ya ukalalık olcak ama gerçekten güzel bi kızım, bana hergün gelen faceden mesajları sölüyorum ona zaten, bu konuda hep kıskanır genelde, hatta bazen düşünüyorum sırf güzel olduğum için mi benle beraber diye...gurur değil bebeğim seninki sen ipleri eline vermişsin iyice güçlü gibi görünmelisin ona kanıtla kendini özgüvenini mesela süslen püslen fotolar cekil face ine koy görsn erkekler cok etkilenir böle seylerden sonra kendini monoton anlatma ona yok işte bugün gezdm tozdum gibi seyler uydur cok eğlendim filan de onsuz olabileceğini anlasın gibi tatlım
hahhaha aynen ben de uğruna iki ay boyunca saatlerce ağladığım, onu bulmak için her türlü yola başvurduğum ama bi türlü ulaşamadığım, öldü mü diye günlerce dert ettiğim, iki ay sonra alay eder gibi ortaya çıkan ilk sevgilimle ben de konuşuyorum, ben ona soneri anlatıyorum o da bana hoşlandığı kızı anlatıyor, gerçekten hiç bişe hissetmiyorum o bunları anlatırken ne bilim o kadar ağladım üzüldüm çok boş geliyo şimdi, içimde en ufak bişey kalmamış demekki diyorum...Bana da hep süslen püslen çok güzel ol aşkım filan derdi bende o zaman öle düşünürdüm :) Yok ya sanmam dış görünüş için olucağını. Ya ben hala karar vermedm hayatım iyice karıstı eski sevgilim yani ilk cıktığmla da konusuorus ona anlatıorm Onu :/ dengem bozuldu
senin eski sevgilin gene iyiymiş, sadece seni seviyorum diyomuş benimki gel yeniden başlayalım seninle evlenmek istiyorum bile dedi:) yaa ben sonerden kurtulmak istemiyorum, onun da artık bu ilişki için bi çaba göstermesini istiyorum, ben de imkansız aşk diyip işin içinden çıkmasını bilirdim yani, en azından ben gittiği yere kadar zorlamak istiyorum, bakalım artık yeniden başladık buraya geldiğinde daha farklı olmasını istiyrum artık, buraya gelmesi şunun için de önemli beni gördüğü zaman değişir genelde aha bi bağlı olur, şimdi nerdeyse 9 ay oldu yüzümü görmedi, bi kez görsün daha kolay olcak her şey benim için...ahahaha suan seninle aynı durumdayız canım bi cesaret edip bitirebilsek kurtulabilsek keşkee....!!!
İlk sevgilim hayvanın teki ona 2 . şansı vermiştim ki o hiç bu sevgilim gibi değildi sorumsuz beni terkeden acı cektirendi ama verdim sansı 1 ay sonra yine ayrılmsıtık suan ise acı cekiorm snei seviorm bn dioama bnm durumumu bildiği için anlayıslı gibi davranıo
Fulyacım sen hiç aramadın demi... ben o ayrıldığımız gece çok kötüydüm ve aradım onu, o da tekrar bi düşündü şimdi yeniden deniyoruz...
valla öncelikle kendimi tanıdım ayrılık acısı ile birlikte
1 ay boyunca peşinden koştum , aradım , mesaj attım , yalvardım , yoluna çıktım ama onda sevgi kırıntısı bile yoktu
gecelerce ağladm , annemin yanında ağladım , arkadaşlarımın yanında ağladım , 7/24 aradım
antidepresan hap kullandım
alkole vermedim kendimi sadece içtikçe eğleniyordum o yüzden arkadşlarla keyfine içtim , ama bir kere içip kendimi kaybettim , ağladım (bi de ortamda o da vardı eminim görmüştür ama gelip ne oldu yardım edeyim falan demedi ) arkadaşlarım zar zor eve bıraktılar beni
o ara sıra aradı beni , her aradığında acaba barışalım mı diecek dedm ama onun derdi barışmak falan değildi , sadece bana ne kadar rahat olduğunu kanıtlamaya çalışıyordu , eski sevgilimle arkadaş kalabilirim ben demeye getiriyordu lafı
o aradıkça bnm durumum daha da kötü oluyordum , beklediğim şeyi duyamadığım için
ortak arkadşlarımıza beni kötüledi , 2 yılımız boyunca hep beni çektiğini söyledi , yıkıldım resmen , elimde sadece 2 yılımın anıları kalmştı ama onların da yalan olduğunu öğrendim
facebookuna kızlarla fotolar ekledi , hepsini gördüğümde mahvoldum, kızlarla içiyordu , yanak yanağa pozlar ağlıyordum kalbim yanıyordu resmen , en sonunda facebooktan ve msnden sildim engelledm , çünkü msnimde oldukça acaba yazacak mı , nie msne girmedi , niye yazmadı , iletisinde ne demek istedi diye düşünüp kurup duruyordum .
o gün bu gündür aramıyor , o günden sonra ben fotolarımızı sildim , hediyelerini attım , unutmaya her gün bi adım daha yaklaşıyorum , ama her gün bekliyorum bir yandan belki arar diye . Sanırım bu hiç geçmeyecek bi duygu.
