Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 çocuğuna değil sadece eşime karşı böyle davranışına kızıyorum.
Bakıyorum yani diğerlerine gayet normal ama benim eşime gelince yelkenler fora.
Annesidir sevecek, sevilecek ama kendimden öncesini biliyorum.
Bunları görünce inanasım gelmiyor.
Kadın laftan anlamıyor Loreth, cidden bak eşim iyi de konuşsa, kötü de konuşsa kadın yapacağım diyip yapıyor.
Eşimin annesinde de var bu oğluşum durumları. Kızını da sever ama oğlunu sevdiği tarzda cümlelerle sevdiğini hiç duymadım. Bu açıdan sinir bozucu. Kızını da öyle sevsin değil mi, kızının eksiği ne ya da oğlunun fazlası ne? Ya da bu artistlik kime? :confused:Yine de bize ne tabi. Bence siz genel olarak kadından hoşlanmadığınız için, kafanıza takmamanız gereken şeyler de takılır hale gelmiş. Çocuğu hasta olan bir insanın, çocuğunun evine giderken haber vermesine gerek yok. Bu durumdan hoşlanmamanızı anlarım ama tepki göstermeye hakkınız yok bence. Ama hayatın normal seyrettiği günlerde, özel günlerde çat kapı geliyorsa, ben de olsam çıldırırım. İki durumu birbirinden ayırt etmek lazım.

Eşimin annesinde de var bu oğluşum durumları. Kızını da sever ama oğlunu sevdiği tarzda cümlelerle sevdiğini hiç duymadım. Bu açıdan sinir bozucu. Kızını da öyle sevsin değil mi, kızının eksiği ne ya da oğlunun fazlası ne? Ya da bu artistlik kime? :confused:Yine de bize ne tabi. Bence siz genel olarak kadından hoşlanmadığınız için, kafanıza takmamanız gereken şeyler de takılır hale gelmiş. Çocuğu hasta olan bir insanın, çocuğunun evine giderken haber vermesine gerek yok. Bu durumdan hoşlanmamanızı anlarım ama tepki göstermeye hakkınız yok bence. Ama hayatın normal seyrettiği günlerde, özel günlerde çat kapı geliyorsa, ben de olsam çıldırırım. İki durumu birbirinden ayırt etmek lazım.

2 sini de yapıyor

Herkese kucak dolu sevgiler :KK68:

