Aşırı kıskanç sevgili

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Evet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dedi Sanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum

Mesele sadece giyim kuşam konusu mu? Başka şeyler yok mu?

Arkadaş, aile, iş durumlarına karışıyor mu?

MAntık saçma. Mayo giymene izin veriyor ama düz olacak öylemi? İyi de zaten denize girerken heryer meydanda onu kıskanmıyorda desene mi takılıyor? işin çok zor. Evlenmek istiyorsan bir daha düşün
Evet canım çok saçma zaten. Onsuz gitmeme karışıyor zaten , o varken de düz mayo giyecekmişim. Desenli daha dikkat çekermiş , ne kadar az dikkat çekerse o kadar iyiymiş

Geleceği var mı bu ilişkinin sen göremiyorsun ama buradan bakılınca sonunuz gayet açık ve net.Ayrıca adam sana üstten üstten iftira atıyor,sende kötü yola düşme potansiyeli varsa yutabilirsin ama ben yutmazdım bu laflarını

Son düzenleme:
"İçini biliyorum" derken?
Adam terbiyesiz görmüyor musun?

Mesele sadece giyim kuşam konusu mu? Başka şeyler yok mu?

Arkadaş, aile, iş durumlarına karışıyor mu?
En çok giyim.Saate, arkadaşa falan da karışırdı herhalde de o konuda benden yana bi sıkıntı olmuyor. İleride işe karışmam , okuyoruz çalışacaksın tabii ki ne var bunda diyor ama bana hiç inandırıcı gelmiyor

Çekilecek dert değil, yerinde olsam, mayo değil bikini alırdım.

Ailende nasıl bir ortamda büyüdüysen, evlenecegin kişinin ailesi de buna yakın olmalı, derim.

"İçini biliyorum" derken?
Adam terbiyesiz görmüyor musun?
Söylediğinin çok ayıp olduğunu farkındayım ben de. O olmasa evet kesinlikle daha farklı giyinirdim ama tabii ki adabımla. Şortumu da giyerdim elbisemi de , askılı tişörtümü de. Ama bu söylediği çok farklı yerlere gidiyor . Sürekli kendime sadece bu konuda böyle , biraz alttan al , herkesin kusuru vardır tarzı telkinlerde bulunuyorum fakat tak etti artık

5 yıldır böyle kalaslarla ne işiniz var anlamıyorum..gencecik kızsın,rahat iyi bir ailede büyümüşsün,nedne gidip böyle hırt adamlara en güzel gençlik yıllarınızı feda edersiniz bilmem...
edit: ,dekolte vermeden (isteyen versin de ayrıca) şık ve dikkat çekici giyinirim çok da memnunum,kötü yolda da değilim.hatta evliyim ve anneyim

5 sene olmuş baştanberi aynı mıydı ilişkiniz?Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz,ya da ayrılacaksınız.Bu saatten sonra değişmez ki?

Çekilecek dert değil, yerinde olsam, mayo değil bikini alırdım.

Ailende nasıl bir ortamda büyüdüysen, evlenecegin kişinin ailesi de buna yakın olmalı, derim.
Canım göbeğimden dolayı bikini almıyorum , yani onunla tanışırken de mayo giyiyordum ama eminim li bikini giyiyor olsam bile mayo giymem konusunda baskı yapardı

Bu mayoyla başlar oraya gitme,onunla gorusme, şunu yapma, orda gülme böyle böyle devam eder ve sen kurtulmak için her yolu denemeye çalışırsın yol yakınken ya konuş bana karışma de yada bitir

İyi ya...
Adamın söylediği ayıp ama olsun o önemli değil.
Yeter ki giyimine karışmasın.
Yarın evlenince küfrettiğinde şaşırmamak gerek o zaman.

Evlendikten sonra olumlu yöne giden erkek var mı? Ben daha hiç göremedim de..
'ben senin içini biliyorum' diye hakaret edecek erkeğe değil ömrümü elimi bile vermem bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…