- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Valla oğlu evlenmiş birisi eşine de soracak öyle gidecek tabi ki de. Kendi evine çağırsa çorba yaptım gel iç dese tamam da gelinine sormadan eve gitmesi yanlış yani. Ev dağınık ve kv görmesin istiyor ayrıca da konu sahibi essek başı mı haberdar edilmiyorokurken utandım ya sizin adınıza. besle büyüt sonra bakmak için elin kızından izin al. oh ne ala.
Anneniz size geleceği zaman kocanızdan izin alıyor musunuz bu arada, merak ettim
Anlıyorum, acil şifa diliyorumİzin almıyorum haber veriyorum aynı kv ninde bana yapmasını istediğim gibi
Gerçekten ya çok kötü kalpli birisiniz, yada safsiniz.
Eşiniz annesini sizin yanınızda azarladı diye mutlu olmuşsunuz.
Kendisini doğuran, besleyip, büyüten, gecesini gündüzüne katan kadına fırça kayan adam size neler yapmaz, hiç düşündünüz mü?
Anne olma isteğiniz varsa, yada nasibinizde varsa anlarsınız o emeği.
Aklınızın kalmasını.
Sizi abarttiginiz kadar hasta kocanız onun evladı. Onun aklı kalmıyor mu?
Ama pardon, evin hanimindan izin almalı.
Gelemezmiş.. allah sizi sizin gibilerle karşılaştırsın
Kayinvalideniz iyilik bile edecek olsa tavrınız çok saldırgan.
Ne demek; "Bana soramadan gelemez.!"?
Gelen kişi 7 kat el değil eşinizin annesi..
Evet oğlunun eşisiniz de o da annesi.
Tamamen empati yaparak yazıyorum benim eşim böyle bir durumda ben yatak döşek yatarken bir de "Annen, bana sormadan eve gelemez!" diyecek onunla ilgili algım tamamen değişirdi. Anneme cephe aldığını düşünürdüm.
Haksızsınız.
Size hiç hak veremedim. Bu arada o kadının orada tek umrunda olacak şey ogludur. Evin dağınıklığı 4.5. Plandadır.
Biraz empati yapın hayatta. Yoksa çok şey kaybedersiniz. Eşinizin sizinle ilgili algısı değişirse bir daha ağzınızla kus tutsanız düzelmez.
Yapıcı olun yıkıcı olmayın.
Empati yapın.
Sevdiğim bir söz vardır: Merhamet etmeyene; merhamet edilmez."
Yani ileride oğlunuz olursa mazallah aynı muamele ile karşılamanızı hiç istemem.
Ya belki linç yiyeceğim ama ben de ne annemin ne kv nin evim müsait değilse habersiz gelmesini istemem...
Gelsinler ama habersiz gelmesinler burada hasta adam var ama annem bize gelecek demiş sanırım zaten önceden...
eşim hasta olsa sanırım ben çağırırdım hahah baksın diye....
Bir de annişim minnoşum falan bunlar çok normal kelimeler ya bu nasıl rahatsız ediyor anlamadım...
ben de annemle babamla böyleyim...
hatta sevgilim annesin aşkım falan der bana da der ben hiç rahatsız olmadım hatta mutluyum aralarının iyi olmasından yana...
hatta git sarıl öp derim ben ya bilemedim...
E madem evlendirmeseydi yazmışsınız e sizde evlenmeseydiniz...
Aile yapısı birden değişmedi ya
Konu sahibinin davranişlarina en guzel ornek "beni kendime getirin" konusundan alinti ekliyorum şuraya.
Şu kısmina kopuyorum.
şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir
......
tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu. Sebebi asla ve asla kp bize gelmesi kalmadı değil. Bana sorulmadan benim hakkımda konuşulması
Dilinde devamli ailesi gelsin, ailesi basimin ustunde, vay annesiyle arasina girmem ama davranişlari tam tersi.
Şuanda da sorun annesinin gelmesi degil, konu sahibine sormadan gelmesi aslinda
Herseyi bana sorun, her adiminizi haber verin, bana sorun önce bennnErol buyuk burc sendromu yaşiyor.
En çok konu sahibine soracaksiniz!
Siz de 30 yaşındaki adama 3 yaşındaki çocuk hasta olmuş gibi bakmışsınız.Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?
Bence konu sahibin bir yok sayılma/sayilmama korkusu var. Diger konulara da bakarsak bütün tepkilerinin altında korkular yatıyor. Ama bu neyin korkusu, tam ne tetikliyor onu kendisi bilir tabi. Davranışlari bize toaf geliyorsa bu sadece hisleri ile hareket ettiğinden. Mantık çünkü "iyi hasta adama bakacak birisi var" der. Burda ama mantık devre dışı kalmış durumda. Birde eklemek isterim: kv de yarış içinde düşüncesi size de işlemiş siz fark etmeden. Kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz
Vallaha annesinş atamaz bu böyle devam edecek ya deveyi güdeceksiniz ya diyardan gideceksiniz...Evlenene kadar hiç bir zaman duymadım annişim minnoşşum diye,
Ta ki evlendik o zaman oğlu oğlum oldu.
Düğünden sonra değerli oldu.
Shajjdjskdkaks koptum yemin ediyorum..
Kocam bana dese ki,
Annen bana sormadan bu eve gelemez,
Hangi uzvumla ne tarafa güleyim hayatım falan derim
Annem eve gelecek diye kocamdan niye izin alayım? Yada şu durumda tam tersi,
Annesi eve gelecek diye kocam benden niye izin alsın?
Orası onun da evi degil mi?
Yemin ederim arkadaşı ile kalan üniversite öğrencisinin daha çok söz hakkı var yaşadığı evde.
Şu rezilliğe bak
Kazık kadar adam Olacağım isimde gücümde, evleneceğim, annem evime gelebilir mi diye hanımdan izin alacağım.
Saka Gibi.
tutturmuşsun kv şunu bunu yapıyor çocuk gibi görüyor da bilemme ne de...
ikinizde 3 yaşında insan muamelesi yapıyorsunuz adama.senin ondan onun senden bi farkınız var mı?
önce bi kendi yazdığın ilk paragrafı bi oku,bi düşün bakalım...
Ayrıca sana soracak değil kadın oğlu hasta diye gelirken. evde yoksun zaten! görmeyeceksin yani onu..
neyin tantanasını yapıyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?