Aşırı kıskanç sevgili

Maşallah ben de dekolte vermiyorum ama ona sorsan tüm İstanbul göğüslerimi görmüştür. Göğüs çıkıklığından 1 cm bile gözükse gözüktü gözüktü diye tutturuyor

5 sene olmuş baştanberi aynı mıydı ilişkiniz?Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz,ya da ayrılacaksınız.Bu saatten sonra değişmez ki?
Baştan beri kıskançtı ama kesinlikle giderek arttı beni korkutan da bu. Ama ona sorsan sadece dikkat çekmeyeyim , anlamıyor ki ona göre her şey dikkat çekiyor

Sende dersinki bubyasima kadar basimin caresine baktim kotu yola dusmedim. Sen olmasanda dusmem. Namus bekcisimiymis?
Evlendiginde kapiya cikarmaz ozaman

Maşallah ben de dekolte vermiyorum ama ona sorsan tüm İstanbul göğüslerimi görmüştür. Göğüs çıkıklığından 1 cm bile gözükse gözüktü gözüktü diye tutturuyor
kendi istedikleri gibi kızlar zibil gibi ortada..neden senin gibi birini seçti o zaman....rahat özgür kızı alıp kapatma derdine gireceğine,hazır muhafazakarlar var zaten..aynı şey senin için de geçerli ki...5 senedir ne işin var bu adamla??
herkesin kusuru var olmasına da kimisi az eli sıkı olur,kimi beceriksiz,kimi dağınık,seninkinin kökü iyi değil ki,karakteri sağlam değil yanii.ya da sana uygun değil diyelim hadi...

öğğğhh sevgilinin nazı kaprisi de hiç çekilmez ya. kocanın ki çekilmiyor.

ama 5 yıllık diyorsun ayrılmazsın sen bu çocuktan

Baştan beri kıskançtı ama kesinlikle giderek arttı beni korkutan da bu. Ama ona sorsan sadece dikkat çekmeyeyim , anlamıyor ki ona göre her şey dikkat çekiyor
5 sene olmuş,evlilik teklifinde bulundu mu?Belki O da sizinle geleceğinizi göremiyordur,tam olarak istediği gibi olmanızı bekliyordur.

Kendinle derdin varsa devam et.
Evlat olsa sevilmez dedikleri modelde sinir bozucu ve sevimsiz bir adama sevgili diyorsunuz.
Ayrıca niye kendinizi ezdiriyorsunuz ki?
Ben senin içini biliyorum dediği anda benim suratımı bir daha anca rüyasında görür öyle terbiyesiz.
Kendi içine baksın o. Demek plajda denize girmek yerine desenli mayolu kızları kesiyor ki size izin vermiyor. Kişi kendi gibi bilir işi.
Böyle kıskançlığı manyaklık boyutuna taşımış bir insanla mutlu olunur mu? Üstelik terbiyesiz ve size saygı da duymuyor.
Hadi evlendin diyelim. Yine istediğine karşı çıktığında bu sefer neler diyecek bu ayarsız tahmin bile edemiyorum. Gerçi evlendikten sonra kıskançlık kavgası edemezsiniz çünkü bu seni bakkala göndermez, gitsen de aldattın beni diye seni namussuzlukla suçlar.
Beş yıl bile çok bu manyağa. Düşünme hemen ayrıl.

Çalışacaksın tabii. Yalnız onun Türkçe meali şu;
"Herhalde çalışıp para kazanacaksın cebime fazladan para girecek. Ama kıyafetinden saçına her halta karışır seni adam etmesini iyi bilirim. Bu arada anama danama da itaat edeceksin. Bu arada sen de 'çalışmama karışmıyor en azından' diye teselli bulursun"

Sadece kıyafet ise birşey diyemem. Sonuçta tutucu bir aile ise, biraz açık kıyafetleri yadırgaması normal. Hani mayo giymene bişey demiyor, sadece desenini abartı bulmuş. Kaldı ki mayo giymeye bile laf edecek onlarca erkek tanıdım. Bu onun odun olduğu, evlilik yapılamayacağı anlamına gelmez. Herkes kendi yetiştiği çevreye göre değerlendiriyor hayatı. Ve sen bunu bilerek onunla evlenirsen ve giyim konusundaki kıskançlığı harici doğru insan olduğunu düşünüyorsan, giyim kuşamdan feragat edebilirsin.

Bu konu aşılır bence ama eğer herşey de bunaltıyorsa, kültürel fark ve yetiştirilme tarzlarınızda uçurum varsa ya da başka eksileri varsa ben de bi daha düşün derim.

ve sen bu ilişkiye 5 seneni verdin öyle mi?? ayrılacağını da sanmıyorum zaten. adamı değiştireceğine inanır devam edersin sonra da burda bıktım die konu açarsın..
bilindik hikayeler..

Benim eski sevgilimde çok kıskançtı onu giymicen onla gorusmıcen oraya gıtmıcen o kadar bunaltıyordu kı en son evlenınce eve kapatcakmıs camdan bıle dısarı bakmıcakmısım bunu soyledı ben senın kölen değilim dedim 5 senelık ılıskımı bıtırdım asla duzelmez bence iyi düşün hayatını mahvetme

acikca soyliyim cmn boylesi evlilikten sonra cekilmiyor.
benim esim bu anlattikalrinin belki onda birini yapiyor ama oda cekilmiyor.
madem seni boyle begenmis sevmis degistirmeye calismiycak, tmm her erkek iki uc bisey soyler ama bu kadari cok abarti.
sevgiliyken kulagini cek, yoksa cok dert yanarsin daha.
ayrica bikac sozude asiri terbiyesiz oda ayri konu tabi.

5 yıllık olduğu için çok bağlandığım doğru da sizce ayrılamaz mıyım
çocuk 2 gündür böyle davranmaya başlamadı ya, 5 senedir çekiyormuşsun bundan sonra hiç cesaret edemezsin ayrılmaya.

bu çocuk değişmez hatta kat be kat bu saçmalıklar haberin olsun. evlendikten 3-5 sonra da "ya çıkıyorken de böyleydi ben nasıl ayrılmadım o zaman" dersin.

ooo Allah tan yüzünü belli etmiş...bundan sonra nasıl yaşamak istersen onu seç...

evet ayni durumda olan var o da benim, yani bendim. cunku ayrildik.
topuklu giyme dikkat çekersin pantolon giyme dikkat çekersin, mayo zaten YASAKti.
sen yine mayo giydigine sukret diyecemde onada sukretme bence gittikçe daha artiyor bu sorunlar. kendilerini bisey zannediyolar sonrada. daha sıkı bir aileden geliyor demissin, eminim kiz kardesi falan varsa ona bu sekilde davranmiyodur. genelde benim ailem boyle derler ama kendileri erkeklik taslamamyi bilirler anca.

Çekilecek dert değil ve sana kullandığı "senin içini biliyorum ben "lafı ağır bir itham o kim oluyor da karışıyor anan babAn karismazken taviz tavizi doğurur ilerde pişman olacağın yola devam etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…