çok tşk ederim tatlım çok güzel söylediklerin destek olman çok güzel mutlaka haberleşelim:)psikoloğunda ne güzel şeyler söylemiş canım sana ya,hayran kaldım.düşene birde o tekme vurmuş gibi bir şey olmuş.adam seni sakinleştirip telkin edeceğine daha da kötü olacaksın demiş.pes diyorum yani.canım benim kendini üzgün olmaya kötü olmaya şartlama.onsuz yapamam asla deme.ben onsuz yaparım diyorum:)vede gülebiliyorum.her şey senin elinde.tamam acım yeni oalbilir ama bunu ömür boyu sürdürmeyi düşünmüyorum.sende bu acıyı daha ne zamana kadar yaşayacaksın ki?atalarımız ölenle ölünmez demiş.haklılar.acı süründürür ama öldürmez hatta daha güçlüde kılabilir.her şeye sil baştan başla gerekirse.vede ilk önce onu beyninden çıkarmaya çalış,ben çalışıyorum inanıyorum ki çıkmak üzere,hatta yolda:)istediğinde dertleşmek ihtiyacı duyarsan her zaman kapım açık.özelden de görüşebilirz hatta.sonuçtaa aynı duyguları yaşadık.
geçmıyor kıslar gecmıyor 2 aya yakın oldu ılk gunku acı duruyor kalpımde...2 3 gunde bı arıyor nasıl acı cektıgımı bılmek ıcın arıyor resmen bıgun umut vverıyor bı gun dalga gecıyor...acmayacam konusmayacam dıyorum ama olmuyor ya dıyorum gerıdonmek ıcın arıyorsa bızım aramızda cok uzaklık var turkıyenın bır ucu ben bır ucu o....ocakta gelecem konusacam dıyor ne yapacam sasırdım hem senı sevıyorum dıyor hem olmuyor acaba aradakı uzaklık mı boyle yapan ama ınsan sevse bu kadar aglamalarıma yalvarmalarıma nasıl dayanır dım kızlar....sevmese dıyorum nıye gelecem senle konusacam desen o kadar yol masraf yapsın nıye sabahlara kadar hala benle konussun senı duymak ıstıyorum dıyerk....neden bunlar anlamıyorum
artık bir son verdim herşeye umurumda değil çünkü 2 yıl boyunca tanımamışım hiç annesi beni aradı ne hakaretler etti bilseniz ya anlatmak istyorum ama özelden nasıl mesaj atılır ben anlayamadımpsikoloğunda ne güzel şeyler söylemiş canım sana ya,hayran kaldım.düşene birde o tekme vurmuş gibi bir şey olmuş.adam seni sakinleştirip telkin edeceğine daha da kötü olacaksın demiş.pes diyorum yani.canım benim kendini üzgün olmaya kötü olmaya şartlama.onsuz yapamam asla deme.ben onsuz yaparım diyorum:)vede gülebiliyorum.her şey senin elinde.tamam acım yeni oalbilir ama bunu ömür boyu sürdürmeyi düşünmüyorum.sende bu acıyı daha ne zamana kadar yaşayacaksın ki?atalarımız ölenle ölünmez demiş.haklılar.acı süründürür ama öldürmez hatta daha güçlüde kılabilir.her şeye sil baştan başla gerekirse.vede ilk önce onu beyninden çıkarmaya çalış,ben çalışıyorum inanıyorum ki çıkmak üzere,hatta yolda:)istediğinde dertleşmek ihtiyacı duyarsan her zaman kapım açık.özelden de görüşebilirz hatta.sonuçtaa aynı duyguları yaşadık.
tam 37günoldu koskoca işkence gibi 37gün ...sebep bana inanmaması..ben bu hakarete rağmen 20gün boyunca peşinde koştum yalvardım yakardım ama bana git demekti yaptığı tekşey..14gün hiç mesaj atmadım dayanırım sandım ama olmadı 3gün önce mesaj attım bi veda mesajı evet yanlış duymadınız gerçekten dayanacak gücüm kalmamıştı ve kendime delice bir şey yapacaktım o gece berbat bi durumdaydım...o mesajdan sonra tlfnu kapattım diğer güne Allahın yardımıyla çıkabildim sonra öğlen telefonumu açtığımda hiç bir mesaj atmadığını gördüm...düşünün ben kendimi öldürmek istedim ve onun umrunda bile olmamış..çok zoruma gitti mesaj attığıma pişman oldum ama akıllandım mı hayır gururumu ayaklar altına almaya devam ederek yine mesaj attım ama tabiki yine cevap yoktu.galiba artık onursuzluğu bırakmam lazım evet ona aşığım yaşadıklarım ağır ve onsuz olmak zor ama her gün yine nefes alıyorsam yanımda ilahi güç var .acım geçsin istiyorum çünkü ağır hem de çok ağır.yaşıyorum ama yarım yamalak sahtece.ama dün karar verdim onsuz olmaya alışacağım o ben ölsem dahi umursamayacak biriyken bu gözyaşları kimin için?o yaşıyorsa ben de devam edeceğim hayata zor da olsa içim kan ağlasa da o olmayacak artık..bu kadar acı yeter bizden kıymetli kimse yok.tüm arkadaşlarım bana acır durumdalar.zor olsa da dayanacağım onu hiç unutamasam da yalnız kalbimde yaşayacağım.başka türlü olmuyor bayanlar bize yardım edecek tek şey bol dua ve inanç ancak bunlarla ayağa kalkarız.zaman geçecek ve bir gün bu boşluklara güleceğiz.evet toparlanma zamanı daha büyük acılar yaşamadığımız için şükretmeliyiz ben başladım inşallah başarırım.umarım hepiniz en mutlu günlerle ayakta kalırsınız
yha benm durumum acaip kötü kndim ne yaptığımı bile bilmiyorum anlatsam şaşırırsınız hala nasıl seviyosun onu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?