Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baska konununda esim de ben de evin tek cocuklariyiz o yuzden her hafta gideriz yazmissin.
Kizlari evlattan cocuktan saymiyordun sen de zaten simdi niye sadece eşine ilgi gostermesi zoruna gidiyor?
Benim eşimin de ablalari var ve annesinin davranislarindan bagimsiz olarak "eşim tek cocuk" demem yani nolursa olsun.

Tek erkek çocuk :)

Ben kv den nefret ederim öyle böyle değil kinim çok ona karşı. Benimde evim dağınıksa gelmesini istemem. Ama hastalık gibi bi durum var eğer gelecekse de bi zahmet eşim hastada olsa kalkıp o evi toplasın. Ki toplar da yani en azından odaların kapısını kapatır en kötü. Sizi anlıyorum sevmediğiniz için böylesiniz. Ama bu sefer baya abartmışsınız

Sizin önce ki konularınızı biliyorum; kv ile hep bir derdiniz var.

Kadına kin tutmuşsunuz bir türlü bırakamıyorsunuz.

Lakin şunu unutmayın ! hiç bir ana evladını görmek için gelininden izin almaz . 2-2 daha 4 .

Her şeye burnunu soktuğu sürece derdim hep var olacak.

İzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü

Müge anlının ''senin kocanın evi yok ki'' olayaına döndü iyice..
Ablacımm:
Sen evde yoksun kii..yoksun evde...

SEN O ZAMAN DİLİMİNDE EVDE YOKSUN !

Bence mesele corba yapması gelmesi degıl, sanki siz bakamıyormus corba yapamıyormussunuz gibi davranmaları. Siz tavırlarına delırıyorsunuz ben sizi anladım.
Aynı sızın gıbı hıssederdım bende.
Ama suclu Kocanız, gelip corba yapıcam dedıgınde ıctım karım yaptı suan yatıyorum aksam ugrayın, hem daha iyi hissederim otururuz demeliydi.

Arkadaş oldukça genç biri zannediyorum ve oldukça da sinirli...
Allah kv ye sabır versin.
40 ına gelmeden bu kızcağız bu sinirle çöker.
O kv de böyle gelini idare edicem derken göçer..
''3 yaşındaki çocuk'' ortada kalır bu gidişle....
Israrla kendini savunup, bizi konuyu anlamayıp başka yöne çekmekle suçluyor birde.

Eş 3 yaşında olmasa, annen niye geliyor, benim niye haberim yok ,ben neyim diye hesap soran karısına, gerekli cevabı verebilir. Konu sahibi şu durumda, annesinin eve gelişinin hesabını eşine sorabiliyorsa o eş gerçekte 3 yaşında olmalı. Normal bir adama sorulamaz bu çünkü.

İzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü

Ay habire çevir kazı yanmasın, yeter ki haklı çıkayım modu.
Haber verse ev kendi kendine toplanacak mıydı? Ne değişecekti?
Yada siz hayır gidemezsin, evimi toplamadım mı diyecektiniz?
E o zaman iş yine benden izin alsınlara geliyor.

O kadar sormuşlar, bende sordum cevaplamamışsınız.
Anneniz siz hastayken gelmek isterse, eşinizi mi aratırsınız onay için?

Ben, ev kirli ve o halde görmesini istemediğiniz için bu kadar tepki verdiğinizi düşünüyorum.Eger böyle değilse haksızsınız.

Orada muhattap olması gereken kişi benim eşim değil.
Eşim zaten hayır diyemeyeceği için onu aradı.
Gelecek ama sorması lazım müsait misiniz vs diye.
Ben düşüncesizliğine kızıyorum.
Asla samimi olmam onunla, çizgi nedir bilmiyor.

İyi de siz evde yoksunuz

Yani ben konuyu okurken akşam kv bize yemeğe gelecekmiş yazazaksınız sanmıştım

Adam hasta ve evde

Size telefon açıp x hastaymış müsaitseniz size gideyim mi diye kimse sormaz

Eşin geleyim çorba yapayım deyince morrenk yaptı gerek yok, ben yatıyorum diyebilirdi ancak annenin sizden izin istemesi olmaz

Ev dağınıksa dağınık adam hasta salonda yatak normal

Odada da çamaşırlıkta kuruyan çamaşırlar da normal

Herkesin evi kışın öyle kv neden bunları görünce dert oluyor

Israrla kendini savunup, bizi konuyu anlamayıp başka yöne çekmekle suçluyor birde.

Eş 3 yaşında olmasa, annen niye geliyor, benim niye haberim yok ,ben neyim diye hesap soran karısına, gerekli cevabı verebilir. Konu sahibi şu durumda, annesinin eve gelişinin hesabını eşine sorabiliyorsa o eş gerçekte 3 yaşında olmalı. Normal bir adama sorulamaz bu çünkü.

çok hırçın.
keskin sürke küpüne zarar..
kocası da sapıtmıştır nasıl davranacağını. belli ki idare ediliyor. edildikce de yüz buluyor.

çok hırçın.
keskin sürke küpüne zarar..
kocası da sapıtmıştır nasıl davranacağını. belli ki idare ediliyor. edildikce de yüz buluyor.

Aslında çıldırdığıyla kalıyor eşi bildiğini okuyor anladığım kadarıyla,annesi gelmiş geçende babası gelmiş. Bizimki bağırıp duruyor niye haberim yok diye. Herşey olması gerektiği gibi oluyor zaten.

Tek erkek yazmamissin "esim de ben de evin tek cocuklariyiz" yazmissin.
Kizlar cocuktan sayilmiyorsa kendini niye saydin o da garip.
Valla o konuda bende çok takılmıştım, hatta o konusuna yorum da yapmıştım hatta sizin söylediğiniz cümlenin aynısını yazmıştım. evin tek çocuklarıyız dediği halde sonradan kız çocuklar da çıkmıştı bir anda :)

Ya sizin anneniz arasa, kızım hastaymışsın, gelip bir çorba yapayım, dese
Dur anne kocama sorayim,
Yada.
Bir de ara da bizim beye haber ver mi dersiniz?
Azıcık kendinize gelin.
Anlattınız işte olan biteni. Hepimizin aklı basında şükür.
Buradaki insanlara konu oraya buraya çekiliyor diye gerizekalı muamelesi yapmayın.
Evinizi, kocanızı paylaşamıyorsunuz, ha ben kv niz olsam, salak oğlum da böyle bir kadınla evlenmeyi secse, al evini de, kocani da basina cal derim
Sizinki çok insaflı..

Ovv çok sert :KK70:

Gelin kaynana toprağından derler ya çok doğru bir söz ya..
Bitmedi şu bazı kadınların karşılıklı avam iktidar savaşı..

Aslında çıldırdığıyla kalıyor eşi bildiğini okuyor anladığım kadarıyla,annesi gelmiş geçende babası gelmiş. Bizimki bağırıp duruyor niye haberim yok diye. Herşey olması gerektiği gibi oluyor zaten.

öyle mi ?
bakmadım eski konularına.

Valla bu gelinleri 15 yıl sonra falan mumla ararız diye ciddi korkuyorum artık ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X