Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de eşin haklı canım harbiden abartıyorsun....üç günlük dünyada eşyaya hizmet edemem valla...haftada 1 süürge açarım ,toz alırım,silerim...onun haricinde çocuğum olmasına rağmen düzenlidir evim..çok mecbur kalmadıça eşim evdeykende iş yapmam arada temizlikçi kadın alırım cam -kapı falan sildiririm senede 1 yada 2 defa da halıları yıkamaya veririm..öyle asansöre falanda koyarım poşetleri ama direk tezgahın üstüne alırım sonrada poşetlerini atı tezgahı silerim..hayatı kendinede eşinde zindan etme canım ..bu zamanla daha da çok içinden çıkılmaz hal alabilir.bir arkadaşım da böyleydi hiç işi bitmezdi zavallım,sonradan olayı iyce abarttı kendi yıkanırken bile suyun içine çamaşır suyu koymaya başlamış.eşi farkedince tedavi oldu şükür şimdi düzeldi..benim kayınvaldemde böyleymiş kimseyle görüşmezmiş eve gelmek isteyeni bile kabuletmemeye başlamış üzerleri pistir diye...hatta misafir gelip gidince tüm koltukları ,halıları silermiş..kaynım evlenince beraber oturmaya başlamışlar eltim bu huyundan vazgeçirmiş o da ogün bugün hiçbir iş yamaz ama bir elini yıkar yeminle en za 1 saat sürer...
kayınvalidenin huyu ben de var.bana da yatıya misafir gelince.onlar gidince önce nevresimler makineye.sonra banyo paspasları makineye.çaamaşır sulu kova bütün koltuk halıları silerim.çamaşır suyu ile kapı kollarını silerim.özellikle kapı kollarını tutamıyorum.titiz olmak zor hayat çekilmez oluyor gerçekten.ben bi de misafir gelince tuvalet fırçası süpürgesi var ya onları saklıyorum çünkü kötü tecrübe yaşadım.misafir gidince çıkarıyorum onları banyoyu baştan aşağı yıkıyorum.
merak ettim noldu![]()
miden bulanır ama o tuvalet fırçası b.....ka bulanmıştı![]()
İyi de o fırça zaten b.k temizlemek için :)
Fırçayı suya tutmamışlar herhalde.
Ama bence misafir gelince fırçayı saklama.
Klozete yapışanları nasıl temizleyecekler yoksa ?
Benim klozet fırçası anım çok daha kötü.
Temizlikçi çağırmıştım.Banyoya bir girdim,klozet fırçasıyla,klozet kapağını yıkıyordu.
Yani klozetin içini değil,dışını !..... :)
bu arada bende çok titizdim ve takıntılı..ama ikiz çocuklarım olunca geçti hepsi,ohhh şimdi evin altı üstüne geliyor gayet sakin kalabiliyorumkapatıyorum gözlerimi,derin derin nefes alıyorum ve sakinleşiyorum ..
Temizlikçi çağırmıştım.Banyoya bir girdim,klozet fırçasıyla,klozet kapağını yıkıyordu.