Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv’delere antipatisi olan biri olmama ve konuyu tamamen kendi bakış açınızla anlatmanıza rağmen haklı bulmadım.
Bir de kv gibi düşünün, aramış çocuğunu adamın sesi çıkmıyor, eşi işte evde yalnız ve gidecek durumda. gitmeseydi bence sıkıntıydı o zaman da ilgisiz bencil anne derdiniz :)

okurken utandım ya sizin adınıza. besle büyüt sonra bakmak için elin kızından izin al. oh ne ala.
Valla oğlu evlenmiş birisi eşine de soracak öyle gidecek tabi ki de. Kendi evine çağırsa çorba yaptım gel iç dese tamam da gelinine sormadan eve gitmesi yanlış yani. Ev dağınık ve kv görmesin istiyor ayrıca da konu sahibi essek başı mı haberdar edilmiyor

Ayrıca şunu da yazayım, okudukça yazasım geliyor 😂
Evinizin dağınık görünmesi bu kadar rahatsız ediyorsa sizi toplayıp gitseydiniz, sabaha kadar kocanızın başını beklemek yerine bir saat toplamaya ayırsaydınız, koca adamın başını bebek gibi beklemeseydiniz.
Birde hastalıktan terlemiş, terli çarşafları kurutup geri mi kullanıyorsunuz siz :skandal:

Ya belki linç yiyeceğim ama ben de ne annemin ne kv nin evim müsait değilse habersiz gelmesini istemem...
Gelsinler ama habersiz gelmesinler burada hasta adam var ama annem bize gelecek demiş sanırım zaten önceden...

eşim hasta olsa sanırım ben çağırırdım hahah baksın diye....
Bir de annişim minnoşum falan bunlar çok normal kelimeler ya bu nasıl rahatsız ediyor anlamadım...

ben de annemle babamla böyleyim...
hatta sevgilim annesin aşkım falan der bana da der ben hiç rahatsız olmadım hatta mutluyum aralarının iyi olmasından yana...

hatta git sarıl öp derim ben ya bilemedim...
E madem evlendirmeseydi yazmışsınız e sizde evlenmeseydiniz...
Aile yapısı birden değişmedi ya

Evinize sizden habersiz gelmesine bozulmanızı anlarım, ben de sevmem böyle çat kapı durumları.
Ama haksız olduğunuz bir konu da var; bir annenin çocuğunu nasıl, hangi cümlelerle seveceğine karışamazsınız. Aralarındaki ilişkiye karışmadım, karışmam diyorsunuz ama sosyal medyadan fotoğraflarınıza yaptığı yorumlara, çocuğuna yemek vermesine bile bilenmişsiniz.
Ha, baş başa kutlamanız gereken özel günlerde kapınızda bitiyorsa, bu manyakça, haklısınız ama eşiniz de annesi kadar suçlu. Anne, evlilik yıl dönümünü karımla baş başa kutlayacağız dese, bir sonrakinde gelmez herhalde.
Yani bilenmekte haklı olduğunuz konular var ama araya annişim, minnoşum laflarını da katmakla hata ediyorsunuz.
Sürekli habersiz geldiği için şuan geliyor oluşu da size batıyor, anlıyorum bir yandan, ama oğluna çorba yapmak için gelmek istemesi abes değil aslında. Sizin yaptığınızı bilse bile, annelik yanı kabarmıştır, çocuğuna bakma içgüdüsü depreşmiştir, kişisel algılamayın.

Gerçekten ya çok kötü kalpli birisiniz, yada safsiniz.
Eşiniz annesini sizin yanınızda azarladı diye mutlu olmuşsunuz.
Kendisini doğuran, besleyip, büyüten, gecesini gündüzüne katan kadına fırça kayan adam size neler yapmaz, hiç düşündünüz mü?
Anne olma isteğiniz varsa, yada nasibinizde varsa anlarsınız o emeği.
Aklınızın kalmasını.
Sizi abarttiginiz kadar hasta kocanız onun evladı. Onun aklı kalmıyor mu?
Ama pardon, evin hanimindan izin almalı.
Gelemezmiş.. allah sizi sizin gibilerle karşılaştırsın

Kafamı taşlara vurmak istiyorum :)
Nasıl da söylediklerim farklı noktalara çekiliyor valla bravo

tutturmuşsun kv şunu bunu yapıyor çocuk gibi görüyor da bilemme ne de...
ikinizde 3 yaşında insan muamelesi yapıyorsunuz adama.senin ondan onun senden bi farkınız var mı?

önce bi kendi yazdığın ilk paragrafı bi oku,bi düşün bakalım...

