Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana ne dediniz ya
Size neyse o zaman emri vaki konuşmana da gerek yok.
Emri vaki mi :)
Ah tatlımm ben bir kere daha şokinnggg

sadece yaşın o kadar küçük ya da o kadar bilgisizsin ki ( evlilik konularında ) bir nevi abla tavsiyesi diyelim.

Yolun bahtın açık olsun, cici kız.

Emri vaki mi :)
Ah tatlımm ben bir kere daha şokinnggg

sadece yaşın o kadar küçük ya da o kadar bilgisizsin ki ( evlilik konularında ) bir nevi abla tavsiyesi diyelim.

Yolun bahtın açık olsun, cici kız.

Seninde tatlım
Beğendiğine like, beğenmediğine unlike :)

Valla evli degilim çocuğumda yok ama düşünüyorumda söz konusu oğlumun sağlığı olursa karısı benim için dış kapının dış mandalı olur... grip veya kanser fark etmez oğlum hasta yanîna gidicem,gelin hanım ev dağınık diye beni eve almayacak kıyameti koparırım... yahu birde şu ev dağınıklığını neden bu kadar takar olduk,kendi annemizden çekinecek kadar... bırak ev dağınık kalsın siz işteyken kadın gelip bi tas çorba bi kap yemek yapmak istemesi şükür sebebiniz olmalı ya

O zaman görmek istiyorum diyebilir bu hakkı kimse anneden alamaz ama çorba yapıcam demesi bir hakaret niteliğindedir
Kadin gelip gormek istiyorum demis oglu gel demis. Konu sahibi ben yokken neden geliyor bana neden sormuyor demis siz anlamadiniz sanirim. Corba neden hakaret onu da ben anlamadim:)

Aksine beni çok sever :)
Kayın valideniz oğluna biraz fazla düşkün olabilir, ama bunu rekabete dönüştürmenin anlamı yok,ben eşimin karısıyım, kayın validem annesi, yerlerimiz çok farklı, oğlunu istediği kadar da sevsin, ben de mutlu olurum. Ayrıca en çok hasta olunca annemi ararım, yokluğunu hissederim, sadece yanlış bir zamanda sinirlenmişsiniz bence.

Seninde tatlım
Beğendiğine like, beğenmediğine unlike :)
o kadar tecrübezsizsin ki belli buraya bunu yazıyorsan demekki insanlardan tavsiye istiyorsun ama sana nacizane tavsiye verenleri de tersliyorsun insanlar sana yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor ama sen dalga geçer gibi burda cevap veriyorsun bu böyle olmaz hanım kız madem dertleşmek amacın o zaman eleştirilerede açık olacaksın

eşimin annesi çocuğuna sarilip öperken bana soracak değil heralde
oğlunuz olsa evlenince sarilip opmyecekmisiniz karisi kiskanirmi kizarmi diyemi düşüneceksiniz?
bu bencillikte kaçınci level allah aşkina
kadin sizi niye kiskansin ???
yarin olmasin tabi ama bir ayrilsaniz anne yine anne siz kim olarak kalacaksiniz?

yapsın çorba gelsin baksın oğluna yani ne var bunda?yatak odasına girmesi,vakitli vakitsiz araması dışında kötü birşey görmedim.ev dağınık olsa da olur nede olsa yabancı değil.

[/QUOTE]
Kadin gelip gormek istiyorum demis oglu gel demis. Konu sahibi ben yokken neden geliyor bana neden sormuyor demis siz anlamadiniz sanirim. Corba neden hakaret onu da ben anlamadim:)

Çünkü bazı kadınlar bunu "bana sanki oğluna bakamıyormusum, beceriksizmisim gibi davranıyor" diye anlıyor ve buna kinleniyor.halbuki olay bir çorba 🥣

Şu kadın kadının düşmanıdır muhabbetini kesin bi erkek yapmıştır,zeytinyağı gibi üste çıkmak için. Bizim kendini bilmez içgörüsü sıfır buldumcuk kadınlarımız da bayılıyor bu lafa,çıkın dışarı kkyi yıkıycam öyle gıcık oldum,sirke filan dökücem farkındalık gelsin nazar gitsin 😃

Siz çorba yapmış olsanız kayınvalideniz ben çorba yapıp getiricem dese sinirlenmez miydiniz ??

Kayın valideniz oğluna biraz fazla düşkün olabilir, ama bunu rekabete dönüştürmenin anlamı yok,ben eşimin karısıyım, kayın validem annesi, yerlerimiz çok farklı, oğlunu istediği kadar da sevsin, ben de mutlu olurum. Ayrıca en çok hasta olunca annemi ararım, yokluğunu hissederim, sadece yanlış bir zamanda sinirlenmişsiniz bence.

Bende aynı şeyi diyorum, aksi bir şey yazmadım.
Ben eşi, onunda annesi olduğunun zaten farkındayım.
Farkında olmayan kv

Bende hasta olsam kalkamayacak durumda olup evde tek olsam annemi isterim tabiki kolay kolay hasta olup yatayim demem genellikle ayakta geciririm ama annem gelmek istese kimseyede sormam sevinirim hatta bir tas corba yapıp ilgilendi diye allah razi olsun derim bunun hamileligi var hastalıgı düğün dernegi var ailemizden illa yardım alıyoruz dagınıklikta olabilir işe gidiyorsunuz eşinizde hasta takmayın bu kadar herşey dört dörtlük olmuyor malesef

ay ay gul gul öldum valla çok yaşa, hemşire gibi anne gibi bakmışsın, annesini aratmadığını duşunmuşsun ama adam yine de annesinin çorbasını istemiş :KK53:
yarışan anne değil de sensin gibi geldi uzaktan, yakından da öyle geliyo.
yıldönumu kutlar pasta getirir,sosyal medyada yorum yapar diyo ya, olaya bak, kadın duşunceli diye azar yiyo.
kocanın yerinde başkası olsa sana cevabını çok iyi verirdi şu tavırların için, ama dua et ki çok iyi bir anne tarafından yetiştirilmiş efendi biri belli.

Çünkü bazı kadınlar bunu "bana sanki oğluna bakamıyormusum, beceriksizmisim gibi davranıyor" diye anlıyor ve buna kinleniyor.halbuki olay bir çorba 🥣
[/QUOTE]
Bir nevi sen hastaylen ve eşin evdeyken babanın gelip hastaneye götürdüğünü düşün bu durum ne kadar ironikse ben evdeyken çorba yapmışken kayınvalidemin çorba yapması da benim için saçmadır

Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?

Annesine diyosunuz ama sizde 3 yaşında gibi davranıp bakmışsınız bence🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X