Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelinim oğluma böyle davransa gaza gelip minnoşum diye sevip sarıp sarmalar mıyım acaba,benim onun annesi uleyn der miyim acaba😂 Kadını bu halleriniz mecburen ayaklandırıyor olabilir,on yıl sonra muhtemelen kel ve göbekli olacak bi kamil için bu hizmet çok fazla,totosunu kaldıracaksınız kendini bi halt zannedecek 🥳

Bir de ufacık çocuk mu yapma o kadar diyene "kocam o yapacağım tabi" diyorlar. Oldu olacak kazık kadar adamın burnunu burun aspiratörüyle temizlesinler..

Ben 3 yaşındaki oğluma şimdiden yapabileceği şeylerin sorumluluğunu veriyorum. Kime neden bu kadar hizmet? En fazla bir bitki çayı yapar, ilaç iç diye hatırlatır yatar uyursun..

Hayır aslında tam da kınadığı kv sinin profilinde. Ben yapacağım diye kinleniyor..

Kv oğluna, konu sahibi kocasına.. Sonra da kendi çocuğuna..

Gerçekten gelin kaynana toprağına çekermiş, tam o hesap.
Kocası "grip" oldu diye, bakın grip allaha şükür ciddi bir hastalık değil, hepimizin senede 2 3 kez geçirdiği bir hastalık olan grip diye sabah 5 e kadar başını bekleyen, ayağının altına vicks süren kadın oğluna ileride ne yapmaz ki :-)

Bir de ufacık çocuk mu yapma o kadar diyene "kocam o yapacağım tabi" diyorlar. Oldu olacak kazık kadar adamın burnunu burun aspiratörüyle temizlesinler..

Ben 3 yaşındaki oğluma şimdiden yapabileceği şeylerin sorumluluğunu veriyorum. Kime neden bu kadar hizmet? En fazla bir bitki çayı yapar, ilaç iç diye hatırlatır yatar uyursun..

Hayır aslında tam da kınadığı kv sinin profilinde. Ben yapacağım diye kinleniyor..

Kv oğluna, konu sahibi kocasına.. Sonra da kendi çocuğuna..
Aynen öyle. Ayak vikslemek diyince bile içim bir tuhaf oldu ne gerek var yani.

Hasta olunca gelip bakacaksa niye evlendirdi diyor birde 😅 sanki koskoca adamların başında grip oldu diye sabaha kadar durmak için evleniyoruz, bu mudur yani 😅

Dolapta çorbada vardı, konu sahibi mükemmel bir eş olarak herşeyi halletmişken, neden bir anne olarak oğlunu merak edip yanına gitsin, anne kim ki eşin yanında. Bu kadar sinir bundan.

Aynen öyle. Ayak vikslemek diyince bile içim bir tuhaf oldu ne gerek var yani.

Hasta olunca gelip bakacaksa niye evlendirdi diyor birde 😅 sanki koskoca adamların başında grip oldu diye sabaha kadar durmak için evleniyoruz, bu mudur yani 😅

Dolapta çorbada vardı, konu sahibi mükemmel bir eş olarak herşeyi halletmişken, neden bir anne olarak oğlunu merak edip yanına gitsin, anne kim yanıt eşin yanında. Bu kadar sinir bundan.
Ayağına vicks sürülen adam o çorbayı alıp niye ısıtsın,ağzına kaşıkla taze çorba vermek için yarışan var ayol 😂

konu kaynana olunca insanlar tuvalette os.rsa yhaaa ben ve kocişime ait olan evde nasıl yapar bunu diye sinirlenmek,gıcık kapmak için bir sürü teyyareden bahane buluyorlar.
Benim yerimde olsanız kafaniza huni geçirir evin içerisinde deli gibi koşardınız demekki.
kocaya viks sürülecek kadar tapılıyor ama onu doğuran anneye zerre tahammül yok hemde etten püften nedenlerden

Kocam okumasın bunları :)) Ne o öyle bebek gibi bakmışsınız , altı üstü grip olmuş . Üstelik uuumamissiniz.

