Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafamı taşlara vurmak istiyorum :)
Nasıl da söylediklerim farklı noktalara çekiliyor valla bravo

Ya sizin anneniz arasa, kızım hastaymışsın, gelip bir çorba yapayım, dese
Dur anne kocama sorayim,
Yada.
Bir de ara da bizim beye haber ver mi dersiniz?
Azıcık kendinize gelin.
Anlattınız işte olan biteni. Hepimizin aklı basında şükür.
Buradaki insanlara konu oraya buraya çekiliyor diye gerizekalı muamelesi yapmayın.
Evinizi, kocanızı paylaşamıyorsunuz, ha ben kv niz olsam, salak oğlum da böyle bir kadınla evlenmeyi secse, al evini de, kocani da basina cal derim
Sizinki çok insaflı..

Evinize sizden habersiz gelmesine bozulmanızı anlarım, ben de sevmem böyle çat kapı durumları.
Ama haksız olduğunuz bir konu da var; bir annenin çocuğunu nasıl, hangi cümlelerle seveceğine karışamazsınız. Aralarındaki ilişkiye karışmadım, karışmam diyorsunuz ama sosyal medyadan fotoğraflarınıza yaptığı yorumlara, çocuğuna yemek vermesine bile bilenmişsiniz.
Ha, baş başa kutlamanız gereken özel günlerde kapınızda bitiyorsa, bu manyakça, haklısınız ama eşiniz de annesi kadar suçlu. Anne, evlilik yıl dönümünü karımla baş başa kutlayacağız dese, bir sonrakinde gelmez herhalde.
Yani bilenmekte haklı olduğunuz konular var ama araya annişim, minnoşum laflarını da katmakla hata ediyorsunuz.
Sürekli habersiz geldiği için şuan geliyor oluşu da size batıyor, anlıyorum bir yandan, ama oğluna çorba yapmak için gelmek istemesi abes değil aslında. Sizin yaptığınızı bilse bile, annelik yanı kabarmıştır, çocuğuna bakma içgüdüsü depreşmiştir, kişisel algılamayın.

4 çocuğuna değil sadece eşime karşı böyle davranışına kızıyorum.
Bakıyorum yani diğerlerine gayet normal ama benim eşime gelince yelkenler fora.
Annesidir sevecek, sevilecek ama kendimden öncesini biliyorum.
Bunları görünce inanasım gelmiyor.
Kadın laftan anlamıyor Loreth, cidden bak eşim iyi de konuşsa, kötü de konuşsa kadın yapacağım diyip yapıyor.

Ay birde kendisi hasta olduğunda bakacaksa oğlunu evlendirmeseydi demişsiniz 😅hasta bakıcı mısınız siz?

Bir ilaç verirsiniz olur biter, sabaha kadar uyuyamamak asıl garip olan. Eşinize annesi gibi davranırsanız kayınvalidenizin sizden rol çaldığını düşünüp, çıldırmanız normal tabi.

Sen bence kv den bıkmışsın, ama hasta oğlunu görmeye gelecek gelemez benden izin almadan demen yanlış anlaşılır, ortada bir hastalık var, sende arayıp gece hiç uyumadım ona baktım işe zor gittim ev dağıldı o yüzden diyebilirdin

Dur anne kocama sorayim,
Yada.
Azıcık kendinize gelin.
Buradaki insanlara konu oraya buraya çekiliyor diye gerizekalı muamelesi yapmayın.
Evinizi, kocanızı paylaşamıyorsunuz, ha ben kv niz olsam, salak oğlum da böyle bir kadınla evlenmeyi secse, al evini de, kocani da basina cal derim
Sizinki çok insaflı..

''100 kez beğen'' butonu koysunlar şuraya .ben ondan istiyorum :)))

Ay birde kendisi hasta olduğunda bakacaksa oğlunu evlendirmeydi demişsiniz 😅hasta bakıcı mısınız siz?

Bir ilaç verirsiniz olur biter, sabaha kadar uyuyamamak asıl garip olan. Eşinize annesi gibi davranırsanız kayınvalidenizin sizden rol çaldığını düşünüp, çıldırmanız normal tabi.

:)

Sen bence kv den bıkmışsın, ama hasta oğlunu görmeye gelecek gelemez benden izin almadan demen yanlış anlaşılır, ortada bir hastalık var, sende arayıp gece hiç uyumadım ona baktım işe zor gittim ev dağıldı o yüzden diyebilirdin

İzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü

4 çocuğuna değil sadece eşime karşı böyle davranışına kızıyorum.
Bakıyorum yani diğerlerine gayet normal ama benim eşime gelince yelkenler fora.
Annesidir sevecek, sevilecek ama kendimden öncesini biliyorum.
Bunları görünce inanasım gelmiyor.
Kadın laftan anlamıyor Loreth, cidden bak eşim iyi de konuşsa, kötü de konuşsa kadın yapacağım diyip yapıyor.

