Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir yerde yazmıştım evde ben varken yatak odama bakmaya yada bir şeylere müdahale etmeye bayılır. Ben kendi annemin bile evimin kötü görünmesini istemiyorum. Insanlar niye arkamdan kötü konuşsun ki?

O zaman keske yetimhaneden bir insanla evlenseydiniz cunku sizin istediginiz ailesi olmayan hicbir sekilde iletisimde bulunmayacaginiz bir aile. Ama öyle bi dunya da yok daha yeni evlisiniz esiniz bu durumdan bunalınca napicaksiniz bakalim .

Ayrılıyoruz diye konu açarsam size kına gönderirim merak etmeyin :) insanlar yerleri bilseler aslında hiç bunlara gerek yok ama işte herkes her şeye burnunu sokmaya çok meraklı :)

Bir yerde yazmıştım evde ben varken yatak odama bakmaya yada bir şeylere müdahale etmeye bayılır. Ben kendi annemin bile evimin kötü görünmesini istemiyorum. Insanlar niye arkamdan kötü konuşsun ki?

''Anne'' dediğin arkadan konuşmaz.
En kötü yüzüne nasihat verir.
Evladının iyiliği için tavsiyede bulunur.

Ben anneme her halimi açarım, görmesinden rahatsızlık duymam.
Bazen ne pisliksin sen diye takılır, güleriz.

Kvmin de gözüne sokmak istemem ama gördüğünden rahatsızlık duymam.
Benim arkamdan konuşur, kötülerse bu onun ayıbıdır benim değil.
Beni evladı sayıp eksiğimi saklaması ya da tamamlaması gerekmez mi?

Bilmem başka türlüsü benim için anne tanımına uymuyor.

Bi bana mı garip geldi. 30 yaşında adam grip olmmuş altı üstü. Ne diye yok üstünü çıkar yatır yedir içir uğraştın o kadar? Sen gidince yedirecek içirecek biri olmayonca annesini aramış olması muhtemel. Valla eşine çok bakıyomuşsun bu kadar bakma. Hayatında hiç yalnız hasta olmamış mı bu adam bu ne çocuk gibi?

kayinvalide değil siz 3 yaşında bebek gibi gibi davranıyorsunuz adama ayağının altını vinkslemissiniz kayınvalide çorba yapıyor en azından o daha olgun davranıyor..alt tarafı grip yani adama yatalak muamelesi yapmaya gerek yok.

Eşinize 3 yaşındaki çocuk muamelesi yapan sizsiniz zannımca. Bir kundaklamadığınız kalmış adamı, bir de annesinin hasta oğluyla ilgilenmesinden rahatsız oluyorsunuz çocuk mu bu diye. Ayrıca bu hikayede yarışan biri varsa o da sizsiniz. Resmen kayınvalidenizle “annecilik” yarışına girmişsiniz.

Işte benim kv o tanıma uymuyor

Çocuğunuz varmi merak ettim? Birgün anne olursaniz hem kayinvalidenizi daha iyi anlayacak hem bizleri anlayacaksınız.

Terbiyesizlik yapmayın ben konu sahibi değilim yorumumu yazdım. Benim eşimi kundaklandığımı neye dayanarak idda ediyorsunuz?
Daha okuduğunu anlama yeteneği olmayan birinin kalkıp burada ders vermesine arkamla bile gülemedim kusura bakmayın.
Salça olacak başka konu yada yorumlar arayın. Fazla şansınızı zorlamayın kiblenmeyin.

Sanki benim kaynanamı anlattın eşim de tek erkek, iki görümcem var teki bize yakın. aynı durumu 1 buçuk senedir yasıyorum. Ve kayınvalide daha dün, misafirlikteyken “ben hala oğlumun evlenmesine alışamadım, bizim kapının önünden geçip giderken içim gidiyor” dedi. Ağzım açık kaldı. evimiz aynı sokakta eşim işe giderken oradan geçiyor ondan bahsediyor, iki ya da üç günde bir çaya gideriz eşim ben yokkende sürekli görüşüyor. Eşimi sürekli görüntülü arar gece bazen Pazar sabahları “bakıyım napıyorsunuz” diye. Gibi gibi. Ben elimden geldiği kadar mesafe koyuyorum ama eşim çok düşkün. 30 yaşında ama bebek gibi. Ben de bir gün patlayacağım ama ne zaman bilmem. Allah yardımcın olsun.

Yanlış alıntılamışım, mesajım başlık sahibineydi. Okunduğunda anlaşılıyor aslında kimin hedef alındığı lakin kiblemek hobileriniz arasındaysa okuduğunuzu anlamamak istemiş olabilirsiniz. Boşuna bu kadar çıldırmışsınız. Hayatta iyi kiblemeler size hanımefendiciğim..

Kadin sana yazmamis ki ya Cok da belli aslinda konu sahibinr yazdigi. Bosuna gerilmissin bacim

İyide o eşinin annesi istediği gibi sever evladını bizde bunu anlatmaya calisiyoruz sana buna karışma hakkıni nerden gördün ki kendinde.Eşinin annesi o beni çıldırmak mi istiyorsun sen O ESİNİN ANNESİ:)

Hadi canım.
Ne haddine evli barklı adama corba pişirmek.
Ne demeye ziyaret edeceksin, karisi var karisi!! Bakar bebekler gibi.
Yok illa gideceksen de izin almadan gitme.
O evin hanımı gelin sonuçta.
Öyle doğurdun diye hep senin evladın kalacak zannediyorsan, çok fena yaniliyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…