Aşırı öfke....

Hanımlar.
Başımda bir bela yemin ederim dünyayı yakıcam o derece...

Öfke..

Ya deliriyorum.
Öfkeden sinirden kafayı yiyorum..

Mesela neden sinirleniyorum...
Sofraya Çatal koymayı unutmuşum misal o an o mutfağı yaksam içim Soğumaz kendimi kessem dinmez sinirim.

Son zamanlarda bu tür abuk subuk şeyler dahil bir çok şeye ani tepki verir oldum. Geçen adam (eşim) eve ne lazım diye mesaj attı rutin akşam mesajlaşması. Dedim ekmek ve yumurta. Mesaj atmış başka bir şey lazım değil mi bu kadar mı? Sen misin bunu yazan. Başladım döşemeye " ben gerizekalı mıyım olsa yazarım de mi? Ne lazımsa yazdım işte" vs yazdım.
Adam şok tabi.
Eve geldi ses etmiyor dedi tabi bizim deli yine delirmiş.
Geçti usulca mutfağa yemek yaptı falan.
Ben de insan bi merhaba der ben geldim der dedim. O da sinirlisin dokunmak istemedim dedi. Tabi yine ben sinşrliysek bi sebebini sor o zamam flama diye sıvadı bi güzel.

Tabi sonra dedim malsın kızım sen. Bilmitoeum ki neye sinirliyim. Ota b'ka uçan kuşa.

Nedir hanımlar bunun sebebi.
Adet olmadım bayadır 15 16 ay oluyor gebelik vs. Geçen ay bi oldum daha yok piyasada... Tiroid baktırıyorum her şey enfes görünüyor.
Normalde de gergin bir insanımdır ama yani oha bu kadar da değil. Normal rutin içinde normal şeylere kızarım vs.
Psikiyatri randevusu arıyorum şu ara da zıkkım randevular dolu. Ne sorunlu milletiz randevu yok 6 psikiyatrda da.

Var mı bir taktiğiniz sinirlenince ne yapıyorsunuz?
Valla bu sinir beni bitirecek.
Midem taş oluyor resmen yemek yiyemez oldum...
Başım çatlıyor sinirden.
Acaba tiroidden başka ne etkiler ki bunu?
Ferritin aşırı düşük bu parada en son 5 Di.
Sonra om da sinirlendim attım ilaçları bi işe yaramıyor diye 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
B12 500 civarı.
D vitamini azcık düşmüş 14 15 olmuş 45 Di meret gebeyken.
Kanım 12.8 doktor gayet iyi dedi...
Başja ne olabilir ya???
Beni anlatmışsınız desem yeridir... amq şuda var benım hayatımda benim sinir olmak için nedenim çok fazla yapımda müsait artık tahammülsüzlük var ben bütün tahlillerimi yaptırdım bi nevi chek up hatta hiçbirşey yok sonuç pskıyatrı ve psikolog depresyon ve panık atak paikolog terapiye gidiyorum son seansda dedi strese girecek telefon konuşması dahi yapma iyileşmeni geciktirir huzurlu mutlu olduğun şeyleri yap amaaa nerdeee beni çileden çıkaradan yanıbaşımdakiler malesef şu dönem hayatdan bezdim sizi okadar iyi anlıyorumki umarım düzelir herşey mutlu olursunuz oluruz 😔sevgiler

Beni anlatmışsınız desem yeridir... amq şuda var benım hayatımda benim sinir olmak için nedenim çok fazla yapımda müsait artık tahammülsüzlük var ben bütün tahlillerimi yaptırdım bi nevi chek up hatta hiçbirşey yok sonuç pskıyatrı ve psikolog depresyon ve panık atak paikolog terapiye gidiyorum son seansda dedi strese girecek telefon konuşması dahi yapma iyileşmeni geciktirir huzurlu mutlu olduğun şeyleri yap amaaa nerdeee beni çileden çıkaradan yanıbaşımdakiler malesef şu dönem hayatdan bezdim sizi okadar iyi anlıyorumki umarım düzelir herşey mutlu olursunuz oluruz 😔sevgiler

Tahammülsüzlük zaman zaman olur normaldir de bu kadar sinir ben en son ergenken yaşadım.
Ödüm kopuyor kalıcı olacak diye.
Hemen prikşuatri randuvusu baktım.
Eşim geçici bence hormonlar diyor da.
Lanet olsun ne hormonmuş.
Neyse de bu dönemi rahat atlatmak için bi çare lazım en azından.
Atarax aldım iki gün uyku bile yapmadı meret.

