- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Ay doğru ya..annelik evlendirdiginde bitiyor zaten bendeki de kafa isteHadi canım.
Ne haddine evli barklı adama corba pişirmek.
Ne demeye ziyaret edeceksin, karisi var karisi!! Bakar bebekler gibi.
Yok illa gideceksen de izin almadan gitme.
O evin hanımı gelin sonuçta.
Öyle doğurdun diye hep senin evladın kalacak zannediyorsan, çok fena yaniliyorsun
Kimsenin ayrilmasini istemem buradaki cogu insana da oncesinde dusunun diye cok demisligim vardır ama sizin sabit fikirliliginiz degismez hayata böyle bakmaya devam ama caninizin kiymetini bilin boyle ufak seylere bile bu kadar sinirleniyorsaniz ilerinizi dusunemiyorum . Allah sabir versin cevrenizdekilere.Ayrılıyoruz diye konu açarsam size kına gönderirim merak etmeyin :) insanlar yerleri bilseler aslında hiç bunlara gerek yok ama işte herkes her şeye burnunu sokmaya çok meraklı :)
Bu durum uykusuzluğun ve yorgunluğun vermiş olduğu bir sıkıntı.ev dağınık kv sizi ayıplar eksiğimi arar diye bu kaygı dimi.ben anladım sizi.ama alan almış varan varmış.sizi ayıplasa ne ayıplamasa ne.siz kocanıza karşı üstünüze düşeni yapmışsınız.o evin niye dağınık olduğunu eşiniz biliyor ayıplanacak olursanız eşiniz gerekli açıklamayı yapacaktır.üstelik çalışıyormuşsunuzda.yorgun argın işe gitmişsiniz.bırakın ezcukda anası bakıversin hemde buarada dinlenme fırsatı bulursunuz.anın tadını çıkarın.ben sana baktım senin için uykusuz kaldım diye eşinizin gözüne gözüne sokmayın ters teper okadar emeğiniz boşa gider.bu konuda alçak gönüllü olunki eşiniz annesine anne gelinin sen yokluğunu aratmıyor.durduk yere soğukluk sokmayın araya sakinleşin biraz gülmeyi herşeye pozitif yaklaşmayı deneyin.sonunda mutlu sonuçlar alacağına garanti veririm.sağlıklı huzurlu günler sizin olsun.Herkese kucak dolu sevgiler
Eşim 2 gündür ağır derece de grip oldu, evde yatıyor. Dün eve gidince ona güzelce baktım, çorbasını, ilacını, çayını, meyvesine kadar yedirdim.
Gece yatarken boynunu, sırtını, ayaklarının altını vikisledim yatırdım. İnanın kızlar gece ona bakacağım diye hiç uyuyamadım. Sürekli terledi; uyandırdım, kıyafetlerini değiştirdim yatırdım. En son sabah 5 ti hala ayaktaydım ve o halde işe geldim. Sabah olunca salona yatırdım onu yatağın çarşafları kirlendi diye. Yatağı da sabah kapatmadım hava alsın akşama kadar kurusun diye. Gece üstünden çıkardığı her şeyi küçük odama koydum, terli haldeler akşama makineye girecekler. O odada bir de çamaşır askılığım durur, akşamdan çamaşır asmıştım. Anlayacağınız akşam feci halde yorgun ve evim dağınık kaldı. Şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama eşim iyi olsun diye ses etmedim. Yemeğe çıkarken aradım nasıl oldun diye, daha iyiyim birazdan annem gelecek dedi. Sinirlerim tepeme çıktı o an. Ben neyim dedim, ne alaka dedi. Evin hali ne halde dedim, bana sormadan beni aramadan nasıl geliyor dedim. Çorba yapacakmış dedi, akşam ben sana yaptım, fazlası dolapta dedim. Artık insanlara diyecek lafım kalmadı.
Benim eşim evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var. Annesi ona fena halde düşkün. 30 yaşında olmasına rağmen, 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. Evet oğlu tabiki de gelecek çorba yapacak vs neyse ama bana soracak. Ben o evin kadınıyım. Arkamı döndüğüm her an kocamın yanında annesini görmek istemiyorum. Böyle şeylere çok gülerdim ama kv benimle yarışıyor. Yok yatak odasına bakabilir miyim, yok ne yapıyorsunuz bakayım ( gecenin bir yarısı arar). Aralarına hiç bir zaman girmedim, öyle bir derdim de yok ama kocamı görünce çocuk gibi sarılması, annişim, minnoşum sana yemek yaptım al evine götür demesi, sürekli gel sana sarılayım, öpeyim demesi..Artık bıktım! Beni sevsin annesini sevmesin demiyorum, aralarındaki sevgiye de karışmadım ama bu tavırları beni delirtiyor. Yıl dönümü olur, özel bir gün olur eve pasta alır gelir, sosyal medyadan sürekli kutlar, her fotoğrafımıza yorum yazar. Artık patlama noktasına geldim.
Benim tavrımı soranlara; bugüne kadar lafımı hiç çekmedim. En başından samimi olmadım, hep mesafeliydim.
Hiç bir şeye karıştırmadım (2 tarafı da)
Bana karışabileceğini sanıyor ama avcunu yaladı.
Saygımı hiç bozmadım ama kendi bildiğimi yaptım.
Ama ne yaparsam yapayım kadın bu tavırlarından vazgeçmiyor.
Benim artık sabrım tükeniyor.
Daralıyorum kızlar.
