Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay doğru ya..annelik evlendirdiginde bitiyor zaten bendeki de kafa iste
Doğur besle büyüt elin kadını gelsin "yok sen bana soracaksın gelmeden desin"!
Ya kaç yaşında kadınım hasta oldugumda aklıma ilk annem gelir,onun şefkati bile bana iyi gelir-ki eşimde ilgilenir yani sağolsun ama anne başkadır. Eşim bana "ben bakıyorum ya annen gelmesin"dese ağzını yırtarım..bi daha da baksin istemem zaten..
Ay şaka gibi bazı insanlar sahiden))

Ayrılıyoruz diye konu açarsam size kına gönderirim merak etmeyin :) insanlar yerleri bilseler aslında hiç bunlara gerek yok ama işte herkes her şeye burnunu sokmaya çok meraklı :)
Kimsenin ayrilmasini istemem buradaki cogu insana da oncesinde dusunun diye cok demisligim vardır ama sizin sabit fikirliliginiz degismez hayata böyle bakmaya devam ama caninizin kiymetini bilin boyle ufak seylere bile bu kadar sinirleniyorsaniz ilerinizi dusunemiyorum . Allah sabir versin cevrenizdekilere.

Eşe iyi bakmak tanımından konuya odaklanamadım, koskoca adamın bakımını neden üstleneyim yahu? Köpeğime bakıyorum ben mesela çünkü bana muhtaç. Kaç yaşına gelmiş adama neden bakayım, eli ayağı tuttuğu müddetçe kendine bakar. Bana biri kocana iyi bakıyor musun dese ben de kocam da gülme krizine gireriz :)))

Bu durum uykusuzluğun ve yorgunluğun vermiş olduğu bir sıkıntı.ev dağınık kv sizi ayıplar eksiğimi arar diye bu kaygı dimi.ben anladım sizi.ama alan almış varan varmış.sizi ayıplasa ne ayıplamasa ne.siz kocanıza karşı üstünüze düşeni yapmışsınız.o evin niye dağınık olduğunu eşiniz biliyor ayıplanacak olursanız eşiniz gerekli açıklamayı yapacaktır.üstelik çalışıyormuşsunuzda.yorgun argın işe gitmişsiniz.bırakın ezcukda anası bakıversin hemde buarada dinlenme fırsatı bulursunuz.anın tadını çıkarın.ben sana baktım senin için uykusuz kaldım diye eşinizin gözüne gözüne sokmayın ters teper okadar emeğiniz boşa gider.bu konuda alçak gönüllü olunki eşiniz annesine anne gelinin sen yokluğunu aratmıyor.durduk yere soğukluk sokmayın araya sakinleşin biraz gülmeyi herşeye pozitif yaklaşmayı deneyin.sonunda mutlu sonuçlar alacağına garanti veririm.sağlıklı huzurlu günler sizin olsun.

Ya ama sen gerçekten cok cok kötü kalpli birisin her yorumun birbirinden olay...Rabbim cevrendekilere sabır versin

Yok yok okuyorumda konu sahibi savunan arkadasları bir türlü anliyamiyorum kocasına sabaha kadar bakacak şekilde hastaydı ama kadin gelip ogluma bi bakmak istedi diye olaylara bak bize kimse hikaye yapmasin kendi annesi gelirken kimse kimseye birsey sormuyor olay burda kv de ve o evin sahibi benim havası

Bide bu arkadaşın bi önceki konusunuda mı kimse okumuyor kocasına babanı getir deyip getirdi diye adamın burnundan getirdi onu gectim kp i gece hastalandı acile gittiler ve konu sahibini evde yanlız bıraktılar diye kendini yerden yere vurdu kv kp düşmanlığıma bi yere kadar sanarsin kadin normal zamanda gidip haber vermeden evi basmış oğluma demiş işte oda konu sahibinr soylemiş bu nasıl pirenseslik yahu

Seviyorum burayı :)
Ne konu olmuşum ama teşekkürler KK

Her şey yolunda sıkıntı yapmayın :)

Siz kimsiniz ki annesi oğluna sarilin ca kiziyorsynuz? Yemin ederim böyle gelinim olacak olsaydı parçalar dim. Bugün seni bosasa elsin o ölene dek anasi.
Gelin kısmı haddinizi bilin yahu. Kan beynim e aicradi

Siz kimsiniz ki annesi oğluna sarilin ca kiziyorsynuz? Yemin ederim böyle gelinim olacak olsaydı parçalar dim. Bugün seni bosasa elsin o ölene dek anasi.
Gelin kısmı haddinizi bilin yahu. Kan beynim e aicradi

Sen dahil herkes haddini bilsin bence :)
Sana ne oluyor?
Yavaş gel ya bana diyorsunuz da bu ne kin.
Kendine gel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…