- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
Hanımlar 3 yaşında erkek yeğenim var aşırı ama aşırı yaramaz kafa atıyor saç yoluyor hırçın ki sormayın... Elide çok ağır vallahi canımız nasıl yanıyor kıyamıyoruz bir şeyde diyemiyoruz. Konuşamıyor da henüz ufak tefek şeyleri sölüyor anne baba gibi konuşamadığından sanırım hırçınlığı ama bu kadarı fazla doktor normal bu yaşlarda demiş sanırım ama nasıl eğitim verilir ne yapılır ne yapmalı annesi babası pek ilgilenemiyor işten dolayı yetersiz geliyorlar ne yapmak lazım hiç bilmiyorum.
3 yaşındaki çocuk nasıl konuşturulur nasıl eğitim verilir saç yolması kafa atması nasıl engellenir evde kırmadık dökmedik bir şey bırakmadı aşırı yaramaz ya sormayın cidden hiçte kıyamıyoruz bir şey demeye söylemeye...
Ne yapmak gerek aynı şeyleri yaşayan ve çözüm bulan varmı ilgisini nasıl çekebiliriz nasıl konuşturmak gerek ve hırçınlığı nasıl yenilir
3 yaşındaki çocuk nasıl konuşturulur nasıl eğitim verilir saç yolması kafa atması nasıl engellenir evde kırmadık dökmedik bir şey bırakmadı aşırı yaramaz ya sormayın cidden hiçte kıyamıyoruz bir şey demeye söylemeye...
Ne yapmak gerek aynı şeyleri yaşayan ve çözüm bulan varmı ilgisini nasıl çekebiliriz nasıl konuşturmak gerek ve hırçınlığı nasıl yenilir