zaman lazim canim rahat ol sen bi akli sendedir üstesinden gelme cabasi ondan..sen hayatina bak sevgili koluna takmadan bile dimdik mutlu ayakta durabildiginin kanitidir o kendini avutsun onun la avunsun- zavali erkekler iste..
Ultravox çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için... O herşeyi bilerek yaptı. Belki de o yüzden rahatım bana yaşattıklarını yaşama ihtimali var çünkü ben koşulsuz inandım o ise kullandı beni. Diyebilirsin "nasıl bir rahatlık ki bu 8 aydır hala unutamamışsın" o ayrı konuAnlatsam belki kimilerine göre hiçbir şey yaşamadık ama benim için hayatımın en güzel dönemleriydi. En dolu dolu geçen zamanlarımı yaşadım O'nunla. Böyle haince bitmiş olmasaydı belki de "hayırlı" dualarla anardım. Böyle olmasını O istedi banane -tatlicadiarzu- ohaoldumsmile
rahatlık derken neyi kastettiğini anladım canım merak etme...sonuçta senin tek yapman gereken şey unutmaya çalışmak olmuş...onun ise yapmaya çalışması gereken çok şey var..mesela en başta o karaktersiz yapısıyla yaşamaya çalışacak...sen sonuçta onu unutmamış olabilirsin...bu gayet doğal...çünkü içtenliğinle yaşamışsın onla...güzel günler olarak algılamışın o dönemlerinizi...doğal olarak da hemen unutamaman normal.. güzelce bitseydi yani bitişin nedeni ihanet dışı bir neden olsaydı o hala değerli olacaktı içinde...ama o en pis yolunu seçmiş... insanca kalbini açmışsın ona...insanlığından utansın kendisi...birinin kendisine olan en güzel duygularını kaybetmiş...en kötü kayıplardan biridir...
biteli 2 gün oldu midem ağrıodu durdu simdide sırtım.. düsünüorm o da mutsuzmudur ki mutsuzdur ailesi de baskı yaptı ayrıl die dayak yemis onlardan .. bazen bsj atasım gelio suçlu hissedip kendimi acı cekmesin die peki ya benim çektiğim acı ne olucak ?? bana 1 damla gözyaşı dökmezsin sen dedi nerden bilsin içimi . sevsede sevsekte biticekti biticektiii uzaktı ist.a da gelse ünive.teye o ailesi hep basımızda olcaktı kız gibi yetistiren o önyargılı uyuz aile mutlu olsun simdi o laf söyletmediği ailesiyle unutmak istiorumm unutmak unutmakkk ....face imden cıkarmıstım ayrılınca o da engellemis. bütün suçu bana yıktıı bütün suclar hersey benim o günahsız o hatasız tek o sevmis benim sevgim yalan 5 kurus etmezmis benim için ağladğı o geceye yazıklar olsun dedi zevk için dedi biliorum sinirden dedi belkide yada insan acıtmazdı cok sevse sevdiğini herseye rağmen ama o acııttı saydı lafları dönek olarak hatırlıcam dedi face inden de engelledi ve yok oldu msj atma demistim atmam artık dedi atmıcak hiç bitti iste bittiii biitttiiiiiiiii
Kızlar bide ben kendimi çok gurursuz çok adi değersiz hissettim halada hisssediyorum , kimse beni sevmez gibi geliyo aramıyo beni demekki içinde hiç yer etmemişim demekki bu kadar değersizim demekki 24 saatte 1 dk bile düşünmüyor beni , peki ben 1 yıl bunun içinmi onu sevdim bana beni hiç sevmediğini söyledi düşünün bir yıl her konuşmasında seviyorum derken şimdi inkar etti o sözleri yalanlar sıraladı , bidaha hiç bir erkeğe güvenemembiliyorum hepsi aynı
kızlar hemen hemen çoğu mesajları okudum. Bakıyorumda ne kadar aciziz yazık. Değermi hiçbiri bu kadar acıya diyorum ama işte gelde bunu yüreğe anlat. yüreğe anlatsan beynine hükmedemiyosun. Hikaye hep aynı. Boşandıktan 1 yıl sonra bi insana güvenebilmiştim. Arkadaşım tavsiye etti iyi birisi diye. tipi bana göre değildi, ama mutlu etsin yeter dedim. Görüşmeye başladık. Benim gözümü o kadar boyadı ki, çiçekler, hediyeler, sevgi sözcükleri. Seni senden çok seviyorum ölüyorum bitiyorum. Düğün salonları baktırdı bana. Mobilyalar. Evimi aldığımda içim kıpır kıpırdı. Oda geldi temizlemeye.Bide sık sık seni ailemden çok seviyorum derdi. Bende saçmala insan ailesinden daha çok birini severmi derdim. eğer bi seçim yapmak zorunda kalsam seni seçerim derdi bende gülerdimm demesii kolayyy. o öyle olmaz işte. Sebep belli imiş. Meğerse ailesi beni hiç istememiş. Bunu ne zaman öğrendim. evimi temizlemeye gittiğim gün. Beni o hafta nişanlanalım diye izin aldırmıştı. işyerindekiler bile biliyodu nişanlanacaığımızı. sıkıştırdım neden izin aldık nişan için dedi bu hafta geliyoruz dedi. Biz neler düşünüyoruz sen neler dedi. Ertesi gün sıkıştı ve söyledi. ailesinin beni istemediği yıkıldım. son kez buluşmak istediğimde sokaklarda feryat figat sende hiç vicdan yokmu diye haykırdığımı biliyorum. 