bir yıllık ilişkim bügün bitti.buluşup konuşcaktık ayrılmak istedıgını söyledi.agladım hemde çok ona sarılıp agladım giderken arkasından gitme dedim.eve geldim ona msj lar attım yalvardım resmen.ama çok kararlı ve bende onu çok herseyden cok sveıyorum sürekli aglıyorum aglamaktan artık nefes alamıyorum aklımda sürekli o msj atmayım dıyorm kendımi tutamıyorum
Buna Aşk acısı demek istemiyorum.
Bu acı sanırım farklı bir şey..
Öyle bir yürek yanması ki
öyle bir hayal kırıklığı ki
kelimelere dökmek mümkün değil.
onu görmüyorum artık, hakkında birşey duymuyorum, bilmiyorum, araştırmıyorum.
çok zaman geçti, ancak yüreğimin sızısı geçmek bilmiyor.
Bana bıraktığı bir yıkık gönül, alıp götürdüğü bir ömür...
Alıştım bu sızıya. En azından insanı kendine getiriyor.
Rabbim bana gönül kırmayı nasip etme! Amin..
aslında onların üstüne gittiğimizde egolarını tavan yaptırıyoruz maalesef.ve daha çok kaçıyorlar.kendilerini adam yerine koyuyorlar bir halt zannediyorlar.en iyisi kendi hallerine bırakmak.seviyorlarsa dönerler muhakkak.ama bizim onları sevdiğimiz kadar erkekler bizi sevmiyor değer vermiyorlar.en çokta bu üzüyor insanı.onlar herşeyi bir kalemde silebiliyorlar
ona sevgililer günü için kutu hazırlamıştım ayrılırken verdim onu eve gidince açmış.cok begenmiş tesekkur ettı ben bunları haketmıyorum dedi.bi arkadaşımla konuşmuş onada ben onu haketmıyorum o benı cok sveıyo ama ben nunaldım demiş.aglamıyorum ama aklımdan bi saniye olsun çıkmıyo çok özledim onu.
aradan zaman geçti şuanki durmumu paylaşmak istedim;
Zaman zaman ona karşı olan öfkem galip geldiğinde duygularımı kağıda döktüm...
Ona yazmamak için kendimi tutttum hamd olsun. Bazen onun canını acıtmak için mail yazarak öfkemi dökmeye meyleder gibi olduğum anlarda hamd olsun rabbime ki bunu yapmadım. Nasılsa hesabı soracak mevla herkese. Her insan yaptığının karşılığını bulacak. Zerre kadar iyilik edende kötülük edende...
Ben bunun hesabını Mevlaya bıraktım. O inşallah halledecektir en güzel şekilde...
Beni bunca zaman huzursuz eden bu insan acaba huzurlu bir hayat sürebilecek mi? Belki mutluymuş pozunu verir ancak ben inanıyorum ki insanın canını yakanlar vicdanen hicbir zaman rahat olamazlar. Yalnız kaldıklarında içten bir sıkıntı duyarlar. Bu da dünya da onlara ceza olarak yeter de artar bile... Ahirette ki karşılığını da Allah en iyi bilendir.
Artık daha rahatladım hamd olsun. Nefes alabiliyorum. Düşünmüyorum artık. Aklıma herhangi bir hüzün geldiğinde Onu Allah'a havale ediyorum. Rabbim sen herşeyi en iyi bilensin Sen yardım et, muhtacına muhtac eyleme, Beni Sensiz bırakma Rabbim diye dua ediyorum ve Rabbime hamd olsun rahatlıyorum.
Arkadaşlar, Allah'a yönelin, siz dosdoğru olun ahlaklı erdemli iyi insanlar olmaya çalışın gerisini Allaha havale edin. Unutmayın herbirimizin kendi yaptıklarımızdan sorumlu olacağız. Zerre kadar iyilik edende kötülük edende.
Rabbim dertlerimize derman Olsun İnşallah...
Hayırlı bir cuma gecesi geçirmeniz duasıyla
bende yaşadıklarımı anlatayım kızlar çünkü 3 ay geçti hala unutamadım ve hala içimi kimseye dökemedim.