Neden kızıyorsunuz, bırakın gelmek duruyorsa gelsin , yapsın çorbasını.

Çalışan kadinsiniz , geceniz zor geçmiş normal değil mi dağınık olması .

Rahat olun derdiniz daginikliksa.

ay ben sizin eski konularınıza baktım da siz çok garip bi hal içindesiniz.

İlginç bir vaka... :işsiz: Tıpta şey diyorlar bu duruma... Rahat batması.

Ya burda konu sahiplerine sebepsiz fazla yükleniliyor insanlar konu açmaktan çekinir hale gelmiş bulunmakta..
Konu sahibi fazlasıyla haklı yok gelme demişsin yok aralarına girmişsin yok kirli çarşafı mı havalandırıyorsun arkadaşım kadının ne demek istediğini bal gibi anlıyorsunuz..
Annesidir gelip görmek ister gelsin görsün eyvallah ama o evde eşi varken annesinden çorba istemesi veya annesi ben çorba yaparım demesi KAYINVALİDESİNİN GELİNLE SİD*K YARIŞTIRMASIDIR Ki ben her zaman anne yemeğini savunan bir insanım 20 senelikte evli olsan kocanın gözünde annesinin yaptığı yemekler farklıdır ama bu KONUDA YAPILAN ŞEY SAYGISIZLIKTIR.
Bayan annesiyle görüşemez annesi gelemez demiyo ince detaya dikkat edip yorum yapın yada YAPMAYIN insanları kırınca mutlu mu oluyorsunuz ??
Birde kadın çarşafları kaldırıp YATAĞI havalandırmış buda her kadının yaptığı bir şey bundada dalga geçilecek bir şey yok.
Corba bahanedir belki gelip nasil oldugunu gormek istiyordur kadin.

Nasıl hastalıklı sevgiler, aşklar yaşıyorsunuz insan gerçekten hayret ediyor.
Geliniyle yarışan, gelinini kıskanan kayınvalideler, kayınvalide olmaya heveslenen gelinler...
Ben sevdiğim adam o kadar hastaysa bütün gün yalnız kalacağına onu doğuran, büyüten, onca sene yedirip içiren annesi yanında olsun isterim. Gözüm arkada kalmamış olur.
Ben mi yanlış seviyorum sizde mi bir yanlışlık var anlayamıyorum.

Bu hareketleri ile sizi sinirlendirdiğini anladıysa inada da yapabilir, siz de inadına eşiniz ile iyi olmaya bakın..

Bi konunda da yazmıştım bir kaç seneye ben bu evin kadınıyım modlari geciyor merak etme ;) ayrıca adam hasta anası merak etmiş geliyor bi çorba yemek yapar yersiniz sizde yorulmuşsunuz ama kv de ağzıyla kuş tutsa yaranamiyor anlaşılan boyle bi tanıdıgım vardı annesi yemek yapar verirdi ben yapamıyor muyum derdi :70: valla kvdem ne verirse karınca gibi evime taşiyorum ve afiyetle yiyorum sagolsun

konu kaynana olunca insanlar tuvalette os.rsa yhaaa ben ve kocişime ait olan evde nasıl yapar bunu diye sinirlenmek,gıcık kapmak için bir sürü teyyareden bahane buluyorlar.
Benim yerimde olsanız kafaniza huni geçirir evin içerisinde deli gibi koşardınız demekki.
kocaya viks sürülecek kadar tapılıyor ama onu doğuran anneye zerre tahammül yok hemde etten püften nedenlerden
okadar haklısınız ki 2 yıl birlikte yaşadık herzaman kızdığım kırıldığım noktaları oldu onun da bana olmuştur ama asla bir gün saygısızlık edip ağzımı açmadım. evlendiğimizin ilk zamanları gel öpim oğlum seni ah yavrum der sarılırdı hiçte kıskanmadım tek aklıma gelen bende keşke annemin yanında olsam öpsem koklasam özlemim oldu. okadar çok müdahalecidir ki kv yinede yaşı gereği idare etmeye çalıştım çalışıyorumda. ben hasta olduğumda annem nasıl bana bakmak yanımda olmak isterse onunda annesi tabiki yanında olacak oğlunu görüp ona bakmak onu rahatlatıcaksa tabiki yapıcak bukadarda gaddar olmasınlar ya

