Aşırı öfke....

15 günde sabrı bitiyorsa artık ben tıkarım o otu ona.
Hadi desen aylardır böyle anlarım.

Allah dagina gore kar veriyor işte. 😂😂😂 15 gun az mi?

Eşim bazen işten gergin gelir ilk bikaç saat ya da o akşamlik nazini çekerim ama boyle terslemeye vs devam ederse katlanamam acikcasi kiyameti koparirim.
Karsinizda patronunuz olsa "15 gun cok sinirliyim" diyip esinizi tersler gibi tersleyebilecek miydiniz ya da başkasini? Hiç sanmiyorum. Evdeki adam sakin diye bu kadar da saygisizliga gerek yok bence. Kendinizi tutabilirsiniz👍👍👍

Hanımlar.
Başımda bir bela yemin ederim dünyayı yakıcam o derece...

Öfke..

Ya deliriyorum.
Öfkeden sinirden kafayı yiyorum..

Mesela neden sinirleniyorum...
Sofraya Çatal koymayı unutmuşum misal o an o mutfağı yaksam içim Soğumaz kendimi kessem dinmez sinirim.

Son zamanlarda bu tür abuk subuk şeyler dahil bir çok şeye ani tepki verir oldum. Geçen adam (eşim) eve ne lazım diye mesaj attı rutin akşam mesajlaşması. Dedim ekmek ve yumurta. Mesaj atmış başka bir şey lazım değil mi bu kadar mı? Sen misin bunu yazan. Başladım döşemeye " ben gerizekalı mıyım olsa yazarım de mi? Ne lazımsa yazdım işte" vs yazdım.
Adam şok tabi.
Eve geldi ses etmiyor dedi tabi bizim deli yine delirmiş.
Geçti usulca mutfağa yemek yaptı falan.
Ben de insan bi merhaba der ben geldim der dedim. O da sinirlisin dokunmak istemedim dedi. Tabi yine ben sinşrliysek bi sebebini sor o zamam flama diye sıvadı bi güzel.

Tabi sonra dedim malsın kızım sen. Bilmitoeum ki neye sinirliyim. Ota b'ka uçan kuşa.

Nedir hanımlar bunun sebebi.
Adet olmadım bayadır 15 16 ay oluyor gebelik vs. Geçen ay bi oldum daha yok piyasada... Tiroid baktırıyorum her şey enfes görünüyor.
Normalde de gergin bir insanımdır ama yani oha bu kadar da değil. Normal rutin içinde normal şeylere kızarım vs.
Psikiyatri randevusu arıyorum şu ara da zıkkım randevular dolu. Ne sorunlu milletiz randevu yok 6 psikiyatrda da.

Var mı bir taktiğiniz sinirlenince ne yapıyorsunuz?
Valla bu sinir beni bitirecek.
Midem taş oluyor resmen yemek yiyemez oldum...
Başım çatlıyor sinirden.
Acaba tiroidden başka ne etkiler ki bunu?
Ferritin aşırı düşük bu parada en son 5 Di.
Sonra om da sinirlendim attım ilaçları bi işe yaramıyor diye 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
B12 500 civarı.
D vitamini azcık düşmüş 14 15 olmuş 45 Di meret gebeyken.
Kanım 12.8 doktor gayet iyi dedi...
Başja ne olabilir ya???
demir eksikliği ve omega eksikliği sinirlilik hali yapabiliyor. doktorunuza danışın kan durumunuza baksın. vitamin takviyesi gerekebilir

İçinde çözümlenmeden halledilmiş bir problemin var mı?Herhangi bir haksızlığa uğrayıpta hakkını alamadığın bir şey,hesaplaşmadan kapatılan bir iliş ki.Bunlar sonra çok fena öfkeye sebep oluyor

ben bekarken böyleydim, kendimi harap ederdim aileme de illallah ettirdim, annem seni bizden başkası çekmez diyordu, evlenince düzeldim yine asabiyim ama hep kendime hatırlatıyorum kimse benim nazımı çekmek zorunda değil, bir de iş güç o kadar uğraş var ki, kafa dolu olunca sinirlenmeye fırsat kalmıyor, örgü falan bi hobi uğraş mı bulsanız

Acaba son dönemlerde travmatik bir olay yaşamış olabilir misiniz? Belki de stres yüklüsünüz beyin rahatlayamıyor. Ben de böyleyim çünkü. Farkında olmadan bir şeye takılıyorum ve stres yapıyor

Sanki beni anlatmissiniz.
Sabahtan sinirliyim ama neye sinirlendiyimi bilmiyorum)))
Bazen neye sinirlendiyimi bile bulamiyorum, uzun uzun dusunuyorum.

Huysuzlugun adını sinir koymuşlar..kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin ve sürekli telkinde bulun..gidin yüzünüzü yıkayın..güzel nefes falan alın ama kimseye eşyaya insana herneyse biseylere sinirlenmemeyi ogrenin.

Bende öyleyim ama bunla yaşamayı öğrendim adeta bir hulk um o diyor ya gülerek ben her zaman sinirliyim diye aha o benim :70:
Yaş ilerledikçe sakin kalmayı başardım tabi dıştan, içimi sormayın izin vermiyorum çikmasına yoksa etrafımda kimse kalmaz :27:

Troid gibi kan degerlerindeki değerler belki etkiliyodur sinir sistemimizi ama yinede insanın içinde varsa sinir, bu işin bahanesi.
Bence sizi seven böyle sevsin ama sizde sizi sevenlerin sınırlarıni zorlamayin.