15 gün oldu yaklaşık.
Eşimde diyor rwgliden önce son sinir bunlar diye de korkuyorum ya kalıcı olacak diye
Umarım öyledir ve kalıcı olmaz, zor bir durum. Regl öncesi içimden hulk çıkıyor benim 😂

Umarım öyledir ve kalıcı olmaz, zor bir durum. Regl öncesi içimden hulk çıkıyor benim 😂
He aynen.
Sanırsın dünyayı deviricem.
Suraktta çıbanlar çıktı bildiğin..
Kasıklar oldu su yatağı gibi ödemden.
El ayak kütük.
Perişanım.

Tahammülsüzlük zaman zaman olur normaldir de bu kadar sinir ben en son ergenken yaşadım.
Ödüm kopuyor kalıcı olacak diye.
Hemen prikşuatri randuvusu baktım.
Eşim geçici bence hormonlar diyor da.
Lanet olsun ne hormonmuş.
Neyse de bu dönemi rahat atlatmak için bi çare lazım en azından.
Atarax aldım iki gün uyku bile yapmadı meret.
Uykusuzluk da var evet kurulu gibi saat başı içimde bi tuhaflıkla uyanıyorum inşAllah kesin çözüm buluruzda kurtuluruz

Uykusuzluk da var evet kurulu gibi saat başı içimde bi tuhaflıkla uyanıyorum inşAllah kesin çözüm buluruzda kurtuluruz
İnşallah.
Ne iğrenç bi halmiş.
Bi arkadaşım var 7 senedir bu şekilde kızcağız vallahi anladım ne demek istediğini..

He aynen.
Sanırsın dünyayı deviricem.
Suraktta çıbanlar çıktı bildiğin..
Kasıklar oldu su yatağı gibi ödemden.
El ayak kütük.
Perişanım.
Oo bütün belirtiler var, benim 1 hafta önceden başlıyor sinir, ondan anlıyorum geliyor diye 😂

kız bende yeşil ışıkta mal gibi bekleyen genelde erkek ( çünkü kocamda içlerinde ) sürücüleri takip edip kornayı dipliyorum ,

zaten 3 saniye yanıyor yeşil ışık ,bir o salakların yüzünden beklemekten nefret ediyorum ,

Aslında ara ara evde bebeğe de dinletiyorum bakara suresi. Öyle günde 20 25 dk. Ama bu 15 gündür volkan var içimde. Uçan kuşa kaçan kediye öfkelnşyorum. Yeminle markete gitmiyorum 1 haftadır elimden bi kaza çıkacak diye.
Sinirlendiğin an derin derin nefes al canım. sana en iyi gelen ne ise onu yapmaya çalış. Esmaül hüsna oku bol bol eminim çok ferahlayacaksındır. Ya da yürüyüş yap. Gökyüzüne bak bol bol. Kendi kendine sakinleşmeye çalış. etrafındakilere hissettirmemeye çalış.

15 günde sabrı bitiyorsa artık ben tıkarım o otu ona.
Hadi desen aylardır böyle anlarım.
Yani yapısına bağlı. Ben hayatımda kimseye karşı o kadar sabırlı olamadım olmam da çünkü kimseye o şekilde davranmıyorum. Oldukça kontrollü bir insanım dolayısıyla da bana o şekilde davranılmaya yeltenilince bile tepkimi gösteriyorum çünkü alttan alınca insanlar tepenize çıkmaya müsait oluyorlar. O yüzden ne eş ne anne baba ne de ast üst...Ben herkese nasıl davranıyorsam karşımdan da o saygıyı bekliyorum haliyle. Benim yapım bu; sinirlendiğimde ağzıma geleni söyleyen bir tip olsam muhtemelen daha toleranslı olurdum ama dediğim gibi otokontrolüm çok yüksek olduğu için tahammül edemiyorum. Bu konuda esnekliğim yok.

Yani yapısına bağlı. Ben hayatımda kimseye karşı o kadar sabırlı olamadım olmam da çünkü kimseye o şekilde davranmıyorum. Oldukça kontrollü bir insanım dolayısıyla da bana o şekilde davranılmaya yeltenilince bile tepkimi gösteriyorum çünkü alttan alınca insanlar tepenize çıkmaya müsait oluyorlar. O yüzden ne eş ne anne baba ne de ast üst...Ben herkese nasıl davranıyorsam karşımdan da o saygıyı bekliyorum haliyle. Benim yapım bu; sinirlendiğimde ağzıma geleni söyleyen bir tip olsam muhtemelen daha toleranslı olurdum ama dediğim gibi otokontrolüm çok yüksek olduğu için tahammül edemiyorum. Bu konuda esnekliğim yok.
Eşim yapı gereği çok sakindir.
Sabır da orta halli yani.

Back
X