Ayrıca sana soracak değil kadın oğlu hasta diye gelirken. evde yoksun zaten! görmeyeceksin yani onu..
neyin tantanasını yapıyorsun ki?

Bence konu sahibin bir yok sayılma/sayilmama korkusu var. Diger konulara da bakarsak bütün tepkilerinin altında korkular yatıyor. Ama bu neyin korkusu, tam ne tetikliyor onu kendisi bilir tabi. Davranışlari bize toaf geliyorsa bu sadece hisleri ile hareket ettiğinden. Mantık çünkü "iyi hasta adama bakacak birisi var" der. Burda ama mantık devre dışı kalmış durumda. Birde eklemek isterim: kv de yarış içinde düşüncesi size de işlemiş siz fark etmeden. Kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz

Kayinvalideniz iyilik bile edecek olsa tavrınız çok saldırgan.
Ne demek; "Bana soramadan gelemez.!"?
Gelen kişi 7 kat el değil eşinizin annesi..
Evet oğlunun eşisiniz de o da annesi.
Tamamen empati yaparak yazıyorum benim eşim böyle bir durumda ben yatak döşek yatarken bir de "Annen, bana sormadan eve gelemez!" diyecek onunla ilgili algım tamamen değişirdi. Anneme cephe aldığını düşünürdüm.
Haksızsınız.
Size hiç hak veremedim. Bu arada o kadının orada tek umrunda olacak şey ogludur. Evin dağınıklığı 4.5. Plandadır.
Biraz empati yapın hayatta. Yoksa çok şey kaybedersiniz. Eşinizin sizinle ilgili algısı değişirse bir daha ağzınızla kus tutsanız düzelmez.
Yapıcı olun yıkıcı olmayın.
Empati yapın.
Sevdiğim bir söz vardır: Merhamet etmeyene; merhamet edilmez."
Yani ileride oğlunuz olursa mazallah aynı muamele ile karşılamanızı hiç istemem.

Tanımıyorsunuz 2-3 cümlemle yargılamayın.

Ya belki linç yiyeceğim ama ben de ne annemin ne kv nin evim müsait değilse habersiz gelmesini istemem...
Gelsinler ama habersiz gelmesinler burada hasta adam var ama annem bize gelecek demiş sanırım zaten önceden...

eşim hasta olsa sanırım ben çağırırdım hahah baksın diye....
Bir de annişim minnoşum falan bunlar çok normal kelimeler ya bu nasıl rahatsız ediyor anlamadım...

ben de annemle babamla böyleyim...
hatta sevgilim annesin aşkım falan der bana da der ben hiç rahatsız olmadım hatta mutluyum aralarının iyi olmasından yana...

hatta git sarıl öp derim ben ya bilemedim...
E madem evlendirmeseydi yazmışsınız e sizde evlenmeseydiniz...
Aile yapısı birden değişmedi ya

Evlenene kadar hiç bir zaman duymadım annişim minnoşşum diye,
Ta ki evlendik o zaman oğlu oğlum oldu.
Düğünden sonra değerli oldu.

Annesi gibi davrandığı için anneyi istemiyor bence konusahibi. Grip adamın başında gece ne bekliyorsunuz bebe mi bu havale geçirecek ya. Eşim de ben de içeriz ateş düşürücüleri uyuruz. Çoluk çocuk olduğunda ayaklarına vicks süremediğinizde anasına giderse çıldırırsınız siz. Gereksiz yük yüklenmeyin rica ederim.

Kadın gibi davranın ,gerçek bi kadın olun bırakın hasta bakımı gibi angarya işleri annesi yapsın. Siz hastayken bakacaksınız diye mi evlendi sizinle ya şu cümle kadar gurur kırıcı başka bi söylem var mı,hasta bakıcı mısınız siz?

Konu sahibinin davranişlarina en guzel ornek "beni kendime getirin" konusundan alinti ekliyorum şuraya.
Şu kısmina kopuyorum. 😂😂😂

şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir
......
tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu. Sebebi asla ve asla kp bize gelmesi kalmadı değil. Bana sorulmadan benim hakkımda konuşulması

Dilinde devamli ailesi gelsin, ailesi basimin ustunde, vay annesiyle arasina girmem ama davranişlari tam tersi. 😂😂

Şuanda da sorun annesinin gelmesi degil, konu sahibine sormadan gelmesi aslinda 😆😆😆😆
Herseyi bana sorun, her adiminizi haber verin, bana sorun önce bennn 😂😂😂 Erol buyuk burc sendromu yaşiyor.
En çok konu sahibine soracaksiniz!