İzin alsın demiyorum arayıp haber vermesi gerekiyor bende evime haberim olmadan kimse gelsin istemem bu eşimin annesi bile olsa yaptığı gayet mantıklı sizede aynı şeyi yapsa kayınvalideniz tepki verirsiniz burda konuşuyosunuz yok el kızı bilmem ne diye saçma sapan
O evin öteki sahibi olan oğluna söylemis işte daha ne yapacak ferman mı gondersin

Herkese kucak dolu sevgiler :KK68:

Eşim 2 gündür ağır derece de grip oldu, evde yatıyor. Dün eve gidince ona güzelce baktım, çorbasını, ilacını, çayını, meyvesine kadar yedirdim.
Gece yatarken boynunu, sırtını, ayaklarının altını vikisledim yatırdım. İnanın kızlar gece ona bakacağım diye hiç uyuyamadım. Sürekli terledi; uyandırdım, kıyafetlerini değiştirdim yatırdım. En son sabah 5 ti hala ayaktaydım ve o halde işe geldim. Sabah olunca salona yatırdım onu yatağın çarşafları kirlendi diye. Yatağı da sabah kapatmadım hava alsın akşama kadar kurusun diye. Gece üstünden çıkardığı her şeyi küçük odama koydum, terli haldeler akşama makineye girecekler. O odada bir de çamaşır askılığım durur, akşamdan çamaşır asmıştım. Anlayacağınız akşam feci halde yorgun ve evim dağınık kaldı. Şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama eşim iyi olsun diye ses etmedim. Yemeğe çıkarken aradım nasıl oldun diye, daha iyiyim birazdan annem gelecek dedi. Sinirlerim tepeme çıktı o an. Ben neyim dedim, ne alaka dedi. Evin hali ne halde dedim, bana sormadan beni aramadan nasıl geliyor dedim. Çorba yapacakmış dedi, akşam ben sana yaptım, fazlası dolapta dedim. Artık insanlara diyecek lafım kalmadı.
Benim eşim evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var. Annesi ona fena halde düşkün. 30 yaşında olmasına rağmen, 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. Evet oğlu tabiki de gelecek çorba yapacak vs neyse ama bana soracak. Ben o evin kadınıyım. Arkamı döndüğüm her an kocamın yanında annesini görmek istemiyorum. Böyle şeylere çok gülerdim ama kv benimle yarışıyor. Yok yatak odasına bakabilir miyim, yok ne yapıyorsunuz bakayım ( gecenin bir yarısı arar). Aralarına hiç bir zaman girmedim, öyle bir derdim de yok ama kocamı görünce çocuk gibi sarılması, annişim, minnoşum sana yemek yaptım al evine götür demesi, sürekli gel sana sarılayım, öpeyim demesi..Artık bıktım! Beni sevsin annesini sevmesin demiyorum, aralarındaki sevgiye de karışmadım ama bu tavırları beni delirtiyor. Yıl dönümü olur, özel bir gün olur eve pasta alır gelir, sosyal medyadan sürekli kutlar, her fotoğrafımıza yorum yazar. Artık patlama noktasına geldim. :KK47::KK47:
Benim tavrımı soranlara; bugüne kadar lafımı hiç çekmedim. En başından samimi olmadım, hep mesafeliydim.
Hiç bir şeye karıştırmadım (2 tarafı da)
Bana karışabileceğini sanıyor ama avcunu yaladı.
Saygımı hiç bozmadım ama kendi bildiğimi yaptım.
Ama ne yaparsam yapayım kadın bu tavırlarından vazgeçmiyor.
Benim artık sabrım tükeniyor.
Daralıyorum kızlar.
Nefes alamıyorum :KK43:
Yav neden ? Neden diye soruyorum size?