1,5 yıl neden gizledin hiç mi beni düşünmedin neden yalanlar söyledin.istersen ailemi silip gelirim dedi. onada inandım.Düşündedi istersen yarın tek başıma gelicem seni istemeye.sözde imiş sadece. Ben birisinden aldığım tavsiye ile topu ona attım sevgisini gör gerçekten sevmişmi yoksa fasa fisomu diye. açtım telefon ve 1,5 yıl bu gerçeği benden nasıl gizledinse şimdide hallet. Halledemiyosan halldemedim de. halldersende hallettim dersin. 1 hafta bekledim. Her gün mesajlar attı tamam halletim ben merak etme annem pişman diye.sonra 1 hafta sonra bi mesaj biz mutlu olamıcaz:)) komik mi evet komik Orda koptum Bizim aşkımız mesajla bitecek akdar küçükmüş onun gözünde. Aradım açmadı. sonra açtı aileni silemedin demi dediğimde duyduğum cevap daha da yıkıcı idi. Hayır ben istemiyorum .Ertesi gün bide b.. varmış gibi aynı işyerindeyiz. Kapının önünden geçiyo falan içi içine sığmıyo. Gecesi mesaj attı. konuşmam lazım hiç birine cevap vermeyince mektup yazdı mektubu yırttım mailime gönderdi. kardeşime aileme mesajlar onu kimseye yar etmicem alemle geldiğimizde konuşuruz diye. Ne mi yaptım inandım :))) Tabi ne yaptı yine gelmedi oyladı beni. Her gün yanıma gelip gelip kimseyle konuşma kimseyle biyere gitme. Face kimseyi ekleme deyip durdu. Sanki beni kendi terketmemiş gibi. bana ümit verdi her günnnn. en son ablasını arayıp durumu anlattım. ondan sonra teşrif ettiler. Tabi aradan bi 10 gün geçti.ama ne yazıkki mutlu son değil. ailesi geldiğinde ben onun üzülmesini bile istemezken mutusz olmasın diye aileme tatsızlık çıkmasın diye tembihlerken. O yine sadece vicdanını temizlemek içing etirmiş annelerini. Nerden mi anladım. Her gün gelen adam yanıma gelmedi 4 gün sonra yine mesaj. ailemi beğenmedin beğenmediğin her halinden belliydi :)) Adam posta koymak istemiş bana resmen. Mesaj attım bi problem yok sevdiğimi ispatladım sana sende biraz çabala diye ama o zaten kararını vermiş sonra kendimden utandım. Facede eklediği kızların eski sevgilileri olduğunu bi dostundan duyunca ne kadar salak olduğumu anladım. Aldatılmışlık, tekrdedilmişlik hepsi var. kandırılmışlık yalan dolanda çabası. Yalancının teki olarak biliniyomuş meğerse onun yüzünden 19/07 den beri ne uyku ne yemek var suyla yaşıyorum bi kaç lokmada karnım guruldamasın diye 52 den 46 ya düştüm. Avuçlarım soyulmaya başladı. Yüzüm sarardı. Adetim gelmedi sıkıntıdan. allahından bulsun. pisliğin tekiymiş. anlatsam daha anlatıcam da pisliklerini farkındayım çok uzun oldu.
2004 den 2009 a kadar onu bekledım.kımseyı gormedı gozlerım kapattım kendımı ınsanlara .aynı semteydık.belkı gorurum ümidiyle aylarca gezdıgımız yerlede dolastım.arkadaslardan hep haberını aldım.agladım agladım agladım.sadece agladım.şimdi yenı bır ılıskım var ha sorarsanız onu unuttun mu dıe zor oldu ama unuttum.şu da var kı hala kımseyı onun kadar sevemeyecegımı bılıyorum bambaskaydı sankı acısı bıle bambaska ... kımseyı sevemem onun gıbı.
yazıların hepsini okudum içim parçalandı be neler yaşamışsınız yazık değilmi bize ya istediğimiz sadece birazcık sevgi ilgi alaka samimiyet.neden hep sevip sevipte aldatılan kandırılan biz oluyoruz. bende okadar çok aldatıldımki kandırıldımda ama hepsini yakaladım Allah bana hep mağlum etti ne zaman birinin yalan söylediğini hissetsem hemen o an içimde bi sıkışma oluyo.ve üstüne gidiyorum tabi o anda bide bakıyorumki haklıymışım.hiç yanılmadım hep hisssettim ama ne oldu seviyosun ondan sonra gelsin şarkılar iç acıları göz yaşları kim için ne için.deymiyo be.hiç birimizin tırnağını bile haketmiyolar.2 güne kalmaz bi bakıyosunki hemen başkasını bulmuşlar.bende yaşadım ayrıldım zamanında bekliyorumki mesaj atsın ileti nerdeeeee facede ekli olan bi kızla 3 gün sonra ilişkim var diye yazmış oraya.e 3 gün öncesinde ben çok farklıydım şöyleydim böyleydim e ne oldu.bu face yüzünden dahada azıttılar onu ekle bunu ekle şunu ekle.sonrası ağlamalar üzülmeler falan işte hepinizin yaşadıkları gibi.ben şahsen kendime çok acıyorum.normalde iradem çok kuvvetlidir ama bi bu kalbe söz geçiremiyorum. çok üzülüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?