Aşk acısı da neymiş ailem dağılıyor :(

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
Bunca zaman açtığım konular hep aşk ilişkiler vs. idi meğer ne kadar basit şeylermiş. Bekarım ailemle yaşıyorum daha önce ailemde sorunlar olurdu daha çok hep babam sorun yaratırdı evde hep bi huzursuzluk çıkartırdı yıllardır böyle. Alıştım idare ederim sanıyodum fakat herşey kötüye gitmeye babam daha çok sorunlar çıkartmaya başladı güzel huzurlu evim zindana döndü. Bunları ağlayarak yazıyorum çünkü elim kolum bağlı babamın psikolojik sorunları var en küçük şeylerde bile evde hep kavga yaratıyor. Kavgaların çoğunun sorunu annemle oluyor hiç anlaşamıyorlar daha doğrusu babam annemi resmen eziyor. Başka bir aile büyüğümüz yok şimdi farkediyorum da bizim aslında hiç bi dayanak noktamız akrabamız vs yokmuş...

Canım annem delirme noktasına geldi artık sürekli ağlıyor afedersiniz köpek gibi çalışıyor genede babama yaranamıyor. Şuanda ailemin en aklı başında olan bireyi benim nasıl babamı düzeltirim evimizin nasıl düzenini sağlarım bilmiyorum. Eğer babama bir şey olursa evden giderse vs. ben nasıl bakarım aileme kardeşlerim daha çok küçük annem kendinden bile vazgeçmiş durumda artık..Babam psikoloğa vs gitmek istemiyor hiçbir şey umrunda değil bizimle ilgilenmiyor çok borc yaptı para sıkıntımız var buda yetmiyormuş gibi babam hep kendine zarar verme peşinde.. Akıl alabilceğim hiç kimsem yok saklı saklı ağlıyorum artık annem daha fazla üzülmesin diye dibe batıyoruz ailecek babam yüzünden evde şiddet alkol eksik olmuyor artık.

Nasıl bu hale geldik bilmiyorum çaresizlikten kıvranıyorum babam koca adam nasıl dizginlerim nasıl kendine getiririm içinde bulunduğumuz durumu görmüyor bile noluyor bu adama anlamıyorum bi insan nasıl bu kadar kör olur. Nolur ablalarım bana bi çıkar yol gösterin artık sonumuz hiç iyi değil ailemi kaybediyorum nefes alamıyorum nasıl babamı yola getirebilirim bi fikir verin aklımı kaybediyorum

Cok uzuldum durumuna. Allahim sabir versin sana binlerce ve annenede tabi.
yasin kac canim? kardeslerin kac yasinda?

canım annen çalışıyorsa ayrılsalar sakınca olmaz herhalde..

Şu yazdığın başlık buradaki bir çok kişiye örnek olur inşallah.

Bi buyugunuz yoksa en yakın cami hocasından rica edin babanızla adam gibi konussun ya da guvendiginiz sır tutan komsunuz varsa onun esiden rica edin.
Kime derim kime anlatırım hiç kimse yapmaz kimsenin umrunda değil hiç büyüğümüz yok bi başımızayız babam kimseyi kaale almıyo herkesten vazgeçti adeta

tabi onlarda herseyin farkindadir kesin.
Baban hepinizedemi siddet uyguluyor?
Sen caliyormusun okuyormusun?
Şuan ikisini de yapmıyorum çalışıcam inşallah ama paramı komple alıyor zaten evimizde o kadar eksik var ki her yerden borç çıkıyor

canım annen çalışıyorsa ayrılsalar sakınca olmaz herhalde..
Babam asla öyle çekip gitmez annemde korkusundan yapamaz çocuklara kim bakıcak diye sırf bunun korkusundan çekiyor zaten tükendi gitti

Şuan ikisini de yapmıyorum çalışıcam inşallah ama paramı komple alıyor zaten evimizde o kadar eksik var ki her yerden borç çıkıyor

Bbanizi yakanizdan silkseniz keske canim benim ya.
ayri bi eve ciksaniz ve kendi basiniza yasasaniz.
Borclarda onun borcu, kimse senden babanin borcunu isteyemez.
polise gdip uzaklastirma kararida cikarirsaniz babanizin hakkinda, hersey yoluna girer.
Is bulabildinmi?

Allah yardımcınız olsun .
Anneniz çalışmıyor mu?
Veya bir iş bulma imkanı yok mu?

Bulamadım daha öyle bi durumdayım ki hangi yöne gideyim bilemedim bana kalsa çoktan boşanmıslardı ama annem diretiyor işte korkuyor yapamazsam diye babamın bu derece adi bi insan olabileceği aklıma gelmedi gitgide değişti ben kardeşlerim annem yapayalnız kaldık koca dünyada. Tek başıma nasıl altından kalkarım bu işin sevgi dolu aileler gördükçe nasıl içim gidiyor

Allah yardımcınız olsun .
Anneniz çalışmıyor mu?
Veya bir iş bulma imkanı yok mu?
Annem çalışsa da yapamaz biliyorum içi korkuyla dolu babam sürekli kendine zarar vermekten bahsediyor resmen korkutuyor bizi

Kardeşlerim büyük olsa zerre içim kıyılmıcak korkmucam ama küçükler birine muhtaçlar maddi manevi benim büyükleri çünkü babam vazgeçti insanlıktan çıktı sürekli çekip gitmekten bahsediyor. Annem yılların verdiği korkuyla acizlikle eli kolu bağlı eziyet çekiyor çokta saf bi annem var Allahım nolur bana yardım et ya bu adam düzelsin yada hayatımızdan çekip gitsin maddi olarak borç altında bırakıcak üstelik danışabilceğim kimsem yok sürekli ağlamakla geçiyo gecelerim

Bazilari baba olmayi haketmiyor. bi les kargasi gibi olup gitse biyerde bazilari.
Kardesim canim benim dua et, Allah buyuktur.
Her namazdan sonra senin icin dua edicem dualarimdasin artik
Dayanma gucu nasip etsin Allahim size.

Kaç kardeşsiniz onlar ne alemdeler, tahsil durumun vs biraz anlat ablam da ona göre bir çıkar yol sunalım

Yalnız değilsin merak etme.Bizde de sorunlu bir baba var.Bencilliği eve para vermek istemeyişi maaşının çoğunu içkiye harcaması borçları önemsememesi vs.Ben de 23 yaşımdayım atansam bi diyorum feraha erdirsem annemi.Hayat bir sınav işte tatlım.İnan dayanamıyorum dediğin anda bile dayanıyorsun.Keşke yer yarılsa da dibe girsem dediğin anda bile yürüyüp yola devam ediyorsun.Sadece bolca dua et Allaha sığın.Sıkışan kuluna yardım eder o bunu unutma

Ne deseM bilemedim keske elimden bişey gelsede ufacıkta Olsa yararım dokunabilse. Bazen okumaktan korkuyorum konuları cok zor hayatlar var cunku. Seninkide öylelerinden. Bizde saçma sapan seyleri dert ediniyoruz işte. Rabbim en yakın zamanda bi çıkış kapısı gostersin size insallah. Elimden tek gelen sey bu, dua etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…