Bir de başka hiç bir erkeği sevemeyecekmişim gibi bi duygu var , benim bi kere aşık olma hakkım vardı onu da ona harcadım , şimdi aşksız kaldım gibi geliyor , umarım yanılıyorumdur
ama hala şarkılarda ağlıyorum , her şarkı anlam kazandı , ayrılık şarkılarının hepsi beni anlatıyor gibi :)
böyle işte çok yazdım kusura bakma
ama şu an cidden çok daha iyiyim , ilacı kullanmıyorum , gülebiliyorum eğlenebiliyorum , Allah hepimizi hep mutlu etsin inşallah
senin eski sevgilin gene iyiymiş, sadece seni seviyorum diyomuş benimki gel yeniden başlayalım seninle evlenmek istiyorum bile dedi:) yaa ben sonerden kurtulmak istemiyorum, onun da artık bu ilişki için bi çaba göstermesini istiyorum, ben de imkansız aşk diyip işin içinden çıkmasını bilirdim yani, en azından ben gittiği yere kadar zorlamak istiyorum, bakalım artık yeniden başladık buraya geldiğinde daha farklı olmasını istiyrum artık, buraya gelmesi şunun için de önemli beni gördüğü zaman değişir genelde aha bi bağlı olur, şimdi nerdeyse 9 ay oldu yüzümü görmedi, bi kez görsün daha kolay olcak her şey benim için...
biz geçen cumartesi ayrıldık ilk tepkim onu aramak oldu. fakat bi faydası yoktu kafamı yastığa gömüp çığlıklar attım kalbim alew alew yanıyodu tüm gece ağladım okulda ağladım yurtta gene ağladım ama çewremdekilere guçlu görunmeliydim onun arkadaşlarına karşı beni gördüğnden emin olduğum anda hep güldüm hala kalbim yanıodu ole bole bi acı değil bu biri olse bida göremiceni bilirsin ama her an içinde bi umutla beklemek çok zor çok acı arada konuyoz ama emin bile değil kendinden((((
unutamıyorum unutamıyorum unutamıyorum... ölüyorum ama ölemiyorum.nasıl bişeydir bu? özlüyorum hemde çokkkk...
Benim ne kadar oldu tam saymadım hatta hiç düşünmek hesap yapmak hiçbişeyi ama hiçbişeyi hatırlamak istemiyorumKendimi avuttum daha ilk ayrıldığımız günden beri ben ve hiçbişeyi aklıma getirmedim yuttum hep içime gömdüm . Bazen ağladım bazen ağlamak istedim ağlayamadım bile..
Şuan ise tuhaf buruk mutsuzum aşka küskünüm. Güvendiğim bir tane bile arkadasım yokEn iyi arkadaşım sevgilisine aşırı halde dalmış durumda önünü göremez olmuş halde ,insanlar neden böyle anlamıyorum kendileri mutlu olunca dostum dediklerinin yanında olmaktan vazgeçiyorlar,canı saolsun Allah görüyor diyorum. Ümit var çok azıcık da olsa içimde. Sizlere tavsiyem şu tek derdiniz aşk ise lütfen büyütmeyin inanın çok daha büyük sorunlar var hayatta şükredin. Ben ayrılık acısını cekerken biyandan ne acılar cekiyorum. Hem maddi durumlar hem yeni bi ortama alısmak arkadas edinmeye calısmak ama güvenememek en yakın arkadasımdan hayır gelmemesi v.s... En azından ailenizin durumu güzelse onlara yaslanın maddi sıkıntınız yoksa eğlenin gülebilin. Ben bunların yanı sıra yakta durmaya calısıyorum zor çok zor ama yılmıcam Allahın yardımıyla...
Hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam yazdıklarını okurken evet dedim işte aynı benim yaşadıklarım ama güçlü gözükmek hatta sadece gözükmek değil güçlü olmak zorundayız
İlk ayrıldığımız gece konuştuğum kişisin sen o kadar güzel cümleler kurdun ki o an içimi döktüm ve beni anladığını hissetmek çok güzeldi .. Umarım atlatırsın , atlatırız bu zamanları bir an önce ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?