- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Siz anlatılanı sizin tarafınızda olmayınca anlamıyorsunuz herhalde. İsterseniz ayağını yıkayıp suyunu bile içersiniz sizin evlilik dinamiğiniz bu. Ama koskoca adama bebek muamelesi yapıp annesi gelmeye kalkınca ben onu yaptım bunu yaptım ne çorbası diye sinirlenirseniz en basit ifadeyle komik olursunuz. Annesi oğluna çok düşkün diye yakınıyosunuz ama daha çocuğunuz olmadan tüm anne modlarınızı açmışsınız. Kayınvalidenizi sevmeyebilirsiniz evinize gelsin de isteyebilirsiniz ama bunun için ben sana çorba yapmıştımdan daha mantıklı bahanelere ihtiyacınız var. Annesi olduğu için geliyor kadın evinize çünkü evde çorba olmadığı için değil. Bunun için de inanın size sormayacak. Dağınıklık için de eşiniz tüm gece benimle ilgilendi etraf ondan dağınık uykusuz uykusuz da işe gitti benim yüzümden dese kimse de ağzını açamaz diye düşünüyorum. Evlilik iki kişi arasında olmuyor ülkemizde farkına varırsınız umarımEşime bakmaktan hiç gocunmadım, ne gerekirse onu da yaparım evlilik bu :)
Siz gülün, bende gülüyorum :)
Siz anlatılanı sizin tarafınızda olmayınca anlamıyorsunuz herhalde. İsterseniz ayağını yıkayıp suyunu bile içersiniz sizin evlilik dinamiğiniz bu. Ama koskoca adama bebek muamelesi yapıp annesi gelmeye kalkınca ben onu yaptım bunu yaptım ne çorbası diye sinirlenirseniz en basit ifadeyle komik olursunuz. Annesi oğluna çok düşkün diye yakınıyosunuz ama daha çocuğunuz olmadan tüm anne modlarınızı açmışsınız. Kayınvalidenizi sevmeyebilirsiniz evinize gelsin de isteyebilirsiniz ama bunun için ben sana çorba yapmıştımdan daha mantıklı bahanelere ihtiyacınız var. Annesi olduğu için geliyor kadın evinize çünkü evde çorba olmadığı için değil. Bunun için de inanın size sormayacak. Dağınıklık için de eşiniz tüm gece benimle ilgilendi etraf ondan dağınık uykusuz uykusuz da işe gitti benim yüzümden dese kimse de ağzını açamaz diye düşünüyorum. Evlilik iki kişi arasında olmuyor ülkemizde farkına varırsınız umarım
Resmen kıskançlık akıyor. Anne gelmene gerek yok, eşim bana gayet iyi baktı, cümlesi beni benden aldı.Anne gelmene gerek yok eşim bana gayet iyi baktı şuan evin durumuda çok müsait değil denilebilirdi.
Yada kv oğlunu aramadan önce beni arayıp oğlunu sorabilirdi.
Gelsin linçler
Empati karşılıklı olursa anlamlıdır
Eşi ve annesi de biraz empati yapsaymis!!konu sahibini yok saymasaymis. 3 yaşında çocuk sever gibi mic mic davranmasaymis
Kelimeler yetersiz kalıyor. Kötüniyet seziyorum derken yanılmamışım. Hislerim hiç yanıltmaz beni.Ya kv gerçekten illettir, yapmadığını bırakmamıştır, hadi anlarım konu sahibinin tepkisini. “Dolmuştur belki kızcağız” der ve çok ayıplamazsın.
Ama konu sahibinin önceki konularına bakıyorum, kışlık taze fasulye yapalım dolabına koy demiş kv diye sinirlenmiş “ben belki taze fasulye sevmiyorum” diyor.
Bunun adı saf kötülük... başka bir şey değil.
Siz anlatılanı sizin tarafınızda olmayınca anlamıyorsunuz herhalde. İsterseniz ayağını yıkayıp suyunu bile içersiniz sizin evlilik dinamiğiniz bu. Ama koskoca adama bebek muamelesi yapıp annesi gelmeye kalkınca ben onu yaptım bunu yaptım ne çorbası diye sinirlenirseniz en basit ifadeyle komik olursunuz. Annesi oğluna çok düşkün diye yakınıyosunuz ama daha çocuğunuz olmadan tüm anne modlarınızı açmışsınız. Kayınvalidenizi sevmeyebilirsiniz evinize gelsin de isteyebilirsiniz ama bunun için ben sana çorba yapmıştımdan daha mantıklı bahanelere ihtiyacınız var. Annesi olduğu için geliyor kadın evinize çünkü evde çorba olmadığı için değil. Bunun için de inanın size sormayacak. Dağınıklık için de eşiniz tüm gece benimle ilgilendi etraf ondan dağınık uykusuz uykusuz da işe gitti benim yüzümden dese kimse de ağzını açamaz diye düşünüyorum. Evlilik iki kişi arasında olmuyor ülkemizde farkına varırsınız umarım
ama o çorba yapmış, ayak vikislemiş, lutfen haksızlık etmeyin.
anneye ihtiyacı yok eşinin burda dağlar gibi forevermor varken.
