- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
kkaççç akaaaççç bundan amann bir giden 5 yılın olsun önemli degil. evlense ,n boşansan daha zor. üzerine sacma bir adam için bürü masraf damatlık filann amannnnn kça kaöçççEvet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
Bana çemkirecene sevgiline çemkirsene adam sanaHanımefendi ne alakası var , sözlerinize dikkat edin
Gelecegi var mi bilemem ama gidecegi var, 5 yil nasil yasadiniz bu kisitlamalarla, haa ayrica bu yaptiklari kiskanclik degil dupe duz kendi ve ailesinin kafa yapisina uygun yasama ve giyime yonlendiriyor sizi, daha sevgiliylen bunalmissaniz evlilik iskence olur bu kisiyle ha zaten evlenmem bununla diyorsaniz caniniza tak edene kadar takilin madem. Acikcasi 5 yil nasil idare ettiniz pek anlam da veremedimEvet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
5 yıldır yeni mi karışmaya başladıEvet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
Allah senden razi olsun valla mukemmel konustun. Konu sahibini en iyi ben anlarim. Sevgiliyken gozum ondan baskasini gormuyodu. Nisanlandik ailelerde araya girince ortalik dahada karisti. Bu kez aileler icinde kavga etmeye basladik kiskanclik konusunun uzerine insallah hayirlisi neyse o olsun herkes icinSabah sabah gülümsettiniz beni neşelendim çok sagolun
Kendinizi iyi hissetiyseniz, konu sahibesine ve dolaylı yoldan bu konuda sorun yaşayanlara ufak da olsa yardımım dokunduysa ne mutlu, çok tesekkür ederim
Evet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
Ay çok sinirlendim, hadsiz. Madem kendi haline bırakırsa ne olacağını biliyormuş, neden seninle devam etmiş bunca zaman? Nereden kendinde böyle bir laf deme hakkını buluyor? Seni pavyonlardan mı kurtardı? Kendi başına kalır kalmaz gidip elalemin koynuna mı girmişsin, seni oralardan mı topladı da konuşuyor? O olmadan sen kendi doğrularını belirleyemeyecek misin sanki? Neden bu kadar tepene çıkardın bunu senEvet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
Mayi giymenden rahatsiz olsa anlardim bi derece, herkesin hosuna gitmez, ama desenli alma duz al deyince takintili oldugunu dusundum arkadasinin..Evet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
Benim düşe kalka ilerleyen 8 yıllık ilişkim var.Başlarda seninki gibiydi şimdi kaybettme korkusundan karışmıyor.Ama bende tekrar çıkacak diye korkuyorum mesela.Ama sana söyleyeceğim şey değişir demek değil.Benim şimdiki aklım olsa ayrılırdım emin ol.Şimdi durumu bilemediğimden birşey yapamıyorum ama ilk karışmasında okadar yılı atarım.Geçmişe bakınca bu konular yüzünden be kadar çok kırıldığımı üzüldüğümü görüyorum.Çektiğine değmez emin ol.Evet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?