Eşim 2 gündür ağır derece de grip oldu, evde yatıyor. Dün eve gidince ona güzelce baktım, çorbasını, ilacını, çayını, meyvesine kadar yedirdim.
Gece yatarken boynunu, sırtını, ayaklarının altını vikisledim yatırdım. İnanın kızlar gece ona bakacağım diye hiç uyuyamadım. Sürekli terledi; uyandırdım, kıyafetlerini değiştirdim yatırdım. En son sabah 5 ti hala ayaktaydım ve o halde işe geldim. Sabah olunca salona yatırdım onu yatağın çarşafları kirlendi diye. Yatağı da sabah kapatmadım hava alsın akşama kadar kurusun diye. Gece üstünden çıkardığı her şeyi küçük odama koydum, terli haldeler akşama makineye girecekler. O odada bir de çamaşır askılığım durur, akşamdan çamaşır asmıştım. Anlayacağınız akşam feci halde yorgun ve evim dağınık kaldı. Şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama eşim iyi olsun diye ses etmedim. Yemeğe çıkarken aradım nasıl oldun diye, daha iyiyim birazdan annem gelecek dedi. Sinirlerim tepeme çıktı o an. Ben neyim dedim, ne alaka dedi. Evin hali ne halde dedim, bana sormadan beni aramadan nasıl geliyor dedim. Çorba yapacakmış dedi, akşam ben sana yaptım, fazlası dolapta dedim. Artık insanlara diyecek lafım kalmadı.
Benim eşim evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var. Annesi ona fena halde düşkün. 30 yaşında olmasına rağmen, 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. Evet oğlu tabiki de gelecek çorba yapacak vs neyse ama bana soracak. Ben o evin kadınıyım. Arkamı döndüğüm her an kocamın yanında annesini görmek istemiyorum. Böyle şeylere çok gülerdim ama kv benimle yarışıyor. Yok yatak odasına bakabilir miyim, yok ne yapıyorsunuz bakayım ( gecenin bir yarısı arar). Aralarına hiç bir zaman girmedim, öyle bir derdim de yok ama kocamı görünce çocuk gibi sarılması, annişim, minnoşum sana yemek yaptım al evine götür demesi, sürekli gel sana sarılayım, öpeyim demesi..Artık bıktım! Beni sevsin annesini sevmesin demiyorum, aralarındaki sevgiye de karışmadım ama bu tavırları beni delirtiyor. Yıl dönümü olur, özel bir gün olur eve pasta alır gelir, sosyal medyadan sürekli kutlar, her fotoğrafımıza yorum yazar. Artık patlama noktasına geldim. :KK47::KK47:
Benim tavrımı soranlara; bugüne kadar lafımı hiç çekmedim. En başından samimi olmadım, hep mesafeliydim.
Hiç bir şeye karıştırmadım (2 tarafı da)
Bana karışabileceğini sanıyor ama avcunu yaladı.
Saygımı hiç bozmadım ama kendi bildiğimi yaptım.
Ama ne yaparsam yapayım kadın bu tavırlarından vazgeçmiyor.
Benim artık sabrım tükeniyor.
Daralıyorum kızlar.
Nefes alamıyorum :KK43:
Allah yardımcın olsun bacım.Ben boşandım kurtuldum.Maddi sorunda vardı böyle manevi sorunlarda .Her zaman dip dibe olmak istıyorlardı.Gitmek istemedıgım zaman kıyamet koppuyordu.Ben 30 yıl onlarla yaşadım benı aılemden koparamazsın dıodu.Oysakı yorgunum hayatım bugun evimizde kalalım dedim diye.El ele tutuşup oturdsunlar şimdi.Kına yollucaktımda umrumda bile değil.Allaha havale ettim ben.Burda eşin suçlu anne bi eşime sorayım ev müsaıtmı dıyebılır canım.Ama annesi çorba yapabılır.Bu normal .Ben seni çok ıyı anlıyorum.Size sormadı diye bu tepkınız.Ama oğluna sormuş oğluda kabul etmiş.

Kocanızı kayınvalidenizden kıskanıyorsunuz bence. Oğlum hasta ve yalnız olacak, gidip çorba yapmak için gelinim den izin alacağım. Kusura bakmayın ama gelinim bu durumda benim için dış kapının dış mandalı olur. Beni oğluma yabancı biri gören birine tavrım da bu olur.

Şöyle diyim yine genel olarak,
Bir iki video atılmış ben saksı değilim diye evet ben saksı değilim çünkü burada saksı olan kadınların
ne kadar aşağılandığını, ne kadar yerden yere vurduğunuza ben şahidim.
Her şeyin içinde kaldığını, özel hayat diye bir durum olmadığından hep şikayetçi oldu durdular.
Sessiz olunca aşağıladınız, sesi çıkana da kötü kalplisiniz, eşinize annesi gibi davranıyorsun, kv yle yarışıyorsun vs gibi hakaret ettiniz.
Ben hiç birisi değilim kızlar.
Ben sadece evimde hayatın zorluğuna karşı, evimde sevgiyle yaşamaya çalışan bir kadınım.
Saygı duyulması ve karışılmamasını istiyorum hepsi bu.
Diğer konularımdan vurmaya çalışmışsınız,
O konularımda da bu konumda da savunduğum tek şey evime müdahale edilmemesi.
Sizlere soruyorum hanginiz kv bu kadar çok karışsa müdahale etse razı olursunuz?
Hepiniz şikayet eder, konu açarsınız.
Ama şimdi ben açınca kötü gelin oldum, saygısız oldum bilmem ne.
Kendi başınıza gelse şikayet etmez miydiniz?
Hepiniz edersiniz biliyoruz.
Ama şuan hedef benim yerden yere vurun, alay edin, dilediğiniz gibi konumu istediğiniz yere çekin.
Çarşafa kadar dil gelmiş pes diyorum :)
Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye.
Bİr kez daha doğruladınız.
Ben böyleyim iyi yada kötü müdahale edilmesini istemiyorum, benimle yaşayan insanlar buna saygı duymak zorundalar, yoksa
keyifleri bilir.
Bir de birisi şey yazmış 3 çocukla kalırsın falan diye, eşimle ayrılmak gibi durumumuz yok heveslenmeyin :)
Zaten herkes çok mutlu, kv siyle çok iyi anlaşıyor o yüzden burada konular açılıp duruyor :)
Konu, kadın kadının düşmanıdır klişesine geldiyse dağılabiliriz arkadaşlar 😏😅