Yaş ilerledikçe daha bir duruluyor insan.
Çünkü daha fazla şey yaşıyorsun kaybediyorsun kazaniyorsun ve sonuçta hayatın huzurluyken daha güzel olduğunu farkediyorsun hem kendin hem de ailen için.
Şimdi git sarıl eşine ve evladına yeniden başla bakalım. Özür diliyorum demek istersen de eşine bu seni rahatlatır.

Var mı bir taktiğiniz sinirlenince ne yapıyorsunuz? Demişsin ya.. şükrediyorum ben😊😉

Hanımlar.
Başımda bir bela yemin ederim dünyayı yakıcam o derece...

Öfke..

Ya deliriyorum.
Öfkeden sinirden kafayı yiyorum..

Mesela neden sinirleniyorum...
Sofraya Çatal koymayı unutmuşum misal o an o mutfağı yaksam içim Soğumaz kendimi kessem dinmez sinirim.

Son zamanlarda bu tür abuk subuk şeyler dahil bir çok şeye ani tepki verir oldum. Geçen adam (eşim) eve ne lazım diye mesaj attı rutin akşam mesajlaşması. Dedim ekmek ve yumurta. Mesaj atmış başka bir şey lazım değil mi bu kadar mı? Sen misin bunu yazan. Başladım döşemeye " ben gerizekalı mıyım olsa yazarım de mi? Ne lazımsa yazdım işte" vs yazdım.
Adam şok tabi.
Eve geldi ses etmiyor dedi tabi bizim deli yine delirmiş.
Geçti usulca mutfağa yemek yaptı falan.
Ben de insan bi merhaba der ben geldim der dedim. O da sinirlisin dokunmak istemedim dedi. Tabi yine ben sinşrliysek bi sebebini sor o zamam flama diye sıvadı bi güzel.

Tabi sonra dedim malsın kızım sen. Bilmitoeum ki neye sinirliyim. Ota b'ka uçan kuşa.

Nedir hanımlar bunun sebebi.
Adet olmadım bayadır 15 16 ay oluyor gebelik vs. Geçen ay bi oldum daha yok piyasada... Tiroid baktırıyorum her şey enfes görünüyor.
Normalde de gergin bir insanımdır ama yani oha bu kadar da değil. Normal rutin içinde normal şeylere kızarım vs.
Psikiyatri randevusu arıyorum şu ara da zıkkım randevular dolu. Ne sorunlu milletiz randevu yok 6 psikiyatrda da.

Var mı bir taktiğiniz sinirlenince ne yapıyorsunuz?
Valla bu sinir beni bitirecek.
Midem taş oluyor resmen yemek yiyemez oldum...
Başım çatlıyor sinirden.
Acaba tiroidden başka ne etkiler ki bunu?
Ferritin aşırı düşük bu parada en son 5 Di.
Sonra om da sinirlendim attım ilaçları bi işe yaramıyor diye 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
B12 500 civarı.
D vitamini azcık düşmüş 14 15 olmuş 45 Di meret gebeyken.
Kanım 12.8 doktor gayet iyi dedi...
Başja ne olabilir ya???
Sizde annemi gördüm. Kesinlikle menapoz belirtileri. Kadın doğuma görünün (eğer gitmediyseniz)

Bende senin gibi takıntılı. Ve sinirliydim adamlara yazık yeminlen pervane oluyorlar bize randevu aldım psikiyatriye ilaçı aldım sakinim 🤣🤣

bende de var o. annem benim bardağımın yerini değiştirse bulamasam kafayı yerim tüm bardakları şangırt diye duvara çarpasım gelir. ya da bir anda çok gerzek şeylere delirip adam boğazlayacak kadar parlayabilirim. tiroid var ama bende. belki sendeki problem de odur. kontrol edemiyoum elim ayağım titrer tutmaz sinirden o denli.

Icinizden 7'ye kadar sayin, bilinc alti temizliğini araştırın, boşuna psikolog aramayın isteğiniz mucizevi etkiyi kısa sürede göremezsiniz. Bir de her gece uyumadan önce mutlaka kendinize hayatınızdaki güzel şeyleri hatırlatıp sukredin, vücudunuzun her bir zerresinin rahatladığını, bütün gerginliginizin gidip ipek gibi bir hafifliğin ferahligin bütün vucuduza yayıldığını hissetmeye çalışın. Eğer mümkünse bunu geceleri ılık düşün üzerine yapın. Hergun mutlaka 2 fincan papatya cayi için. Gerçek papatya bulun ama. Lütfen bu kötülüğü kendinize, vücudunuza, en sevdiklerinize, ne zaman biteceğini bilmediğiniz güzel hayatınıza yapmayın. 5 dakika sonra kimlerin ardından aglayacaginizi veya yaşıyor olup olamayacağınızı bilemezsiniz. Dalga dalga etrafa yayacaginiz bu gerginlikten bir an önce sıyrılıp çıkın.

Valla ben de acıdım.
Zavallı o da. Şaştıı kaldı. 15 gündür içine cin girdi senin diyor.
Volkan patlıyor içimde.
Dokunulmaya falan da tahammül edemez oldum
Biri yanlışlıla elini değse parçalayasım geliyor.
İşte geçen hafta dahiliyeye gittim.
Adam kadın doğuma git bi dedi
Ne alaka?
Altta yatan bir sebeb var bastirmissiniz söyleyin kurtulun yahut yüzlesin yada kime kizdiysan yol bir güzel gecer

Back
X