Bırakın baksın oğluna bu kadar kasmayın rahat olun biraz ..Ömür kısacık neyin mücadelesini veriyorsunuz?
Kadın size birebir rahatsızlık vermiyorsa salın gitsin..Kendinizi de üzmeyin kadını da ..

Evet biraz alışılmadık bir durum ama oğluna çorba yapması o adamın sizin kocanız olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki !

Ayağına vicks sürülen adam o çorbayı alıp niye ısıtsın,ağzına kaşıkla taze çorba vermek için yarışan var ayol 😂

Dimi birde sabaha kadar başında nöbet tutulmuş bir koca o 😅 bizim kendi başının çaresine bakan kocalarla kıyaslamamak lazım, 😅

Şöyle diyim yine genel olarak,
Bir iki video atılmış ben saksı değilim diye evet ben saksı değilim çünkü burada saksı olan kadınların
ne kadar aşağılandığını, ne kadar yerden yere vurduğunuza ben şahidim.
Her şeyin içinde kaldığını, özel hayat diye bir durum olmadığından hep şikayetçi oldu durdular.
Sessiz olunca aşağıladınız, sesi çıkana da kötü kalplisiniz, eşinize annesi gibi davranıyorsun, kv yle yarışıyorsun vs gibi hakaret ettiniz.
Ben hiç birisi değilim kızlar.
Ben sadece evimde hayatın zorluğuna karşı, evimde sevgiyle yaşamaya çalışan bir kadınım.
Saygı duyulması ve karışılmamasını istiyorum hepsi bu.
Diğer konularımdan vurmaya çalışmışsınız,
O konularımda da bu konumda da savunduğum tek şey evime müdahale edilmemesi.
Sizlere soruyorum hanginiz kv bu kadar çok karışsa müdahale etse razı olursunuz?
Hepiniz şikayet eder, konu açarsınız.
Ama şimdi ben açınca kötü gelin oldum, saygısız oldum bilmem ne.
Kendi başınıza gelse şikayet etmez miydiniz?
Hepiniz edersiniz biliyoruz.
Ama şuan hedef benim yerden yere vurun, alay edin, dilediğiniz gibi konumu istediğiniz yere çekin.
Çarşafa kadar dil gelmiş pes diyorum :)
Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye.
Bİr kez daha doğruladınız.
Ben böyleyim iyi yada kötü müdahale edilmesini istemiyorum, benimle yaşayan insanlar buna saygı duymak zorundalar, yoksa
keyifleri bilir.
Bir de birisi şey yazmış 3 çocukla kalırsın falan diye, eşimle ayrılmak gibi durumumuz yok heveslenmeyin :)
Zaten herkes çok mutlu, kv siyle çok iyi anlaşıyor o yüzden burada konular açılıp duruyor :)

Tanımıyorsunuz 2-3 cümlemle yargılamayın.
Burada kim sizi tanıyor pardon?
Anonim olarak bulunuyoruz.
Ve bende empati yaparak cevap verdim.
Ben hasta olsam eşim annem için evime ( bu arada aslında ikimizin evi sırf benim değil ) izinsiz giremez dese cok bozulurum. Eşime algım değişirdi. Onu yazdım. Tamamen empati yaptım.
Yani tüm yorumları okudum. Kayınvalidesiyle kavgalı olanlar bile size hak vermemiş.
Yani haksızsınız.
Aklımda şu soru var: " Sizin aile yapınız çok mu sertti? Sizde hastalık halinde bile merhamet yok muydu? Anneniz veya babanız sizi hiç minnoş kızım tatlım balım sekerim diye sevmedi mi?
Aklımda deli sorular..
Not: Bu arada ben 32 yaşındayım. Hâlâ anneme anniş babama babiş derim. Onlarda bana fistik parçam der. Yaş 32 yani.. Eşinizden büyüğüm. Ama anne ve babamın gözünde hala küçük kızlarıyım.
Son lafim size empati kurun empati.
Empati gerekli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X