Baska konununda esim de ben de evin tek cocuklariyiz o yuzden her hafta gideriz yazmissin.
Kizlari evlattan cocuktan saymiyordun sen de zaten simdi niye sadece eşine ilgi gostermesi zoruna gidiyor?
Benim eşimin de ablalari var ve annesinin davranislarindan bagimsiz olarak "eşim tek cocuk" demem yani nolursa olsun.

Dur anne kocama sorayim,
Yada.
Azıcık kendinize gelin.
Sizinki çok insaflı..
Valla ben kocama bu gelinin dediklerinin 10da 1 ini desem annesi için :D

Ağzımın içine içine bakan adam gider, yerine içine domuz kaçmış bir adam gelip beni boşar valla :D

Fark ediliyor o yuzden sordum.
Cok keskin konusuyorsunuz bence biraz bunu torpulemelisiniz bir anneni cocugu 30 yasina gelince abnelikten emekli mi oluyor saniyosunuz biraz empati esinizin durumunu (kötü tabiki bakacagim esim o benim) diye notelendiriyorsunuz bir annenin akli evladinda kalmaz mi bence esinize geceleri annelik yapmayin.!

Ben anne olduğumda çocuğum 30 yaşına gelince yanındaki eşini yok sayarak hareket etmeyeceğim emin olun :)

30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?

O 3 yaşında gibi davranıyorsa, siz de 3,5 yaşında gibi davranıyorsunuz. Aranızda pek fark yok yani.

Tek derdiniz evin dağınıklığıysa söyleyin kocişinize az biraz toparlasın. Gripken yürüyebiliyor mu bari? :KK45:

Sanki hiç hasta olmadık. Amma abartmışsınız..

Oldu! Siz çocuğunuz evli ve hastaysa hiç istifinizi bozmazsınız.

Ayrıca niye size soracakmış her gelmesinde, o ev senin kadar eşinin de evi değil mi? Annesinin yanına gelip gelememesine karar verebilecek özgürlüğe sahip değil mi eşiniz?

Empati yap, sen hastasın, annen merak etti yanına gelmek istedi önce kocana mı sorarsın? Yada sen yatak döşek yatarken annenin "aman banane kocası baksın" demesine bozulmaz mısın?

Hep beraber yaşayalım o zaman niye evlendik ki :)

Ben yarışmadım, yarışmıyorum da.
Yok sayılma konusunda da şöyle diyim, bizim de bir ev olduğumuzu anlasınlar istiyorum.
Sürekli herkes müdahale etmeye kalkıyor.
Biz hala onların evlatlarıyız ama bu demek değildir ki hala her şeye karışsınlar.
Benim derdim o.

Şöyle bir gerçek var: anneler babalar her zaman çocuklarına akıl verir, bazı durumlarda müdahale etmeye çalışır. Bu heralde doğanın kanunu. Ama: Önemli olan kendi ayaklarının üzerinde durum hayatını sürdürebilmek. Bizim annelerimiz babalarımız da bize akıl verir. Karışır. Ama biz bunu dert etmiyoruz. Bazen faydalandigimiz da oluyor (onlarin da hayat tecrübesi büyük sonuçta) . Ama genel anlamda kendi kararlarimizi alıp uyguluyoruz. Böyle konularda hep açık sözlü oldum kayinpederime ve kayinvalideme karşı. Siz bu kadar anti duruşu sergilediğiniz süreçe en cok siz zarar göreceksiniz. Bırakın annesi anneliğini yapsın. Büyüklüğünü yapsın yeter. Yeri geldiğinde sınırlari gösterirsiniz. Ne onları ezin, ne kendiniz ezilin. Bazen dengeyi kurmak kolay olmuyor, ama bunu da zamanla öğreniyor iki taraf.

Ay birde kendisi hasta olduğunda bakacaksa oğlunu evlendirmeseydi demişsiniz 😅hasta bakıcı mısınız siz?

Arkadaş oldukça genç biri zannediyorum ve oldukça da sinirli...
Allah kv ye sabır versin.
40 ına gelmeden bu kızcağız bu sinirle çöker.
O kv de böyle gelini idare edicem derken göçer..
''3 yaşındaki çocuk'' ortada kalır bu gidişle....

Bir gun gelinim olsa, oğlum hasta olsa evine gidip corba yapmak istersem izin almam gerektiğini söyleyecek gelinin alnini karışlarım kusura bakmayın... sen hasta olsan annen gelmek istese annecim once kocami ara izin al verirse gelirsin mi diceksin? Aksine ne munasebet burası benim de evim ne izni dersin..
Saçma sapan bi muhabbet, kadina gicik olmussun hirsini alamadigin için bu öfke...Çok yanlis bir tutum

Kendi gelinine yaparsın

İzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü
Kim kime haber vermeliydi?kayinvalide mi size sormaliydi?sorsa gitme mi diyecektiniz ?esiniz mi sormaliydi annem gelsin mi diye ona gelmesin mi diyecektiniz ne sacma ya

Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?
Yani kusura bakmayin ama sizde 30 yasinda adama oyle cokta yasina uygun davranmamissiniz ayaklarinin altina kadar vikslemissiniz.
Anladigim kadariyla bu adamcagiza kimse yasina uygun davranmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X