Kocanızı kayınvalidenizden kıskanıyorsunuz bence. Oğlum hasta ve yalnız olacak, gidip çorba yapmak için gelinim den izin alacağım. Kusura bakmayın ama gelinim bu durumda benim için dış kapının dış mandalı olur. Beni oğluma yabancı biri gören birine tavrım da bu olur.

Sen gelinine dış kapının dış mandalı dersen, gelin de seni hiç bir şeye saymaz

Şöyle diyim yine genel olarak,
Bir iki video atılmış ben saksı değilim diye evet ben saksı değilim çünkü burada saksı olan kadınların
ne kadar aşağılandığını, ne kadar yerden yere vurduğunuza ben şahidim.
Her şeyin içinde kaldığını, özel hayat diye bir durum olmadığından hep şikayetçi oldu durdular.
Sessiz olunca aşağıladınız, sesi çıkana da kötü kalplisiniz, eşinize annesi gibi davranıyorsun, kv yle yarışıyorsun vs gibi hakaret ettiniz.
Ben hiç birisi değilim kızlar.
Ben sadece evimde hayatın zorluğuna karşı, evimde sevgiyle yaşamaya çalışan bir kadınım.
Saygı duyulması ve karışılmamasını istiyorum hepsi bu.
Diğer konularımdan vurmaya çalışmışsınız,
O konularımda da bu konumda da savunduğum tek şey evime müdahale edilmemesi.
Sizlere soruyorum hanginiz kv bu kadar çok karışsa müdahale etse razı olursunuz?
Hepiniz şikayet eder, konu açarsınız.
Ama şimdi ben açınca kötü gelin oldum, saygısız oldum bilmem ne.
Kendi başınıza gelse şikayet etmez miydiniz?
Hepiniz edersiniz biliyoruz.
Ama şuan hedef benim yerden yere vurun, alay edin, dilediğiniz gibi konumu istediğiniz yere çekin.
Çarşafa kadar dil gelmiş pes diyorum :)
Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye.
Bİr kez daha doğruladınız.
Ben böyleyim iyi yada kötü müdahale edilmesini istemiyorum, benimle yaşayan insanlar buna saygı duymak zorundalar, yoksa
keyifleri bilir.
Bir de birisi şey yazmış 3 çocukla kalırsın falan diye, eşimle ayrılmak gibi durumumuz yok heveslenmeyin :)
Zaten herkes çok mutlu, kv siyle çok iyi anlaşıyor o yüzden burada konular açılıp duruyor :)

KK'ya yıllardır üye olmasam şu yazdıklarınıza inanacağım da üyeyim işte ne yaparsınız.Burada bir gelin-kv konusu açılsa kv 100 konudan 95'inde suçlu,yani aslında suçlu olmasa bile suçlu.Ama sizin konunuzda size,yani geline hak veren sayılı insan var,sizin anladığınız ise bu kadar insan sırf sizi ezmek için yorum yapıyor,gerçekten güzel özeleştiri yapıyorsunuz,tebrikler,gerçek hayatta da yaptığınız yanlışları ''beni kıskanıyorlar'' diyerek örtüyorsanız aldığınız yaşın pek bir önemi yok.

Gereksiz şeyler yüklenip, evin hanımı benim, kocada benim, vurucam kırbacı vurucam kırbacı olmuş bu da
Ayh darlandim.
Ne kıymetli adammış.

Bir de ufacık çocuk mu yapma o kadar diyene "kocam o yapacağım tabi" diyorlar. Oldu olacak kazık kadar adamın burnunu burun aspiratörüyle temizlesinler..

