- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
ayril gitsin ilerde hayati zindan eder sana gitsin istedigi gibi birini bulsun nedir bu degistirme cabasi sanki cocuk var karsilarinda.evlendinmi mesela dugune gideceksin istedigin elbiseyi alamazsin gencsin giymek istersin giydirmez en basidi en guzel gunun dugununde bile gelinligine karisir bu tipler.birde ayrildiginda degistim karismam der buyuk ihtimal degisen birsey olmaz 2 gun sonra ayni olur.oyle bir erkek bulki sen ne giyersen giy elinden tuttumu bakabilen baksin yani kendine oz guveni olsun bu adam sana degilde kendine guvenemiyor daha...Evet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
9 ay oldu ayrilali. Cok agladim cok feci uzuldum. Neye uzuldun dersen, ona inanip guvendigime kendi onurumu gururumu ayaklar altina aldigima uzuldum. Onunla ayni sehirdeyiz ailesini kendisini gorunce moralim bozuluyo ama baska aska yelken acamadim henuz :)Allah kurtarmış diyelim o zaman. Sonrasında mutluluğu yakaladınız mı peki
Ayrılmayı düşünüyorum fakat kıskançlık konusu dışında bana karşı o kadar iyi ki , kafam çok karışık
desenli gyme dikkat cekerin daha ilerlemisi ne olablrki:) ayrca 5 yildir boyleyse alisman gerekiyor. ben kiyafet dolabimi komple degstrdm 4 yillik bir iliskim var.bir omur onunla yasamayi terch etrigim icin isterse kapan desin ne onemi var?ikimz anlasablileim hzuurlu olalim bu bir omur yeter ama acik gynmisim desenli gynmisim bunlari terch edip onu hayatimdan cikarirsam belirli bir yasa kadar mutlu oldugumu sanarim..senin vermen gereken karar bu onunla bi omur istiyorsan rahatsz oldugu hicbrseyi yapmcaksin bunun adini kiskanclik koyma.huzur adina yaparsan hrrseyi sana batmaz..... ben kirmizi ojeyi bile hayatimdan cikardim :)sursem ne olacak?ama surmezsem o hzuurlu ve rahat e bu sayedede bende mutluyum.. biraz cahilce geleblir bu dusuncem sizlere .. ama secmek senin elinde :))degiyorsa eger brak hersey onun istegii gbi olsunEvet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
Öyle canımlı cicimli yazmam ben huyum değildir ama dayanamadım.Evet kızlar sorunum başlıkta bahsettiğim gibi aşırı kıskanç sevgilim. Ben ailem dolayisiyla rahat yetiştim , rahat büyüdüm. Yani ben babamdan hiç bir zaman gitme giyme gibi şeyler duymadım , zaten ben gitmem gereken ve gitmem gereken yerleri biliyorum. Gelin görün ki 5 yıllık sevgilim bu bahsettiklerimi asla kabul edemiyor. Her şeyime karışıyor ve beni sürekli bunaltıyor. Bi yandan onu da anlamaya çalışıyorum daha sıkı bir aileden geliyor ve onun ailesinde işler bu şekilde yürüyor. Bana sürekli şu cümleyi kuruyor : dikkat çekecek şeyler giyme. Kulağa çok makul geliyor fakat o kadar ucu açık bir cümle ki her şeye bunu söyler oldu. Mayo giyiyorum zaten , desenli bir mayo beğendim , kıyameti kopardı. Düz renkler daha az dikkat çekermiş desenli giyemezmişim . Gömlek istediği kadar uzun olsun önünü bağlayamazmışım , basit dururmuşum. Böyle saçma sapan şeyler ve hiç bir şekilde izah edemiyorum , resmen anlamıyor. En sonda bana "Ben seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum , senin içini biliyorum ben" dediSanki o olmasa ben kötü yola düşecekmişim gibi davranıyor. Ben desenli değil düz mayo alsam eksilmen belki ama sorun bu değil zaten , ileride daha da artar diye korkuyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin göremiyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Özellikle aynı durumda olan arkadaşlar varsa rica ediyorum
Çok haklısınız söylediklerinizdeÖyle canımlı cicimli yazmam ben huyum değildir ama dayanamadım.
Tatlım napıyosun sen? Ciddi anlamda soruyorum napıyosun yani tam olarak?
