günler geçiyor zaman geçiyor ama ama bizim yaralarımız hep aynı kim bilir o neler yapıyor.
bir kerecikte olsa aklına geliyor muyumdur acaba?sanmıyorum gelsem insan özleyip konuşmak ister ama nerdeee of geldiler yine bana bir özlüyorum bir boşver diyorum unut artık diye ama olmuyor...........
kimi kilo verir
kimi durduk yere ağlamaya başlar
kimi kendini alkole eğlence hayatına verir
bu böyle uzayıp gider
siz neler yaşadınız
Ben 1 seneye yakın evden çıkamadım.Çünkü yolda bile ağlıyordum.tam 4 gün hiç uyumadım resmen uykusuzluk rekoru kırdım.yemek yiyemiyordum.Kendime güvenimi kaybettim.Kendimi suçladım.Kendimden utandım.En sonunda da yaşadığım şehri terk ettim.Şimdi ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Üstünden 2 sene geçti ama hala içimin acısı geçmedi.Kimseyi hayatıma sokmadım istemedim.Bu acım ne zaman biter bilemiyorum.
sebepsiz ayrıldık ayrı şehirlerdeydik doğum günümden 1 gün sonra ayrıldık.:gitme:
bitmişti işte ilk gün şoktaydım bittiğinin farkında bile değildim donmuştum sanki.
çok uzun ayrılık mesajı çektim ve nefretimi yazmıştım sanırım.:gitme:
sonra ki günler aklım başıma geldikçe çok özlemeye başladım aklımda sürekli o vardı yemek yiyemiyordum geceleri ağlıyordum nefes almak bile zorlaşmıştı.arkadaşlarımı boşladım evden dışarı çıkmadım uyuyordum sürekli.1 ay geçtiğinde hayatıma bir sürü kişiyi gereksiz yere soktum kaç kişinin canını yaktım ondan intikam alacaktım güya.çok içtim yanlış arkadaşlıklar edindim. sonra msnme ekledim onu.birbirimize hakaretler ediyorduk sürekli.başka telefondan mesaj çekip deniyordu beni sevgilin var mı gibisinden.alsanaalsanasmile 3 ay boyunca sürekli rüyamda gördüm kalktığımda gözüm yaşlı uyanıyordum iyice psikolojim bozulmuştu ayrılık şarkıları dinleyip balkonda tek başıma ağlardım.gittiğimiz yerlere hiç uğramak istemedim gittiğim de ise çok acı çektim içimden bişeler koptu sanki.:gitme: o kadar ay geçmişti ve unutamıştım saplantı yapmıştım kendime. sonra zaten acı çektiğini o da söyledi uyuyamıyorum nolursun barış bi kere daha deniyelim dedi.:kedi: işte o gece sevinçten nasıl ağladığımı bi ben bilirim.opuyorumnanaktan
Ben ağlamam sadece yüzüm asık olur.
ılk gün...
Sonra açılmaya başlarım kendimi eğlendirecek işlerle uğraşırım...
2. Sevgilimden ayrıldığım gün sanki milat gibiydi o kadar mutluydum kiiiiii...
:dance:
Ne dengesizim ya...
:1ninca:
ben herşeyden uzaklaştım okula gitmedim yemek yemedim antidepresanlar içtim pskiloga gittim uyuyamadım hep bekledim aramasını ben birkez aradım bidahada aramadım hiç oda aramadı sonra dedimki ben bukadar acı çekerken ya onun keyfi yerindeyse ya o mutlu mesut yaşıyor rahat rahat uyuyor yemek yiyorsa değer mi dedim o beni siliyorda ben niye silemiyorum dedim tamam 2 yıl çok mutluyduk sanıyordum ama o değilmiş ve ben elimden gelenin fazlasını yaptım daha ne uğraşıyorum dedimm.....
AMA GEÇMEDİ SADECE KENDİMİ KANDIRIYORUM GEÇMEZ HİÇBİRZAMAN GEÇMEZ BU GERÇEKTEN SEVİYORSANIZ BAŞKALARIYLA BİRLİKTE OLSANIZ BİLE O HEP KALBİNİZİN BEYNİNİZİN BİR KÖSESİNDE KEYİFLE OTURMUŞ SİZİ İZLİYOR OLACAK....
evet haklısın keşke sana olumlu seyler söyleyebilsem ama öyle değil belki acın azalır ama geçmez inanki özelliklede yeni oldugu için farkında değilsin ben psikloga gidiyorum ve o bile bana dediki ileride daha da kötü olacak depresyona girceksin zaman geçtikçe hazırlıklı ol dediiher şey geçer.tek çare sabır ve zaman.bende bir kaç gün önce terkedildim.bende aynı snein gibi yemek yemek istemedim.ilk gece, uyumayı çok seven ben uyuyamadım.ama o bensiz yapabiliyormuş bende onsuz yapabilirim.başarabilim.seni sevmiyorum dedi.beni sevmeyeni ben niye seveyim ki?yani onlar dayanabilirse bizde dayanırız,bayablar her zaman erkeklerden daha güçlüdür.yeter ki sen inan.Allah ım inşallah doğru insanları karşımıza çıkartır bundan sonra.gerçek yüzlerini görmeyi nasip ettği için belkide çok şanslıyızdır.benm acım çok yeni ama ağlayıp sızlayıp kendimi üzmeye çalışmayacağım,aksine mutlu olmaya çalışacağım.:)güleceğim,eğlenmeye çalışacağım hatta böyle yaparak kendimi kandıracağım ama üzülmek istemiyoruM.HİÇ KİMSE İÇİN DEĞMİYOR çünkü...
evet haklısın keşke sana olumlu seyler söyleyebilsem ama öyle değil belki acın azalır ama geçmez inanki özelliklede yeni oldugu için farkında değilsin ben psikloga gidiyorum ve o bile bana dediki ileride daha da kötü olacak depresyona girceksin zaman geçtikçe hazırlıklı ol dedii((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?