- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Ayrılmaya nasıl karar verdin pekievet ayni durumda olan var o da benim, yani bendim. cunku ayrildik.
topuklu giyme dikkat çekersin pantolon giyme dikkat çekersin, mayo zaten YASAKti.
sen yine mayo giydigine sukret diyecemde onada sukretme bence gittikçe daha artiyor bu sorunlar. kendilerini bisey zannediyolar sonrada. daha sıkı bir aileden geliyor demissin, eminim kiz kardesi falan varsa ona bu sekilde davranmiyodur. genelde benim ailem boyle derler ama kendileri erkeklik taslamamyi bilirler anca.
bir de maaş kartını alıp,harçlık verme durumu var onu unutmayalımÇalışacaksın tabii. Yalnız onun Türkçe meali şu;
"Herhalde çalışıp para kazanacaksın cebime fazladan para girecek. Ama kıyafetinden saçına her halta karışır seni adam etmesini iyi bilirim. Bu arada anama danama da itaat edeceksin. Bu arada sen de 'çalışmama karışmıyor en azından' diye teselli bulursun"
Peki nasıl ayrılmaya karar verdiniz ? Kıskançlık yüzünden mi ayrıldınızArkadaşım bu durumu bende yaşadım geçmişte hatta seninki daha hafifi diyebilirim benim eski nişanlım çok aşırı kıskançtı bir yere gidecek olsam adam gibi giyin yok ne giydin hatta telefonda yetinmez evime gelirdi yok o olmamış çıkart falan. Kişi kendinden bilir işi demişler çok doğru. Bu aşırı kıskançlık o kadar tehlikeli ki yapmadığın şeyleri olmuş gibi gösterir adamın kafasında sana söylediği laflar hiç masum değil değişir mi bilemeyiz ama böyle ömür geçmez.
Bu kadar kıskanç değildi , zamanla arttıEvet kıskançlık yüzünden ayrıldım giyimimden tutun herşeyime kadar karıştı en sonunda şiddete kadar gitti ben asla değişmem derdi. Sizinkini bilemem ne kadar kıskanç ama çok zor böyle gitmesi peki 5 yıl boyunca böyle miydi nasıl katlandız
bir de maaş kartını alıp,harçlık verme durumu var onu unutmayalım
karar vermedim nisanlandik dugun tarihi konusulacakti aileler tartisti o arada nisanlim bana git surdan yuru hadi dedi. ayrildik. ben karar vermedim o kovdu beni. durum buralara kadar gitti yani dusun.Ayrılmaya nasıl karar verdin peki
siz bu adamlar seksli şeyler mi yaşadınız da ben senin içini biliyom filan diyo
Hanımefendi ne alakası var , sözlerinize dikkat edinsiz bu adamlar seksli şeyler mi yaşadınız da ben senin içini biliyom filan diyo
Allah kurtarmış diyelim o zaman. Sonrasında mutluluğu yakaladınız mı pekikarar vermedim nisanlandik dugun tarihi konusulacakti aileler tartisti o arada nisanlim bana git surdan yuru hadi dedi. ayrildik. ben karar vermedim o kovdu beni. durum buralara kadar gitti yani dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?