AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bizim normal olduğumuzu çok sevdiği için kıskandığını söylüyor. Terapiler, kişisel gelişim kitapları insanları ayrılığa, evlileri boşanmaya itiyormuş. bu düşüncesi yüzünden gizli gittim

Ailesi oğullarının ne olduğunu biliyor senin gibi dediğini iki etmeyen bir hanımefendiyi bulmuş tabi sabret der.Oğullarını başlarından atıp rahat edecekler çünkü.Ayrılmıssın ama sonra seni manipüle edip tekrar birleşip evlenirsen Allah korusun yarın bir gün seni de haberler de görürüz.

Psikologdan da kıskanır, sonra gidip adamın ofisinde olay falan çıkarır aman söyleme sakın.
Gerçi bunun havası sanadır, dışarıya sesi çıkmıyordur.
genel olarak sinirli birisi. bende bir başkası olsa dayanamazdım ama ilk sevgili olunca bocaladım

Annesi kızım neyin var dese "üf anne üstüme çok geliyorsun" diyecek, annem çok üstüme geliyor diye konu açacak insanlar şöyle adamların her dediğine katlanıp adına aşk diyor
Derdini mutlaka anlatmak istemediği için oda,anlatsa destek olur anneside doğruyu yanlışı gösterir.
Hep şunu diyorum bu baskıyı anne baba yapsa köpürüyorlar,sevgili yapınca neden böyle oluyor dediğin gibi adına aşk kopamama deniyor herhalde.

Iyyy hala aynı şeyi diyorsun. O onun saçma düşüncesi. Ben öyle düşünmüyorum diyeceksin gideceksin.

çok şükür ailem baskıcı değil. çok rahat yetiştim bu ise tam tersi. sorun hep buralardan çıktı. ailem kendi ayaklarının üzerinde dur diyor. o ise çalışma diyor. memurluğumu yakamam çok beklesin

Iyyy hala aynı şeyi diyorsun. O onun saçma düşüncesi. Ben öyle düşünmüyorum diyeceksin gideceksin.
sanırım ayrılmasından korktum. hep kendimden ödün verdiğimi fark ettim.

valla arayıp hellaleştim yarın olup olmayacağım belli değil dedim. bu işin olmayacağını anladılar artık

genel olarak sinirli birisi. bende bir başkası olsa dayanamazdım ama ilk sevgili olunca bocaladım
Sinirliyse gitsin terapi alsın canım. Almıyorsa da bir gün olmadık biriyle dalaşır, kendinden daha sinirlisiyle karşılaşır. O zaman sonuç felaket olur.
Sakin uyumlu erkekler iyidir, bir erkeğin karakterini onun hoşlanmadığı bir şeyi yapınca ya da karşı çıkınca anlarsın bunu unutma. Yoksa her dediğini yaparken herkes iyi olur. Ki sen her dediğini yaptığın halde yaranamamışsın.
Bak bu adamla devam edersen perdenin arkasından sokağı izlersin, demedi deme.

Yakarsın sen yeter ki bu büyük aşk bitmesin

Yahu akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?Siz yetişkin biri olarak bir başka insanın size izin vermediğini yazıyorsunuz. Gitmeme izin vermiyor diyorsunuz, siz onun esareti altında misiniz ?
Bakın bunun adı ilişki değil, buna herhangi biri ilişki diyorsa akıl sağlığı yerinde değildir.
Kendinizi kurtarın tamamen. Belli ki bu ilişkinin içinde kala kala sizin psikolojinizi de bozmuş. Çıktıysaniz ilk adımı attınız bundan sonra arkanıza dahi bakmadan kaçın !

öyle yapacağım. gözüm açıldı artık. ben iyiysem iyi kötüysem kötü ilişki aşk ilişkisi değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…