Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hastalık ?
Bravo bu kadar cümle içinde tek kelimeye nasıl takılıp kalıyorsunuz bende sizlere hayret ediyorum.

Fark ediliyor o yuzden sordum.
Cok keskin konusuyorsunuz bence biraz bunu torpulemelisiniz bir anneni cocugu 30 yasina gelince abnelikten emekli mi oluyor saniyosunuz biraz empati esinizin durumunu (kötü tabiki bakacagim esim o benim) diye notelendiriyorsunuz bir annenin akli evladinda kalmaz mi bence esinize geceleri annelik yapmayin.!

Yada kv nin her şeye atlaması.
En sinir bozucu kısmı bu.

ay ben sizin eski konularınıza baktım da siz çok garip bi hal içindesiniz.

Siz evde olsaniz ve musaitlik sormadan gelse tamam ama evde yoksunuz aksama kadar tabi ki gelir ve siz yokken sizi arayip "evine girebilir miyim?" Diyecek degil heralde siz evin kadiniysaniz, eşiniz o evin süsü mü tek basina annesine gel diyemiyor mu?

Ev daginik olabilir hem eş hasta hem siz calisiyorsunuz, buna laf ederse o zaman konusursunuz ama şu durumda yaptiginiz sey asiri anlamsiz.

Kvsine bayilan biri degilim, evime emrivaki gelinmesini hic hic sevmem ve kabul etmem ama ben yokken hasta esim icin eve ugradilar diye kiyametleri kopartmazdim.

30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?

Sizde 3 yaşındaki çocuğa bakar gibi bakıyorsunuz. Annesi de bakmak istemiş çok mu? Sizin gösterdiğiniz tepki abartılı. Kimseye karşı mükemmel görünmek zorunda değilsiniz. Bunu kimse için kendinize yapmayin. Bu kadar sinirlenmek bile boşuna enerjinizi tüketir sadece

Hala kendisi bakacaksa evlendirmeseydi o zaman.

Oldu! Siz çocuğunuz evli ve hastaysa hiç istifinizi bozmazsınız.

Ayrıca niye size soracakmış her gelmesinde, o ev senin kadar eşinin de evi değil mi? Annesinin yanına gelip gelememesine karar verebilecek özgürlüğe sahip değil mi eşiniz?

Empati yap, sen hastasın, annen merak etti yanına gelmek istedi önce kocana mı sorarsın? Yada sen yatak döşek yatarken annenin "aman banane kocası baksın" demesine bozulmaz mısın?

Bir gun gelinim olsa, oğlum hasta olsa evine gidip corba yapmak istersem izin almam gerektiğini söyleyecek gelinin alnini karışlarım kusura bakmayın... sen hasta olsan annen gelmek istese annecim once kocami ara izin al verirse gelirsin mi diceksin? Aksine ne munasebet burası benim de evim ne izni dersin..
Saçma sapan bi muhabbet, kadina gicik olmussun hirsini alamadigin için bu öfke...Çok yanlis bir tutum

önce az bi sakin olun, derin nefes alın. rahatsız olmakta haksızsınız diyemem ama fazla büyütmüşsünüz. bu kadar gerilecek bişey yok gözünüzü seveyim. sinir strese gerek var mı bu kadar? siz zaten en baştan güzelce tavrınızı koymuşsunuz. siz yarışmasanız bile o sizle yarışacak,kıyaslayacak,kendinizi eksik hissettirmeye çalışacak. erkek anası psikolojisi diye ayrı bir inceleme alanı olmalı bence :)
bu kadar üstünde bile durmayın yazık size. gelsin yapsın ne var? dağınık görsün ne var? eşiniz sizi bilmiyor mu? kime ne?
derin bi kaç nefes. böyle şeylerle kendinize zehir etmeyin hayatı. bırakınız yapsınlar efendim :)

Hastalık ?
Bravo bu kadar cümle içinde tek kelimeye nasıl takılıp kalıyorsunuz bende sizlere hayret ediyorum.
Sizden farklı bir cevap bekliyorum zaten.