Ben 3 yaşındaki oğluma şimdiden yapabileceği şeylerin sorumluluğunu veriyorum. Kime neden bu kadar hizmet? En fazla bir bitki çayı yapar, ilaç iç diye hatırlatır yatar uyursun..

Hayır aslında tam da kınadığı kv sinin profilinde. Ben yapacağım diye kinleniyor..

Kv oğluna, konu sahibi kocasına.. Sonra da kendi çocuğuna..

Ohhh miss valla eş kişide kaymağını yiyor bu yarışın. Annemin meşhur bir lafı vardır bu tarz durumlara, "şeyinde boncuk mu bulmuşlar" diye. O geldi aklıma :olamaz:

Allah yardımcın olsun bacım.Ben boşandım kurtuldum.Maddi sorunda vardı böyle manevi sorunlarda .Her zaman dip dibe olmak istıyorlardı.Gitmek istemedıgım zaman kıyamet koppuyordu.Ben 30 yıl onlarla yaşadım benı aılemden koparamazsın dıodu.Oysakı yorgunum hayatım bugun evimizde kalalım dedim diye.El ele tutuşup oturdsunlar şimdi.Kına yollucaktımda umrumda bile değil.Allaha havale ettim ben.Burda eşin suçlu anne bi eşime sorayım ev müsaıtmı dıyebılır canım.Ama annesi çorba yapabılır.Bu normal .Ben seni çok ıyı anlıyorum.Size sormadı diye bu tepkınız.Ama oğluna sormuş oğluda kabul etmiş.

Benim eşimle hiç bir sorunum yok, aksine çok mutluyuz.
Ama annesi yada her kim karışırsa ben bu tepkiyi veririm.
Müdahale edilmesinden nefret ediyorum çünkü.
Sizin adınıza sevindim, mutluluklar dilerim.

Hayatta herşeyi yapın, ama sakın büyük konuşmayın :)
Bir gün attan inip eşşeğe binerseniz bu söylediğiniz yazdığınız söz gelsin aklınıza :)

neden biliyor musun ? aynısını bende zamanın da demiştim.
benim eşim beni çok sever, bana hayran, çok mutluyum hayatta ayrılmayız.. diye .
Evliliğimin 11. ayında boşandım. Büyük lokma yiyin büyük konusmayın..

Diğer yazdıklarınıza da gelecek olursak, burada ki herkes siz ne yazarsanız ona göre yorum yapar. Sen burada çok sinirliyim rahatlatın beni ah öldüm bittim sabahtan beri ağlıyorum kayınvalidem bize gidiyormuş !!! düşünsenize ben evde yokum bize gidiyorrr şokingggg diye yazarsan herkes sana yazdığın ile ilgili cevap verir.

sen istiyorsun ki eşin sdce senin olsun, anası babası olmasın, ailesnden kmse glmesin, bana sorulsun; izinsiz gelinmesin vs vs diye.
Böyle bir şey istiyorsanız yetim bir koca bulacaktınız kendinize

Hayatta herşeyi yapın, ama sakın büyük konuşmayın :)
Bir gün attan inip eşşeğe binerseniz bu söylediğiniz yazdığınız söz gelsin aklınıza :)

neden biliyor musun ? aynısını bende zamanın da demiştim.
benim eşim beni çok sever, bana hayran, çok mutluyum hayatta ayrılmayız.. diye .
Evliliğimin 11. ayında boşandım. Büyük lokma yiyin büyük konusmayın..

Diğer yazdıklarınıza da gelecek olursak, burada ki herkes siz ne yazarsanız ona göre yorum yapar. Sen burada çok sinirliyim rahatlatın beni ah öldüm bittim sabahtan beri ağlıyorum kayınvalidem bize gidiyormuş !!! düşünsenize ben evde yokum bize gidiyorrr şokingggg diye yazarsan herkes sana yazdığın ile ilgili cevap verir.

sen istiyorsun ki eşin sdce senin olsun, anası babası olmasın, ailesnden kmse glmesin, bana sorulsun; izinsiz gelinmesin vs vs diye.
Böyle bir şey istiyorsanız yetim bir koca bulacaktınız kendinize

Ben boşanırsam mutlu mu olacaksınız :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X