Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

çok tşk ederim tatlım çok güzel söylediklerin destek olman çok güzel mutlaka haberleşelim:)

canım seni cok cok ii anlıyorum..bende yeni grdm bu siteye bende konu paylaşmak istiyorum derdim var ama açamıyorum bu sitede yaptıklarım ksıtlı neden? ne yapmam gerekiyor?

geçmıyor kıslar gecmıyor 2 aya yakın oldu ılk gunku acı duruyor kalpımde...2 3 gunde bı arıyor nasıl acı cektıgımı bılmek ıcın arıyor resmen bıgun umut vverıyor bı gun dalga gecıyor...acmayacam konusmayacam dıyorum ama olmuyor ya dıyorum gerıdonmek ıcın arıyorsa bızım aramızda cok uzaklık var turkıyenın bır ucu ben bır ucu o....ocakta gelecem konusacam dıyor ne yapacam sasırdım hem senı sevıyorum dıyor hem olmuyor acaba aradakı uzaklık mı boyle yapan ama ınsan sevse bu kadar aglamalarıma yalvarmalarıma nasıl dayanır dım kızlar....sevmese dıyorum nıye gelecem senle konusacam desen o kadar yol masraf yapsın nıye sabahlara kadar hala benle konussun senı duymak ıstıyorum dıyerk....neden bunlar anlamıyorum

sende artık kararlı olmalısın canım benm.çocuk seni seviyorum diyormuş eee seviyorsa neden ayrısınız?mesafe var demişsin,sorun sadece mesafe mi sence?ben zannetmiyorum.bence adam akıllı konuş hayatına aklına estiğinde girip çıkmasına izin verme.niyeti ne ise söylesin,değilse defolup gitsin.aklını bulandırmasına asla izin verme.böyle ikilemde olmak daha mı iyi sence?bence artık kararını verip devamsa devam,bittiyse bitti deyip hattını değiştirip,arkana bakmayacaksın. bu kadar basit bence

artık bir son verdim herşeye umurumda değil çünkü 2 yıl boyunca tanımamışım hiç annesi beni aradı ne hakaretler etti bilseniz ya anlatmak istyorum ama özelden nasıl mesaj atılır ben anlayamadım

tam 37günoldu koskoca işkence gibi 37gün ...sebep bana inanmaması..ben bu hakarete rağmen 20gün boyunca peşinde koştum yalvardım yakardım ama bana git demekti yaptığı tekşey..14gün hiç mesaj atmadım dayanırım sandım ama olmadı 3gün önce mesaj attım bi veda mesajı evet yanlış duymadınız gerçekten dayanacak gücüm kalmamıştı ve kendime delice bir şey yapacaktım o gece berbat bi durumdaydım...o mesajdan sonra tlfnu kapattım diğer güne Allahın yardımıyla çıkabildim sonra öğlen telefonumu açtığımda hiç bir mesaj atmadığını gördüm...düşünün ben kendimi öldürmek istedim ve onun umrunda bile olmamış..çok zoruma gitti mesaj attığıma pişman oldum ama akıllandım mı hayır gururumu ayaklar altına almaya devam ederek yine mesaj attım ama tabiki yine cevap yoktu.galiba artık onursuzluğu bırakmam lazım evet ona aşığım yaşadıklarım ağır ve onsuz olmak zor ama her gün yine nefes alıyorsam yanımda ilahi güç var .acım geçsin istiyorum çünkü ağır hem de çok ağır.yaşıyorum ama yarım yamalak sahtece.ama dün karar verdim onsuz olmaya alışacağım o ben ölsem dahi umursamayacak biriyken bu gözyaşları kimin için?o yaşıyorsa ben de devam edeceğim hayata zor da olsa içim kan ağlasa da o olmayacak artık..bu kadar acı yeter bizden kıymetli kimse yok.tüm arkadaşlarım bana acır durumdalar.zor olsa da dayanacağım onu hiç unutamasam da yalnız kalbimde yaşayacağım.başka türlü olmuyor bayanlar bize yardım edecek tek şey bol dua ve inanç ancak bunlarla ayağa kalkarız.zaman geçecek ve bir gün bu boşluklara güleceğiz.evet toparlanma zamanı daha büyük acılar yaşamadığımız için şükretmeliyiz ben başladım inşallah başarırım.umarım hepiniz en mutlu günlerle ayakta kalırsınız

canım benm aynı kaderi yaşadık.yaşıyoruz demiyorum çünkü yaşadık ve bitti.ben daha iyiyim vede benm 1 hafta bile olmadı biteli.ben sürekli dua ediyorum zaten.dua ile bu kadar güçlü kalabildiğime inanıyorum.sende eminimki atlatacaksın,unutacaksın demiyorum çünkü yaşanmışlıklar var zor olacak ama elbette tamamen aklından çıkacak.onlarsızda oluyor emin ol.zaten beyninde bitirmişsen artık gerisi teferruatt.hakkımızda hayırlısı olsun.her işte bir hayır vardır diyorum her zmanki gibi:)