Sabaha kadar başında durduğunuz esinizden bahsediyorum, yoksa hasta değil miydi kendisi?

Allah herkesin kalbine göre versin gerçekten. Annesi oğluna çorba yapmak için, işteki gelinini arayıp haber verecekmis. Neden, gelin hazretleri o evin kadını, anne kim ki oğlunu görmeye kafasına göre gitmeye karar veriyor!

Bu kadar kötü kalpli olmayın, daha çok sinirden çatlarsınız böyle!

Burda farklı düşünüyor olabiliriz. Sizin ailedeki kurallarınız farklı olabilir. Ben de kayınvalidesinden agzı çok yanmış biri olarak ben evde yokken gelmesine kızmam oğlunun da evi gelecek tabi. Dağınıklığımı görmesinden ve laf ederse eğer bundan rahatsız olurdum.

Kadın neden oğlunun evine gelirken izin alacak anlamadım. Orası eşinizinde evi kadının bir kötülüğü yok yazdığınız ne güzel özel günlerde bile kutlar pastasınızı alırmış mesafeliyim de avucunu yaladı da ne biçim sözler ya çocuğunuz yok herhalde hele bir olssun da öyle konuşun. Siz nasıl ki baktıysanız o da bakmak ilgilenmek istemiş suç mu adam tüm gün evde belki ateşi çıkacak yoksunuz evde ee zaten halsiz kalkıp çorba bile ısıtıp yiyemez. Allah razı olsun diyeceğinize.

Yatak kurusun demişsiniz o kadar mı sırılsıklam oldu herşey kapatırdınız üzerine ee gelince kirliye atar değiştirirdiniz kıyafetlerini de koyardınız yatak odasına çekerdiniz kapıyı başka ne dağınıklık var evde? yabancı mı ayrıca yani istiyorsunuz ki evlenince bu kocalarınızın anası hiç gelip gitmesin merak etmesin ister 30 ister 50 yaşında olsun o onun evladı yani sizin düşünüp anne ben işteyim git bir göz kulak ol demeniz gerekirdi bu kadar ego savaşına şu durumda gerek yok siz anne olup oğlunuz evlenince icazet alırsınız gelininizden

Veyahut hiç bir aklı selim bir adam annesini evine çağırmak için
'Alo karıcığımm hastayım diye annem beni görmeye gelmek istiyor, bu konu hakkında ne dşünüyorsun, gelsin mi? ' diye sormaz.

He farz ediyorum ki sorduu, ben böyle a dese bana soracak adamı yanımda koca diye taşımam.

Kayinvaldenize çok üzüldüm. Oğlunu görmek yada oğlunun evine gelmek için size haber vermek zorunda değil.
Bende gelinim. Kayinvaldem gelir haftalarca oturur, her fırsatta laf sokar, yine de esimin annesidir. Onu ne emeklerle büyütmüş kadın. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın, onu doğuran, büyüten kadından bahsediyorsunuz.
Allah herkese vicdanlı gelin nasip etsin. "30 yaşına kadar vaktin, hadi yallah " dilemezseniz bir anneye. Cocuk büyütmekten haberiniz olmadigi çok belli.

Kayınvalide eve misafir getirecekse sizi aramalı,kendisi misafirliğe gelecekse sizi aramalı ,siz hastayken yardıma geleyim mi diye sizi aramalı ama oğlu hastaysa orda bi duracaksınız araması gerekmez.

Bakın ben kayınvalide ile gerginim,torunu ateşliydi kaç gündür dün onu görmeye geldi biraz oynadı dedesi oynasın diye eve götürmek istedi sesimi bile çıkarmadım. Torunu yahu torunu,o da oğlu yani. Evin hanımı ne oluyor Allah aşkına padişahlık gibi birşey mi siz işteyken taht boş mu kalıyor. Çok abartıyorsunuz bi de o kadar vicks sürmeyin adam tıkanacak ben oraya takıldım

Evlerden ırak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…