Siz konu sahibi misiniz cok merak ediyorum fake geliyosunuz kesinlikle
Kelimeler yetersiz kalıyor. Kötüniyet seziyorum derken yanılmamışım. Hislerim hiç yanıltmaz beni.
Kelimeler yetersiz kalıyor. Kötüniyet seziyorum derken yanılmamışım. Hislerim hiç yanıltmaz beni.
inşallah eşinin de gözu açılır da o da görur bu durumu. kv sine acıdım kız yazıık.
valla benimki sizinki kadar duşunceli olmadığı halde çok iyiyim saygıda kusur etmiyorum sonuçta sevdiğim adamın annesi diye.Daha iyisi sizin olsun :)
Ay 5 gün mu ne kadar banalMudurum keske banlananlar birbiriyle iletisim kurabilsehapis gibi dusun. Butun suclular bir arada Forumun bir alani olsa banlaninca sadece orda volta atabilsek ne iyi olur 5 gun siteden uzaklasmak agrima gidiyor. Sıkılıyorum ben. En azindan kader mahkumlari bir arada takilirdik iyi de olurdu hea
Ne dersin? Denemeye degmez mi müdürüm ?
Tabi siz kidemli mahkumlar yaninda benim cezam bir hicAy 5 gün mu ne kadar banal
Bir anne çocuğu hasta olduğunda merak eder, ilgilenmek ister illa ki. Çocuğu 3 yaşında, 30 yaşında annenin gözünde aynıdır. O sebeple o konuda çok yıpratmayın eşinizi ve kendinizi.
Ama benim anlamadığım şu: benim kardeşlerimden biri yurt dışında yaşıyor. Türkiye deki evinin anahtarı bizde. Dağınıklık yok, bir şey yok, boş ev. Ben biliyorum ki o hiçbir şey demez ama yine de evine girmem gerekirse, ben kardeşimi değil, eşini arıyorum girebilir miyim diye.
diğer kardeşimde de, uğrayacaksak filan kardeşimi aradığım gibi eşini de arıyorum yine. Evin hanımına sorulması lazım bu tarz şeylerin.
mesela sizin konunuzda, kayınvalideniz sizi aradığında, Gelmeyin, evim müsait değil deseniz ayıp olur. Annesi görmek, ilgilenmek isterse karışma denenmesi lazım.
ama onun da arayıp usulen sorması gerek. O zaman ev dağınıkta olsa, gözünüze batmaz. Gönlünüzü almış olur.
Gönüllerinden geliyorsa, yine yapsınlar ama evin hanımının da rızasını almak lazım.
Kaç yaşında olursa olsun evlat evlattır.
Karısı ne kadar marifetli olursa olsun anne yemeğinin lezzeti başkadır.
Benim eşim bana ne kadar iyi bakarsa baksın annemin bakması gibi olamaz :)
Kimse kimsenin yerini tutamaz ve insan zaman zaman hepsini arar, yanında ister.
Tepkiniz çok gereksiz, hasta diye eşiniz
kendinizi tüm gece yıpratmışsınız ama
hasta haliyle bu anlamsız kavgadan uzak durmamışsınız.
Ona sorsak ne der biliyor musunuz?
Böyle güzel bakmasaydın bu kavgayı da yapmasaydın.
Erkekler için hava hoş nasılsa
O zaman keske yetimhaneden bir insanla evlenseydiniz cunku sizin istediginiz ailesi olmayan hicbir sekilde iletisimde bulunmayacaginiz bir aile. Ama öyle bi dunya da yok daha yeni evlisiniz esiniz bu durumdan bunalınca napicaksiniz bakalim .Günaydın yorumları okudum :)
Eşim yoğun bir hastalık geçirdi ve ben eşi olarak elimden geleni yaptım. Yazmışsınız ben eşime çocuğuma böyle bakmıyorum diye o sizin vicdansızlıginiz birde anlatıyorsunuz bakmıyorum diye. Bakanı da eleştiriyorsunuz hangisi doğru sizin yaptığınız mi benim yaptığım mi?
Istediğiniz kadar dalga geçin, fake diyin siz sadece kendinize bakın gülün. Normalde sizinde istemediğiniz şeyler ama başkasından duyunca herkes melek oluyor kv savunuluyor. Herkesin evliliği 4 4luk müş gibi davranılıyor. Sizin yok mu sıkıntılarınız anlaşamadığınız noktalarınız?
Ben böyleyim evime karşılamasını istemiyorum. Ister kv olsun ister kanuni sultan süleyman orası benim evim nokta. Ister ego diyin ister başka bir şey umrumda değilsiniz. Şuraya konu açıyoruz 2 kişinin saçma sapan alıp başka yere götürmesiyle dağılıyor konu. Ayrıca bu vikis olayına takımmışsınız. Ben kocamı gerçekten seviyorum. Hasta olunca sabaha kadar uyumam, siz sabaha kadar uyuyorsanız kendi sevgi anlayışınızı sorgulayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?