2 yıldır birlikteydik seviyordu beni çok seviyordu hissediyordum hissetiriyorduda...sonra değişmeye başladı eskiden attığı adımı
haber veren adam gittiği yeri söylemez oldu. sürekli buluşmak isteyen deli gibi özlediğini söyleyen buluşmaya geç geldiğimde
olay çıkaran adam artık zar zor yanıma gelir oldu. daha neler neler var ve ben bu hallerini aylarca çektim yalvardım eskisi gibi ol dedim
seni çok seviyorum bırakamam eni ne olur düzel dedim. ve bi sabah uyandığımda facebookta ilişki durumunu kaldırmış resimlerimizi kaldırmış
bitti bile demeden erkekliğe bırak erkekliği insanlığa sığmaz bu yaptığı. iş yerine gittim konuşmak için istemiyorum artık dedi git artık rahat bırak dedi
karşısında hüngür hüngür ağladım umrunda olmadı ve bitti işte tam 3 ay oldu yaptığı öyle bi oturduki içime sadece beddua ediyorum
inşallah hiç mutlu olmaz inşallah yaptığını kat be kat çeker...
aradan zaman geçti şuanki durmumu paylaşmak istedim;
Zaman zaman ona karşı olan öfkem galip geldiğinde duygularımı kağıda döktüm...
Ona yazmamak için kendimi tutttum hamd olsun. Bazen onun canını acıtmak için mail yazarak öfkemi dökmeye meyleder gibi olduğum anlarda hamd olsun rabbime ki bunu yapmadım. Nasılsa hesabı soracak mevla herkese. Her insan yaptığının karşılığını bulacak. Zerre kadar iyilik edende kötülük edende...
Ben bunun hesabını Mevlaya bıraktım. O inşallah halledecektir en güzel şekilde...
Beni bunca zaman huzursuz eden bu insan acaba huzurlu bir hayat sürebilecek mi? Belki mutluymuş pozunu verir ancak ben inanıyorum ki insanın canını yakanlar vicdanen hicbir zaman rahat olamazlar. Yalnız kaldıklarında içten bir sıkıntı duyarlar. Bu da dünya da onlara ceza olarak yeter de artar bile... Ahirette ki karşılığını da Allah en iyi bilendir.
Artık daha rahatladım hamd olsun. Nefes alabiliyorum. Düşünmüyorum artık. Aklıma herhangi bir hüzün geldiğinde Onu Allah'a havale ediyorum. Rabbim sen herşeyi en iyi bilensin Sen yardım et, muhtacına muhtac eyleme, Beni Sensiz bırakma Rabbim diye dua ediyorum ve Rabbime hamd olsun rahatlıyorum.
Arkadaşlar, Allah'a yönelin, siz dosdoğru olun ahlaklı erdemli iyi insanlar olmaya çalışın gerisini Allaha havale edin. Unutmayın herbirimizin kendi yaptıklarımızdan sorumlu olacağız. Zerre kadar iyilik edende kötülük edende.
Rabbim dertlerimize derman Olsun İnşallah...
Hayırlı bir cuma gecesi geçirmeniz duasıyla
Zaman zaman üzüntüler devam ediyor. Canım acıyor. Bogazımda düğümler oluşuyor. Canımı sıkan durum; o an ki psikolojik durumum ( canım acıdıgı, o an için sağlıklı düşünemediğim, yerle bir olduğum, neye uğradığımı şaşırdığım, hayalkırıklığı, kırgınlığım, öfkem, hüznüm ) sebebiyle konuşamadım, sessiz cığlıklar attım.
Bu da karşı tarafın işine mi geldi bilmem. Emin değilim, ancak karşı taraf için susmam yanına kar oldu ya geldi gibi olduysa durum. Kadiri mutlak Allah var. O na havale ediyorum. Her canım yandığında ona müracaat ediyorum.
Rabbim kapısını çalanı geri çevirmez.
Rabbim Sen yaralı gönüllerimize şifa ver. Derdimize derman ol.
Amin
amin..evet benmde canımı yakan bu aslında susmam,hakkımı arayamamam,haklıyken konuşmadığım için haksız
duruma düşmem şu an bile hala aklıma geliyo acaba bi mail atıp ağzıma geleni sayıp içimi döksemmi diye
sence yapayımmı rahatlrmıyım yada yapmalımıyız sende aynı durumdasın çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?