Son düzenleme:
düzelecek onu çok özlesem de düzelecek.sonuçta gitmek istedi ve gitti kendimi bi hiç uğruna bu kadar üzmek yetti artık

Bu süreçte önemli olan eski sevgiliyi aramamak sormamak kendimizi geri çekebilmek ve sessizliğimizi korumak. İletişime geçmek isterse de bırakalım onlar geçsin, erkekler adım atsın arasın sorsun. Bu forumda da defalarca aynı şey yazıldı, kaçan kovalanır. Ama işte bunu biliyoruz bilmesine de, gerçekten uygulamak çok zor. Elimiz defalarca gidiyor telefona, onunla konuşmak, aramak içimizdekileri haykırmak istiyoruz. Ama biz üstlerine gidersek onların gözünde güçsüz gözüküyoruz ve daha çok kaçıyorlar bizden. Ben de kaç kere yazdım erkekler bizim gibi değil. Biz acımızı hemen hissedip yaşıyoruz, erkeklere zamanla dank ediyor. İlk ayrılık zamanlarındaki kayıtsız, özgürüm ben artık tavırları zamanla geçiyor ve biz tam düzelmeye başlamışken bu sefer onlara geliyor acı çekme sırası. O yüzden beklemek ve zaman en iyi çözüm. Ama işte o bekleme süreci işkence gibi. Keşke işkenceyi azaltmanın bir yolu olsa. Bir sürü şeyle oyalanmaya çalışak da işe yaramıyor galiba, aklımızda hep biten ilişki, aklımızda hep sevdiğimiz insan... Çok zor kızlar çoook...

boşverin kızlar değmiyor...bende son olarak içimi boşalttım.zaten ayrılmıştık msnde konuşuyordk ama ben yazdığım sürece slm falan yani..sonunda dedim nasıl bir insansın sen lanet olsun içimde ki insan sevgisine bana bunları yaşatmaya hakkın yok..var mısın yok musun belli değil..afadersiniz ama o sinirler küfür ettim salak demeyen ben küfürde ök.z dedim yani 1,5 sene o kadar kavga etti hiç saygımı bozmadım..ama sonunda dayanamadım yazdım..ve cvp vermedi...msnde olduğu halde zorladım..ben değerimi çok ii gördüm dedi..bende aynen çok ii gördüm dedim ve çıktı msnden..birde uzunca bir mail attım..baştan sona ne yaşadıysak falan filan bu sefer hiç o tür şeyler söylemedim..küfür falan yani..olmayınca olmuyor kızlar..inanın biz ne kadar zorlasakta olmuyor...

Aynı zamanlardaydı sanırım ayrılışımız Fulya okumuştum yazdıklarını .
Ayrılana kadar elimden gelen her şeyi yaptım çabaladım ama nasıl bir çaba ..
Yeri geldi herkesi karşıma aldım yeri geldi kendimle savaştım ama kendimde dahil kimsenin ona tek laf etmesine izin vermedim.
Şimdi de vermiyorum o ayrı konu ama ..
Olmayınca olmuyor dediğin gibi biz ne kadar çabalasak da demek ki eksik bir şeyler ..
Ama en önemlisi ne biliyor musunuz kabullenmek ..
Ben her şeyi yaptım ama olmadı demek ki hayırlısı böyle deyip hayatına devam edebilmek her şeye rağmen.
Özemiyor muyum nasıl özlüyorum.
Çok arıyorum.
Rüyalarımda görüyorum.
Hatta korkuyorum onun için ve her şeye rağmen iyi olsun diyorum ..
İyi olsun mutlu olsun yeterki.
Sevmek belki de böyle bir şey.
Ama şunu da biliyorum ki tek bir telefonuyla ihtiyacı olduğunda giderim ki Türkiye'nin diğer ucunda ama asla ve asla ona dönmem ..

büyük konuşma canım neden ayrıldığınız bilemem ama
bitiren ben oldum bitme nedenide çok saçma bir sebepten
bu işler belli olmuyor..şu an bunları yazarken ezanda okunuyor rabbim biliyor yha çok seviyorum hala..
ama umudum yok artık olmıcak biliyorum..şimdi hem hayırlısı diye vede onu unutuyım diye dua ediyorum...