Shajjdjskdkaks koptum yemin ediyorum..
Kocam bana dese ki,
Annen bana sormadan bu eve gelemez,
Hangi uzvumla ne tarafa güleyim hayatım falan derim
Annem eve gelecek diye kocamdan niye izin alayım? Yada şu durumda tam tersi,
Annesi eve gelecek diye kocam benden niye izin alsın?
Orası onun da evi degil mi?
Yemin ederim arkadaşı ile kalan üniversite öğrencisinin daha çok söz hakkı var yaşadığı evde.
Şu rezilliğe bak
Kazık kadar adam Olacağım isimde gücümde, evleneceğim, annem evime gelebilir mi diye hanımdan izin alacağım.🤣
Saka Gibi.

Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?
Siz de 30 yaşındaki adama 3 yaşındaki çocuk hasta olmuş gibi bakmışsınız.
Adamın gözünde iki anne var.

Bence konu sahibin bir yok sayılma/sayilmama korkusu var. Diger konulara da bakarsak bütün tepkilerinin altında korkular yatıyor. Ama bu neyin korkusu, tam ne tetikliyor onu kendisi bilir tabi. Davranışlari bize toaf geliyorsa bu sadece hisleri ile hareket ettiğinden. Mantık çünkü "iyi hasta adama bakacak birisi var" der. Burda ama mantık devre dışı kalmış durumda. Birde eklemek isterim: kv de yarış içinde düşüncesi size de işlemiş siz fark etmeden. Kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz

Ben yarışmadım, yarışmıyorum da.
Yok sayılma konusunda da şöyle diyim, bizim de bir ev olduğumuzu anlasınlar istiyorum.
Sürekli herkes müdahale etmeye kalkıyor.
Biz hala onların evlatlarıyız ama bu demek değildir ki hala her şeye karışsınlar.
Benim derdim o.

Evlenene kadar hiç bir zaman duymadım annişim minnoşşum diye,
Ta ki evlendik o zaman oğlu oğlum oldu.
Düğünden sonra değerli oldu.
Vallaha annesinş atamaz bu böyle devam edecek ya deveyi güdeceksiniz ya diyardan gideceksiniz...

ki bence daha önceden de diyordur diye düşünüyorum ya sevsin oğlunu istediği gibi

eşiniz ailesine düğünden sonra düşkün olmadı herhalde

Anneye diyorsunuz ama sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok. Koskoca adama grip diye bu kadar hassas davranmak da ne?

Terleyince kalkıp üstünü değiştiremiyor mu? Burnuna sprey sıkıp iki ilaç atıp yatamıyor mu?
Bazı kadınlar kv yi aratmamak için kendilerini paralıyorlar. Çok komik ya.

Gece uyumamalar falan. Ben oğluma ateşliyken yapıyorum onu anca..

Eşimi seviyorum ama hiç böyle şeyler yapmam. 2 gündür dişi ağrıyor. Randevu al düzenli git diyorum sallıyor. 35 yaşındaki adama en fazla yapacağım budur yani.

Bunları annesinin yapması bir nebze daha normal. Çocuklar annelerin gözünde büyümez çünkü.
Ayrıca hiç bir anne oğluyla ilgilenmek için gelinden izin almak zorunda değil..

Shajjdjskdkaks koptum yemin ediyorum..
Kocam bana dese ki,
Annen bana sormadan bu eve gelemez,
Hangi uzvumla ne tarafa güleyim hayatım falan derim
Annem eve gelecek diye kocamdan niye izin alayım? Yada şu durumda tam tersi,
Annesi eve gelecek diye kocam benden niye izin alsın?
Orası onun da evi degil mi?
Yemin ederim arkadaşı ile kalan üniversite öğrencisinin daha çok söz hakkı var yaşadığı evde.
Şu rezilliğe bak
Kazık kadar adam Olacağım isimde gücümde, evleneceğim, annem evime gelebilir mi diye hanımdan izin alacağım.🤣
Saka Gibi.

Aa lutfen sen izin almayacaksin ki, eşin izin alacak sen evin kadinisin!!!!! Evin kadini bilir ancak. Cunku evin işlerinden ve evden evin kadini sorumludur sadece adamlar oylesine yasiyor orda

tutturmuşsun kv şunu bunu yapıyor çocuk gibi görüyor da bilemme ne de...
ikinizde 3 yaşında insan muamelesi yapıyorsunuz adama.senin ondan onun senden bi farkınız var mı?

önce bi kendi yazdığın ilk paragrafı bi oku,bi düşün bakalım...

Ayrıca sana soracak değil kadın oğlu hasta diye gelirken. evde yoksun zaten! görmeyeceksin yani onu..
neyin tantanasını yapıyorsun ki?

Ben rahatsız diye ilgilendim.
Bana soracak evet, soracak çünkü bende onlara öyle hareket ediyorum.
Seni rahatsız eden nokta ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X