- 3 Ocak 2011
- 23
- 0
- 286
- 34
ayrılalı 1 ay ı geçti ama ben hala kötüyüm acı çekiyorumbazen diyorum ki tamam bitirdim içimde artık üzülmicem ama biraz zaman geçiyo kendime yeniliyorum artık arayıp sormicam dediğim halde elim telefona gidiyo hep ama o istemiyo artık bitirmiş beni kendi kendimi mahvediyorum resmen durup durup ağlıyorum bigün bitecek bu acı diye avutuyorum kendimi ama bitmicek gibi çok özlüyorum... ben kovaladıkça o kaçıyor of of ... işin özü kendime söz geçiremiyorum
Benim iki gün oldu.Ve bu sabah 'cenazeme gelme' diye tabir bile kullandım ben ne yapmalıyım?
Kızlar inanamıyorum konumu buldum
Kızlar ayın 15.de 1 ay olacak ayrılalı ama feci kötüyüm kokusu burnumdan gitmiyor
Ayrılma sebebimiz yüzüne arayıp barışmakda istemiyorum oda aramıyor 1 aydır ne sesini duydum ne yüzünü gördüm
Ama her gece rüyama giriyor çok özledim onu çok
Kızlar inanamıyorum konumu buldum
Kızlar ayın 15.de 1 ay olacak ayrılalı ama feci kötüyüm kokusu burnumdan gitmiyor
Ayrılma sebebimiz yüzüne arayıp barışmakda istemiyorum oda aramıyor 1 aydır ne sesini duydum ne yüzünü gördüm
Ama her gece rüyama giriyor çok özledim onu çok
Ayrıldıktan sonra mı dedi neden böyle bir şey deme gereği duydu ki
Cenza nerden cıkmış hasta falan mı yoksa duygu sömürüsümü yapıyor ?
3.gün bugün.İçimdeki boşluğu tarif edemem.Etrafımdaki herşeye ama herşeye anlamlar yüklemişim, heryerde onun anısı.Kendime kastım mı var bilmiyorum, elimi kokluyorum kokusunu duyacak mıyım diye.Son sözleri çınlıyor kulaklarımda, ben yokum artık deyişi.Acımı dibine kadar yaşamak istiyorum nedense.Yaşadıkça çabuk geçecekmiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?