Doktor günde 3 doz dert, sıkıntı, şiddetli geçimsizlik al öz saygını törpüler ezildikçe ezilir pamuk gibi olursun mu dedi?
Gerçekten nasıl sevimsiz, seviyesiz konular bunlar...
Hayır akıl mantık çerçevesinde yazayım diyorum ama 5 sene diyorsunuz. 5 senedir hiçbi gelişme kaydedemediyseniz ne işiniz var hala bu adamla?
Aile yapısı, kültür farklılıgı meselesi değil bu. Ailenizden ögrendiklerinizle kazık çakmayacaksınız ikiniz de. Gelişmeye, ailenizin dogrusunu devam ettirip hatalarını tekrarlamamaya mecbursunuz.
Onun yetisme sekli sizi zerre ilgilendirmez, mantık süzgeciniz alıyo mu bu "dikkat cekecek seyler giyme" lafını. Teşhirci misiniz siz, ilgi açlıgı içinde insanların dikkatini çekmek için özel çaba mı sarfediyorsunuz giyinirken? Nasıl bi ima nasıl bi uyarı bu?
İçinize sindirebiliyo musunuz "ben senin icini biliyorum" lafını. Ne varmış sizin icinizde, onu da söyleseymis keske bırakıp gitmeniz daha kolay olurdu belki.
Aileniz size gitme, giyme demeyerek ne ögretmeye calısıyolardı hic düsünüyo musunuz? Kendi sınırınızı kendiniz koyun, kendi kararlarınızı kendiniz verin; yaptıgınızı, giydiginizi, gördügünüzü, bildiginizi, hayatınıza aldıgınız adamı tartacak bi teraziniz olsun diye uğraşmış insanlar.
Sevgilinizse size beyninin kepenklerini indir canım sen ben senin yerine de düsünürüm diyor resmen. Her kaleniz düsene kadar da istekleri artacak üstelik.
Cidden ne yapıyorsunuz kuzum siz?
Sen psikolog falanmisin masallah ne kadar mukemmel sozler yazmissin. Okurken oyle rahatladimki. Allah razi olsun sendenÖyle canımlı cicimli yazmam ben huyum değildir ama dayanamadım.
Tatlım napıyosun sen? Ciddi anlamda soruyorum napıyosun yani tam olarak?
Doktor günde 3 doz dert, sıkıntı, şiddetli geçimsizlik al öz saygını törpüler ezildikçe ezilir pamuk gibi olursun mu dedi?
Gerçekten nasıl sevimsiz, seviyesiz konular bunlar...
Hayır akıl mantık çerçevesinde yazayım diyorum ama 5 sene diyorsunuz. 5 senedir hiçbi gelişme kaydedemediyseniz ne işiniz var hala bu adamla?
Aile yapısı, kültür farklılıgı meselesi değil bu. Ailenizden ögrendiklerinizle kazık çakmayacaksınız ikiniz de. Gelişmeye, ailenizin dogrusunu devam ettirip hatalarını tekrarlamamaya mecbursunuz.
Onun yetisme sekli sizi zerre ilgilendirmez, mantık süzgeciniz alıyo mu bu "dikkat cekecek seyler giyme" lafını. Teşhirci misiniz siz, ilgi açlıgı içinde insanların dikkatini çekmek için özel çaba mı sarfediyorsunuz giyinirken? Nasıl bi ima nasıl bi uyarı bu?
İçinize sindirebiliyo musunuz "ben senin icini biliyorum" lafını. Ne varmış sizin icinizde, onu da söyleseymis keske bırakıp gitmeniz daha kolay olurdu belki.
Aileniz size gitme, giyme demeyerek ne ögretmeye calısıyolardı hic düsünüyo musunuz? Kendi sınırınızı kendiniz koyun, kendi kararlarınızı kendiniz verin; yaptıgınızı, giydiginizi, gördügünüzü, bildiginizi, hayatınıza aldıgınız adamı tartacak bi teraziniz olsun diye uğraşmış insanlar.
Sevgilinizse size beyninin kepenklerini indir canım sen ben senin yerine de düsünürüm diyor resmen. Her kaleniz düsene kadar da istekleri artacak üstelik.
Cidden ne yapıyorsunuz kuzum siz?
Sabah sabah gülümsettiniz beni neşelendim çok sagolunSen psikolog falanmisin masallah ne kadar mukemmel sozler yazmissin. Okurken oyle rahatladimki. Allah razi olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?