Suan bile ask acisi cekiyorum.Sanki olucem gibi amma insallah annem ikna olurda yine kovusuruz.Amin

aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşamışız.biz de bir haftadır ayrıyız.daha önce de küsmelerimiz oldu. barıştık düzeldik sonra ama busefer kesin bitti.üstelik ben haklıydım.o da hatasının farkındaydı. belki biraz abartmış olabilirim tartışmayı ama yine de arayıp mesaj atıp özür dilemesini bekledim ama malesef...üstelik facede arkadaşlığından çıkarmış beni çok üzüldüm görünce.sitemli bir mesaj yazdım faceden son kez.bidaha da bişey yazmam.nasıl olsa acım geçer unuturum ama insan yaşadığı güzel şeyleri düşününce kötü oluyo.ama hayat devam ediyo.üzülmenin faydası yok...

ayrilali 3 ay oluyor. baslarda kizgindim iyi ki ayrilmisiz zaten hic birbirimize gore degildik diyordum. ve hemen sonrasinda is arkadasimin bana olan ilgisi falan bana eski sevgilimi bi nebze unutturmustu. ama simdilerde onu deli gibi ozluyorum. mektuplari, mesajlari defalarca okuyorum. resimlerimize bakiyorum. bana aldigi hediyelere sariliyorum hatta tuttugu elimi tutuyorum. cok fena oldum. psikolojimi bozdu bu durum. 3 ay sonra cok siddetli bi sekilde ozluyorum onu. yaptigim hatalar gozumun onune geliyor. beraber gecirdigimiz o guzel gunler.. olmayacagini bile bile nasil bir umuttur bu icimde buyuttugum?? bir umut var ama.. imkansiz..

yha benm durumum acaip kötü kndim ne yaptığımı bile bilmiyorum anlatsam şaşırırsınız hala nasıl seviyosun onu dersiniz

valla insan ne yaparsa kendine yapıyor benimde evliliğe giden bir ilişkim vardır ailesini tanıyorum konuşuyoruz düğün planları yapılıyor 1 yıl önce ve herşey çok güzel giderken bitti ne sözler verildi karşılıklı ne hayaller kuruldu 1 gün öncesine kadar seni çok seviyorum diyen adam ertesi gün ayrılmak istediğini söyledi.o gün hiçbirşey anlamıyorsun sonra dank etmeye başlıyor onun arkadaşları ve hatta bende dahil olmak üzere kendimi suçladım sonra aslında 1 ay sonra başka bir insanla çıkmaya başladığını öğrendim facede filan baktığım zaman kız için ne sevgi sözcükleri kullanıyor aşkını nasıl anlatıyor görseniz şok geçirdim kuzeni aradı beni ama ne hakaretler ediyor ona duysaydınız ........................in teki olduğunu zamanında maddi sıkıntılar çektiğini aslında tek derdinin para olduğunu o yüzden meslek sahibi biri ile evlenmek istediğini gözünün sadece kızların parasında olduğunu şuan hayatında olan kızın sırf mesleği var diye ne yalakalıklar yaptığını daha neler neler ne beddualr ettim psikolojim altüst oldu sürekli ağlama, arkadaşlardan aileden uzaklaşma, umutsuzca yaşama ve en son halim şuan saçımı dibine kadar oreyelden yakma düşünün işte ne yaparsa insan kendine yapıyor ama suan saç acısı aşk acını geçmiş durumda :)

Ben hala çekiyorum 1 ay oldu ama olmuyo yapamıyorum onun cok sevdiği saçlarımı bile kestim neden?Onunda bir sucu yok aslında kendime yapıyorum sadece beni hala arıyo ailesi herseyi mahvetti bitirdiler bizi 3 sene bir cırpıda silindi yapılırmıydı bu bize

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun

Önce yaşayamam zannedersin acından
Ben de gidiyorum kalamam dersin kahrından
Bunun için merhamet dilersin Tanrından
Duymaz kimse sesini
Bıkarlar gözyaşından

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun

Hani geçmeyecek gibi gelir günler
Hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler
Kabuslar içinde dilin adını heceler
Paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun

Sonra bir sabah uyanırsın hayata
Bakarsın durmamış dünya dönüyor etrafında
Anlarsın eskisi gibi olmaz bir daha
Ama yepyeni bir güçle sarılırsın hayata

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
O gün gelir unutursun.

candan erçetinin çok sevdiğim bi şarkısıdır. ve bence her kelimesi doğrudur. şu an aşk acıısı çekmiyorum ama zamanında çok çektim sonra çektiren kişiye geri döndüm. şu an mutluyum çok şükür. sizleri okadar iyi anlıyorum en önemlisi geçeceğine inanmak acıyı dibinekadar yaşamak ama kendini bırakmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…