. tamam kabul ediyorum bazen patlıyorum ama dikkat edeceğim diyor. sonra hop en başa
Karşıdaki kişi deli! Her gün Bir cinayet haberi okuyoruz hiç mi korkmuyorsun? Senin de psikolojim iyi değil celladına aşık bir bağımlılık bu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…