- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Eşiniz hasta siz evde yoksunuz, annesi gidip ogluyla ilgilenmek istiyor diye sizden icazet mi alması gerekiyor? Gerçekten buna mı sinirlendiniz bu kadar?
Siz evin kadınıysanız eşiniz de erkeği o zaman. Kendisine bakmaya gelen annesi için izin sizden almayacak kadar aklı kesiyor demek ki.
Ben şu konu için sinirlenip eşime laf söylesem bana misliyle geri döner. Hayretle okuyorum bazı konuları.
Fark ediliyor o yuzden sordum.Yok canım
Bence gelmesi çorba yapması sıkıntı olmamalı sizinde anneniz var. Bence asıl sıkıntı eşinizin çocuk gibi annesine muhtaç olması. Ben iyiyim anne zaten eşim gereken herşeyi yaptı diyebilmeli. Bu açıdan sinir bozucu
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?
Hala kendisi bakacaksa evlendirmeseydi o zaman.
Sizden farklı bir cevap bekliyorum zaten.Hastalık ?
Bravo bu kadar cümle içinde tek kelimeye nasıl takılıp kalıyorsunuz bende sizlere hayret ediyorum.
Burda farklı düşünüyor olabiliriz. Sizin ailedeki kurallarınız farklı olabilir. Ben de kayınvalidesinden agzı çok yanmış biri olarak ben evde yokken gelmesine kızmam oğlunun da evi gelecek tabi. Dağınıklığımı görmesinden ve laf ederse eğer bundan rahatsız olurdum.Orada muhattap olması gereken kişi benim eşim değil.
Eşim zaten hayır diyemeyeceği için onu aradı.
Gelecek ama sorması lazım müsait misiniz vs diye.
Ben düşüncesizliğine kızıyorum.
Asla samimi olmam onunla, çizgi nedir bilmiyor.
Siz ve sizin gibi düşünenlerin fikri değişmeyeceği için uzatmıyorum.
Oradaki kv gelme konusuna takılmışsınız.
Beni araması gereken nokta da aramazsa kızarım.
Ben onun evine giderken habersiz gitmiyorum.
O gelirken niye benim fikrimi almıyor?
Kocamla boşanmayız merak etmeyin.
ay ben sizin eski konularınıza baktım da siz çok garip bi hal içindesiniz.
Beni kendime getirin.
Sevgili KK, Çok canım sıkkın. Belki kiminize göre dert değil lakin 2 gündür hem sinir olarak hemde bedenen çok yıprandım. Biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 7 aylık evliyim, çalışıyorum ve eşim evin tek oğlu 3 tane de kız kardeşi var. Bunlardan ortanca olan doğum yapacağı için kv onun yanına...www.kadinlarkulubu.com
Sinirlerim Tepemde!
Günaydın sevgili kadınlar 💓 Bu aralar sıkıştım kaldım dertlerin arasında. Bugün ki sorunum kv. Artık biliyorsunuz 10 aylık evliyim ve çalışan bir kadınım. Biz evlendikten ilk haftadan sonra haftanın birer günü anneme ve kv lere gitmeye başladık. Eşimde bende evin tek çocuklarıyız. Is çıkışı...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?