Nefes alamıyorum
Ya ama sen gerçekten cok cok kötü kalpli birisin her yorumun birbirinden olay...Rabbim cevrendekilere sabır versinBenimkisi her şeyi en iyi ben yaparım havasında.
Evlerine gideriz evde yemek olduğu halde sana yemek koyayım al götür.
Çorba yapar en iyisini ben yaptım falan.
Her şeye burnunu sokar.
Eşim bir kere kolonoskopi oldu, uyutacaklardı diye gelmek istedi, geldi de.
Eşim gelmene gerek yok biz ikimiz gideriz dedi ama dinlemedi.
Eşim işlemden sonra gözünü açtı, yanında bana sarıldı kv nin o gün davranışlarını görmeliydin
Yok yok okuyorumda konu sahibi savunan arkadasları bir türlü anliyamiyorum kocasına sabaha kadar bakacak şekilde hastaydı ama kadin gelip ogluma bi bakmak istedi diye olaylara bak bize kimse hikaye yapmasin kendi annesi gelirken kimse kimseye birsey sormuyor olay burda kv de ve o evin sahibi benim havasıHadi canım.
Ne haddine evli barklı adama corba pişirmek.
Ne demeye ziyaret edeceksin, karisi var karisi!! Bakar bebekler gibi.
Yok illa gideceksen de izin almadan gitme.
O evin hanımı gelin sonuçta.
Öyle doğurdun diye hep senin evladın kalacak zannediyorsan, çok fena yaniliyorsun
Siz kimsiniz ki annesi oğluna sarilin ca kiziyorsynuz? Yemin ederim böyle gelinim olacak olsaydı parçalar dim. Bugün seni bosasa elsin o ölene dek anasi.Herkese kucak dolu sevgiler
Eşim 2 gündür ağır derece de grip oldu, evde yatıyor. Dün eve gidince ona güzelce baktım, çorbasını, ilacını, çayını, meyvesine kadar yedirdim.
Gece yatarken boynunu, sırtını, ayaklarının altını vikisledim yatırdım. İnanın kızlar gece ona bakacağım diye hiç uyuyamadım. Sürekli terledi; uyandırdım, kıyafetlerini değiştirdim yatırdım. En son sabah 5 ti hala ayaktaydım ve o halde işe geldim. Sabah olunca salona yatırdım onu yatağın çarşafları kirlendi diye. Yatağı da sabah kapatmadım hava alsın akşama kadar kurusun diye. Gece üstünden çıkardığı her şeyi küçük odama koydum, terli haldeler akşama makineye girecekler. O odada bir de çamaşır askılığım durur, akşamdan çamaşır asmıştım. Anlayacağınız akşam feci halde yorgun ve evim dağınık kaldı. Şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama eşim iyi olsun diye ses etmedim. Yemeğe çıkarken aradım nasıl oldun diye, daha iyiyim birazdan annem gelecek dedi. Sinirlerim tepeme çıktı o an. Ben neyim dedim, ne alaka dedi. Evin hali ne halde dedim, bana sormadan beni aramadan nasıl geliyor dedim. Çorba yapacakmış dedi, akşam ben sana yaptım, fazlası dolapta dedim. Artık insanlara diyecek lafım kalmadı.
Benim eşim evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var. Annesi ona fena halde düşkün. 30 yaşında olmasına rağmen, 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. Evet oğlu tabiki de gelecek çorba yapacak vs neyse ama bana soracak. Ben o evin kadınıyım. Arkamı döndüğüm her an kocamın yanında annesini görmek istemiyorum. Böyle şeylere çok gülerdim ama kv benimle yarışıyor. Yok yatak odasına bakabilir miyim, yok ne yapıyorsunuz bakayım ( gecenin bir yarısı arar). Aralarına hiç bir zaman girmedim, öyle bir derdim de yok ama kocamı görünce çocuk gibi sarılması, annişim, minnoşum sana yemek yaptım al evine götür demesi, sürekli gel sana sarılayım, öpeyim demesi..Artık bıktım! Beni sevsin annesini sevmesin demiyorum, aralarındaki sevgiye de karışmadım ama bu tavırları beni delirtiyor. Yıl dönümü olur, özel bir gün olur eve pasta alır gelir, sosyal medyadan sürekli kutlar, her fotoğrafımıza yorum yazar. Artık patlama noktasına geldim.
Benim tavrımı soranlara; bugüne kadar lafımı hiç çekmedim. En başından samimi olmadım, hep mesafeliydim.
Hiç bir şeye karıştırmadım (2 tarafı da)
Bana karışabileceğini sanıyor ama avcunu yaladı.
Saygımı hiç bozmadım ama kendi bildiğimi yaptım.
Ama ne yaparsam yapayım kadın bu tavırlarından vazgeçmiyor.
Benim artık sabrım tükeniyor.
Daralıyorum kızlar.
Nefes alamıyorum
Umarim bor oğlun vardır yada olur da o gelin seni eve sokmaz. Evrene mesaj yolladım ilahi adalet Allahım sen gerçek kıl.Seviyorum burayı :)
Ne konu olmuşum ama teşekkürler KK
Her şey yolunda sıkıntı yapmayın :)
Umarim bor oğlun vardır yada olur da o gelin seni eve sokmaz. Evrene mesaj yolladım ilahi adalet Allahım sen gerçek kıl.
Siz kimsiniz ki annesi oğluna sarilin ca kiziyorsynuz? Yemin ederim böyle gelinim olacak olsaydı parçalar dim. Bugün seni bosasa elsin o ölene dek anasi.
Gelin kısmı haddinizi bilin yahu. Kan beynim e aicradi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?